FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10035)

Posted by on 09-03-2003 12:34:

Zemsta umrzyka...

Wlasnie wrocilem z najgorszej imprezy w moim zyciu... Wszystko sie zaczelo od cynku od przyjaciolki, ze dziewczyna, ktorej nikt nie lubi wyprawia 18 i zaprosila mnie. Powiedziala, ze moge wziac kogo chce. Zebralem ekipe, o bardzo wymownych ksywkach (Jabol, Lysy, Muzyk, Natka, Sepuk), i wyruszylismy na poszukiwanie odpowiedniego prezentu. Padla idea, jak to z tradycja zgodnie, ze podarujemy jej wieniec pogrzebowy z napisem "Ostatnie porzegnanie", jak sie pozniej okazalo nader adekwatny opis calej sytuacji. Uradowani, ze zostaniemy uraczeni darmowym alkoholem, i fajkami, stuffem i innymi tanimi akceleratorami nastrojow wyruszylismy cala ucieszona ekipka w miejsce, w ktorym odbywa sie impreze. A mialo byc tak pieknie... Zostalo nam obiecena duza ilosci piwa, wina, wodki, zarcia, i ladne panie do rozrywki. Ihahaha... Zastalismy... 3 panie, ktore pozostawialy wiele do zyczenia, zarcie bylo... I uwaga, na stole stala 1 flaszka wodki. W ciagu 30 min, oproznilismy ja, i okazalo sie... Ze to byla JEDYNA flaszka wodki, wiecej alkoholu dzisiejszego wieczoru nie uswiadczymi. Wtedy zapanowala konsternacja, i ogolny zametna w naszych szeregach. Najedlismy sie, i staralismy sie podkrecic sobie klimat samymi sobie. Tak wiec poszedl w ruch programy telewizyjne typu: Kurdsat, Islamnet, XXL, Viva PL, MTV PL... Najciekawiej bylo na RealitiTV, gdzie byly pokazywe akcje ratunkowe, duza ilosc flakow itp. Kiedy skonczyly sie fajki (nawiasem mowic jedna paczka L&M litgh) postanowilismy sie zwinac, to bylo kolo 21. Grzecznie podziekowalismy, poszlismy, i wiecej tam nie wrocimy. Reasumujac... 1 pollitrna na 7 mord, jedna paczka na 6 mord, klimat nieciekawy, zarcie dobre... Pojechalem do qmpla potem, tam gralismy w Wormsy, i na gitarce... Ogolnie jestem przytloczony przez ta impreze. Nie bede opowiadal jakie glupoty wymyslalismy, aby zabic czas, bo miejsca by mi nie wystraczylo... :S

Posted by LoveBeer on 09-03-2003 13:32:

flaszka w pol godziny ?? z naparstkow piliscie ???

btw - tez kiedys trafilem na taka impreze z kumplem - tyle ze mielismy 'niezbednik' w plecaku - ktory obtrabilismy sami - po 2 godzinach bylismy nawaleni jak szpaki (jako jedyni na imprezie ) - patrzyli sie na nas jak na idiotyw - my zreszta na nich tez... piernicze takie 'oazowe' imprezy

"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by [FPP]glan on 09-03-2003 14:48:

heh bo na imprezy to sie chodzi przygotowanym... w plecaczku zapasik, w glowce juz cosik.. i wtedy nigdy ni bedzie sie zaskoczonym ze jest do dupy zawsze da sie cos wymyslic wtedy

Posted by [FPP]Saari on 09-03-2003 14:55:

A potem mi sie ludzie dziwia czemu ja nie chodze na imprezy Albo bractwo nawalone jak swinie albo smetna grobowa atmosfera.... trzeba umiec sie bawic - wlaczyc muzyke, poskakac itp.. Nie powinno sie calej zabawy opierac na kilku butelkach z procentami

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 09-03-2003 16:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Nie powinno sie calej zabawy opierac na kilku butelkach z procentami

nie patrzac na nick, avatar etc. mozna poznac plec autora tej wypowiedzi zabawa bez procentowa to mozna sobie zrobic wszedzie w szkole nawet na przerwie, a tutaj szykowali sie na wypad i takie tam, nawet prezent kupili , by sobie poskakac czy cos ??

Posted by AlieneK on 09-03-2003 16:34:

procenty tak, ale w miare rozs�dnie (czyt. byc przytomym i nie zataczac wiekszych kolek o promienu 1m )

Posted by WyrwiNera on 09-03-2003 17:52:

Kiedys wpadlismy z kumplem na urodziny jego siostry (nie zapraszala nas). W jakims rowie nazrywalismy kwiatow i z tym bukietem kulturalnie wbilismy sie na balety. Gosci raczono obficie wodka, jednak my jako starzy degustatorzy aby wpelni poczuc aromat tego napoju spozywalismy go ze szklanek i to w dosc szybkim tempie, bo o ile mi wiadomo to w 20 min we 2 obalilismy 0.75 a dalej juz nie pamietam. W przeblyskach widzialem tylko stos planacych krzesel (to nie bylo w bloku). Wiec mozna stwierdzic ze impreza byla udana do pewnego momentu, chociaz szkody byly spore.

Posted by [FPP]Saari on 10-03-2003 08:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]PaRoWa^^
nie patrzac na nick, avatar etc. mozna poznac plec autora tej wypowiedzi

Lol... jak czlowiek cos madrego powie to od razu - no widac ze kobieta... Nisko sie oceniacie

Posted by [FPP]glan on 10-03-2003 12:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Lol... jak czlowiek cos madrego powie to od razu - no widac ze kobieta... Nisko sie oceniacie

heh wiesz.. jakbys jeszcze to wypowiedziala tym swoim glosikiem to juz wogole bysmy poupadali

Posted by SweepeR on 10-03-2003 14:56:

Saari ma racje... No off Patryk, ale po przeczytaniu tego twojego tekstu czuje niesmak... Pamietam jak jeszcze rok tmeu mowiles, ze alkohol jest be i robi tylko dziury w mozgu... A teraz opisales to jak typowy zul... :/

Posted by Lucas on 10-03-2003 21:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
heh bo na imprezy to sie chodzi przygotowanym... w plecaczku zapasik, w glowce juz cosik.. i wtedy nigdy ni bedzie sie zaskoczonym ze jest do dupy zawsze da sie cos wymyslic wtedy

dokladnie...

Posted by [FPP]glan on 10-03-2003 21:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
dokladnie...

widac kto z GDA

Posted by [FPP]Krypton on 10-03-2003 22:14:

quote:
widac kto z GDA
No bo wy wszyscy jedna rodzina jestescie

Posted by Cali on 10-03-2003 22:31:

Ludzie nie badzcie alkocholikami

Posted by [FPP]glan on 11-03-2003 06:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
Ludzie nie badzcie alkocholikami

eee...aaaa... teraz to mowis?

Posted by Jarek on 11-03-2003 08:03:

Dla glaniska nie ma juz zadnej nadzieji...

Posted by Cali on 11-03-2003 10:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yareq

Lepiej p�no ni� wcale ;p

Posted by [FPP]glan on 11-03-2003 11:23:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yareq

powiedzial co wiedzial
sam jestes alkoholik!

Posted by [FPP]Lipas on 12-03-2003 00:28:

quote:
widac kto z GDA

a ja nie jestem z GDA, ale oficjalnie - jestem

i badz tu madry :>

Ann- mysle, ze impreza mogla potoczyc sie inaczej, ale nastawienie ogolne byo nieodpowiednie :o

'U�miechnij si�, w�a�nie jeste� w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Posted by on 12-03-2003 14:10:

Wiesz... Nastawienie bylo jakie bylo... Naprawde nastawilismy sie na to co nam obiecywali. Ale i tak nie wazne, ze my sie 'zle' bawilismy. Wazne, ze udalo nam sie mimo niecheci wytworzyc taka atomosfere, ze sie dziewczyna dobrze bawila. Bedzie miala przynajmniej fajne wspomnienia. Moze troche przesadzilem, ale bylo duzo smiechu, lolow (zabawy ze spinaczem i glanem, palenie swinki morskiej, gra na gitarze)... Ale nie tego sie spodziewalem.

Posted by [FPP]glan on 12-03-2003 15:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
zabawy ze spinaczem i glanem,

NIE ZNAM ZADNEGO SPINACZA I NIKT SIE ZE MNA NIE ZABAWIAL! co to wogole za impreza? ja o niej nic nie wiedzialem!

lol

Posted by AlieneK on 12-03-2003 15:49:

no tak...jak zwykle nic nie pami�tasz zapewne

Posted by [FPP]glan on 12-03-2003 16:36:

to jakies pomowienia! ja nie mam z tym nic wspolnego!

Posted by [FPP]Lipas on 13-03-2003 20:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
no tak...jak zwykle nic nie pami�tasz zapewne

z tego, co ja pamietam, to Glan dosyc dobrze zapamietal to, jak byli z Yareq'iem i swoja dziewczyna u mnie

chyba, ze za malo wypil

Posted by [FPP]glan on 13-03-2003 20:25:

ejejej ty mie kciaues Lipas obrazic? malo wypiuem wtedy i wsio pamietam mimo iz jesce przed wizyta u was bylim na piwku z kasiom ]]

Posted by [FPP]Lipas on 14-03-2003 10:18:

jassne - nie mam nic lepszego do roboty tylko kolegow obrazac :/

Ty chyba na glowe upadles ...

Posted by [FPP]glan on 14-03-2003 14:14:

e nie ale tak mi lekko odpierdziela przez te probne maturki ostatnio

Posted by [FPP]Lipas on 14-03-2003 20:20:

quote:

ojoj, to bardzo niedobrze, bo przed normalna, to strzepek nerwow z Ciebie zostanie :o

Posted by AlieneK on 14-03-2003 21:09:

quote:

Czy wszystcy naokolo musz� mi przypomina� o tej probnej tragedii ?
Z matmy 1 bo zrobilem 2 b�edy - tak ocziwiste rzeczy, ze k*rwica mnie bierze....z polaka mam za tydzien ;/

Posted by [FPP]glan on 14-03-2003 23:08:

heh mie po matmie matematyk wysmial za rozwiazanie jednego zadania.. co z tego ze zapomnialem ze czeba moc zbiorow itp a dopiero potem prawdopodobienstwo?
a polak.. juz w poniedziauek.. a nic ni wiem!!! aAA!!!

Lipas przed normalna to mi dopiero bedzie odpierdzielauo.. ni bede wiedzial jak sie nazywam i do wszystkich bede jechal z wzorow z fizy matmy i jakimis gupotami z polaka

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.