FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1009)

Posted by mk^hazardous*lizard on 07-09-2001 22:31:

Gry Tpp

TEN TOPIC POSWIECONY JEST GROM TPP czyli widzimy z perspektywy trzeciej osoby

Chociarz w swiecie PC'tow te gry sa w cieniu gier FPP
to jednak jest parew fajnych pozycji .

Szkoda tylko ze w grach TPP nie ma Multiplayer

Wiec chcialbym sie spytac czy gracie w TPP i w jakie.

Wedlug mnie najlepsze gry z tego typu to

MaxPayne (NA PIERWSZYM MIEJSCU) JES TO GRA WARTA POLECENIA !

American MacGee's Alice

Hitman

nio i reszta juz sie mniej dla mnie liczy

Posted by oxygen on 07-09-2001 22:40:

gralem we wszystkie te gry i moj glos (nie lubie zadnej) najlepiej swiadczy ktora mi sie podoba
a najlepsza gra tpp w jaka gralem i to wlasnie dzieki opcji multiplayer duke nukem time to kill

Posted by DEiMOss on 07-09-2001 22:47:

Musze siem przyznac, ze oddalem glos na zajebista TPP - Max Payne. Moim zdaniem powinna zostac gra roku, no chyba, ze wyjdzie cos lepszego, ale jak na razie u mnie gra rzadzi.
Grafika, fabula, klimat, yeeeeeah!

Posted by [SPECNAZ]esede on 07-09-2001 22:49:

Lightbulb MAX MAX

MAX z tych jest najlepszy...

a tpp sa dobra rozrywka i ucieczka (na chwile) od fpp

btw
Masta a juz myslalem ze zapadles sie pod ziemie

Posted by mk^hazardous*lizard on 08-09-2001 00:04:

hehe szczepan nie zapadlem sie poprostu byly wakacje i kupcialem (cenzura) na wszystko

mojim zdaniem MaxPayne powinien zostac gra roku
czy graliscie w mody do max payna ?

Posted by [FPP]Shooler on 08-09-2001 00:17:

Dla mnie najleprza TPP to Q3 na cg_thirdperson 1

Posted by oxygen on 08-09-2001 01:11:

lol zajebastycznie sie celuje

Posted by Wania on 08-09-2001 01:15:

NAjlepszym TPP dla mnie byl FAde to Black, byl on czyms nowym (pierwszy TPP, w pelni 3d grafika !! MOZLIWOSC WYCHYLANIA SIE NA BOKI) to byly czasy gdy szykalo sie phoenixa po komnatach .. az lezka kreci sie w oku !!!

Kolejnym TPPem ktory przypadl mi do gustu byl Die by The Sword, mozliwosc odcinania konczyn spodobala mi sie niesamowicie ... Fajne stwory, duze leveele, ciekawa fabula Szkoda ze nie mialem rownego sobie przeciwnika ....

TOmb Rider NIE WIEM CO TAKIEGO LUDZIE WIDZA W TEJ GRZE, owszem prowadzisz sexowna Lare, ale nie przypadla mi az tak do gustu jak DBTS.... Kolejne czesci byly marna podroba pierwszej i "ciagnely" na popularnosci pierwszej czesci..

I TUTAJ JEST DLUGA PRZERWA, az do Hitmana .. niesamowita gra !! GAROTA, PODRZYNANIE GARDEL, SNIPERKA ... moglbym godzinami wymieniac... ale niech wystarczy fakt ze chcialem sobie wytatulowac na tyle glowy kod ....

American MacGee's Alice gra warta zagrania BArdzo wciagajacy klimat, chociarz w pewnym momencie mi sie znudzila ...

I sam wielki MAX PAYNE .. kto nie gral w ta gre ???? STRACIL DUZO ... bullet time roxx ... jedyne czego mi brakuje w MAxie to osob postronnych ooraz "dziur" po kulach ... ALE NIE MOZNA MIEC WSZYSTKIEGO

Posted by oxygen on 08-09-2001 02:16:

szkoda ze hitman nie spelnil oczekiwan graczy...nie byl az tak dobry jak go zapowiadali...byl poprostu dobry...
a max payne imho przereklamowany

Posted by mk^hazardous*lizard on 08-09-2001 03:27:

Wania przecierz w Maxie sa dziury po kulach

Posted by mk^hazardous*lizard on 08-09-2001 03:28:

max nie byl w zadnym wypadku przereklamowany w reklamach nie mozna bylo pokazac nawet 1/10 tego co si znajduje w grze

Posted by oxygen on 08-09-2001 07:50:

mowiac przereklamowany mialem na mysli ze wszedzie na okolo sie o nim trabilo a on jest tylko bardzo innowacyjna gra...nic wiecej...imho nie zasluguje na miano gry roku...chociarz moze jezeli do konca roku nie wyjdzie nic ciekawego...bo narazie jest faktycznie najlepsza gra jaka wyszla

Posted by S4i1or on 08-09-2001 09:26:

Popieram w 100% Max jest dobry, ale nie najlepszy... Gdyby by� tam multiplayer (w TPP ?!?! ), na pewno gra�bym w ni� d�uuuugo. A teraz? Za�o�� si�, �e najp�niej za p� roku po prostu mi si� znudzi... Przykre, ale taka prawda A Q3 mi si� nigdy nie znudzi!

Posted by Wania on 08-09-2001 11:09:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MastaKillah
Wania przecierz w Maxie sa dziury po kulach

Mialem na mysli dziury w cialach...
Kula trafia, jest pokazana krew, ale ciala zostaja nienaruszone, bardzo pod tym wzgledem podobal mi sie SOF

Posted by S4i1or on 08-09-2001 12:16:

Ta, nie ma to jak odstrzeliďż˝ kolesiowi nogďż˝ z shotgun'a

Posted by Wania on 08-09-2001 15:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Ta, nie ma to jak odstrzeliďż˝ kolesiowi nogďż˝ z shotgun'a

te motywy mnie miazdzyly, odstrzlelenie "zawodnikowi" polowy twarzy ze sniperki rownierz jest miodne

Posted by CE3RDE on 08-09-2001 17:56:

Tak zachwalali wszyscy Max'a Payne'a wiec sciagnalem demko z sieci i powiem ze cos takiego jeszcze nie widzialem grafa kilmat no i oczywiscie bullet time rox ta gra wymiata!!!! qrde musze pelna wersje skombinowac...

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by Neo on 08-09-2001 19:04:

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Tak zachwalali wszyscy Max'a Payne'a wiec sciagnalem demko z sieci i powiem ze cos takiego jeszcze nie widzialem grafa kilmat no i oczywiscie bullet time rox ta gra wymiata!!!! qrde musze pelna wersje skombinowac...

taaa, tylko ma tez zajebiste wymagania sprzetowe

Posted by [SPECNAZ]esede on 08-09-2001 19:08:

quote:
Napisane oryginalnie przez Neo

COS ZA COS!!!

Posted by CE3RDE on 08-09-2001 19:59:

quote:
Napisane oryginalnie przez Neo

No przyznam ze to malych wymagan nie ma ale mnie jakos plynnie chodzi i jestem caly heppi...

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by mk^hazardous*lizard on 08-09-2001 21:22:

Sailor mozesz mowic zze Q3 sie nie znudzi ale jak by w Q3 nie bylo Multiplayer a tylko single player to by ci sie szybciej znudzilo niz byslisz a Max Payne ci sie jeszcze nie znudzil bo nie grales w mody do tej gry nie grales w rozne inne dodatki a pozatym widziales Max Ed program do robienia map w Max ? jak nie to zobacz poprostu geba opada mozesz tez edytowac tekstory w specjalnym programie do tekstow i oczywicie efekty swietlne ( bitmapi ktorych jest tak duzo ze jak kamera sie obraca na pauzie a ty akurat wystrzeliles to z karzdego miejsca w kamerze jest inna bitmapa nie obraca sie !)

i po pierwsze GENIJALNY ENGINE zaloze sie ze wyjdzie duzo gier ktore beda przeojami i te gry beda oparte na MaxFX (engine MaxPayne)

juz sobie wyobrazam gre Matrix ( apropo slyszalem ze taka pozycja wyjdzie czy wiecie moze czy to bedzie na MaxFX robione ?) albo The Art Of War

Posted by DEiMOss on 08-09-2001 21:40:

Tak sie sklada, ze kilka ludzikow juz pracuje nad trybem multi do Maxa. Na razie rozprawiaja nad tym, co zrobic z bullet-time, ktory w multiplayu bylby jedynie przeszkoda. Jeszcze nic nie jest pewne, ale, ale

Posted by oxygen on 08-09-2001 22:27:

quote:
Gdyby byďż˝ tam multiplayer (w TPP ?!?!

sai przypominam o dn:ttk

Posted by [SPECNAZ]esede on 08-09-2001 22:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Tak sie sklada, ze kilka ludzikow juz pracuje nad trybem multi do Maxa. Na razie rozprawiaja nad tym, co zrobic z bullet-time, ktory w multiplayu bylby jedynie przeszkoda. Jeszcze nic nie jest pewne, ale, ale
]

bez BT Max nie bedzie juz taki sam wiec zdecydowanie beda musieli cos z tym zrobic...

Posted by S4i1or on 09-09-2001 10:34:

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

sai przypominam o dn:ttk

Nie gra�em, ale s�ysza�em Albo np. Golden Eye na bodaj�e N64 W to si� gra�o ciekawie. Mo�e wyjdzie siaki� mod do Max Payne? MP: Multiplayer

Posted by mk^hazardous*lizard on 09-09-2001 11:19:

watpie

Posted by S4i1or on 09-09-2001 11:24:

Ja teďż˝

Posted by CE3RDE on 09-09-2001 11:25:

popieram na goldeneye stracilem majatek w salonie osiedlowym ale o ile dobrze pamietam to to byl fpp a nie tpp...

Posted by S4i1or on 09-09-2001 11:49:

My�lisz? To mog�o mi si� co� przekr�ci� Sorx. W ka�dym razie widzia�em na N64 gierk� TPP w kt�r� si� fajnie gra�o przez multi.

Posted by DEiMOss on 09-09-2001 16:41:

quote:

Nie gra�em, ale s�ysza�em Albo np. Golden Eye na bodaj�e N64 W to si� gra�o ciekawie. Mo�e wyjdzie siaki� mod do Max Payne? MP: Multiplayer

Pewnie musialem wlaczyc niewidzialnosc dla mojego posta. Czekaj... pstyk! OK, moze teraz zobaczysz

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:33.