FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1009)
Gry Tpp
TEN TOPIC POSWIECONY JEST GROM TPP czyli widzimy z perspektywy trzeciej osoby
Chociarz w swiecie PC'tow te gry sa w cieniu gier FPP
to jednak jest parew fajnych pozycji .
Szkoda tylko ze w grach TPP nie ma Multiplayer
Wiec chcialbym sie spytac czy gracie w TPP i w jakie.
Wedlug mnie najlepsze gry z tego typu to
MaxPayne (NA PIERWSZYM MIEJSCU) JES TO GRA WARTA POLECENIA !
American MacGee's Alice
Hitman
nio i reszta juz sie mniej dla mnie liczy
Grafika, fabula, klimat, yeeeeeah!
a tpp sa dobra rozrywka i ucieczka (na chwile) od fpp
btw
Masta a juz myslalem ze zapadles sie pod ziemie
hehe szczepan nie zapadlem sie poprostu byly wakacje i kupcialem (cenzura) na wszystko
mojim zdaniem MaxPayne powinien zostac gra roku
czy graliscie w mody do max payna ?
NAjlepszym TPP dla mnie byl FAde to Black, byl on czyms nowym (pierwszy TPP, w pelni 3d grafika !! MOZLIWOSC WYCHYLANIA SIE NA BOKI) to byly czasy gdy szykalo sie phoenixa po komnatach .. az lezka kreci sie w oku !!!
Kolejnym TPPem ktory przypadl mi do gustu byl Die by The Sword, mozliwosc odcinania konczyn spodobala mi sie niesamowicie ... Fajne stwory, duze leveele, ciekawa fabula Szkoda ze nie mialem rownego sobie przeciwnika ....
TOmb Rider NIE WIEM CO TAKIEGO LUDZIE WIDZA W TEJ GRZE, owszem prowadzisz sexowna Lare, ale nie przypadla mi az tak do gustu jak DBTS.... Kolejne czesci byly marna podroba pierwszej i "ciagnely" na popularnosci pierwszej czesci..
I TUTAJ JEST DLUGA PRZERWA, az do Hitmana .. niesamowita gra !! GAROTA, PODRZYNANIE GARDEL, SNIPERKA ... moglbym godzinami wymieniac... ale niech wystarczy fakt ze chcialem sobie wytatulowac na tyle glowy kod ....
American MacGee's Alice gra warta zagrania BArdzo wciagajacy klimat, chociarz w pewnym momencie mi sie znudzila ...
I sam wielki MAX PAYNE .. kto nie gral w ta gre ???? STRACIL DUZO ... bullet time roxx ... jedyne czego mi brakuje w MAxie to osob postronnych ooraz "dziur" po kulach ... ALE NIE MOZNA MIEC WSZYSTKIEGO
mowiac przereklamowany mialem na mysli ze wszedzie na okolo sie o nim trabilo a on jest tylko bardzo innowacyjna gra...nic wiecej...imho nie zasluguje na miano gry roku...chociarz moze jezeli do konca roku nie wyjdzie nic ciekawego...bo narazie jest faktycznie najlepsza gra jaka wyszla
Popieram w 100% Max jest dobry, ale nie najlepszy... Gdyby byďż˝ tam multiplayer (w TPP ?!?!
), na pewno gra�bym w ni� d�uuuugo. A teraz? Za�o�� si�, �e najp�niej za p� roku po prostu mi si� znudzi... Przykre, ale taka prawda
A Q3 mi siďż˝ nigdy nie znudzi!
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MastaKillah
Wania przecierz w Maxie sa dziury po kulach
Ta, nie ma to jak odstrzeliďż˝ kolesiowi nogďż˝ z shotgun'a![]()
Tak zachwalali wszyscy Max'a Payne'a wiec sciagnalem demko z sieci i powiem ze cos takiego jeszcze nie widzialem grafa kilmat no i oczywiscie bullet time rox ta gra wymiata!!!! qrde musze pelna wersje skombinowac...
"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO
quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Tak zachwalali wszyscy Max'a Payne'a wiec sciagnalem demko z sieci i powiem ze cos takiego jeszcze nie widzialem grafa kilmat no i oczywiscie bullet time rox ta gra wymiata!!!! qrde musze pelna wersje skombinowac...
quote:
Napisane oryginalnie przez Neo
taaa, tylko ma tez zajebiste wymagania sprzetowe![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Neo
taaa, tylko ma tez zajebiste wymagania sprzetowe![]()
"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO
Sailor mozesz mowic zze Q3 sie nie znudzi ale jak by w Q3 nie bylo Multiplayer a tylko single player to by ci sie szybciej znudzilo niz byslisz a Max Payne ci sie jeszcze nie znudzil bo nie grales w mody do tej gry nie grales w rozne inne dodatki a pozatym widziales Max Ed program do robienia map w Max ? jak nie to zobacz poprostu geba opada mozesz tez edytowac tekstory w specjalnym programie do tekstow i oczywicie efekty swietlne ( bitmapi ktorych jest tak duzo ze jak kamera sie obraca na pauzie a ty akurat wystrzeliles to z karzdego miejsca w kamerze jest inna bitmapa nie obraca sie !)
i po pierwsze GENIJALNY ENGINE zaloze sie ze wyjdzie duzo gier ktore beda przeojami i te gry beda oparte na MaxFX (engine MaxPayne)
juz sobie wyobrazam gre Matrix ( apropo slyszalem ze taka pozycja wyjdzie czy wiecie moze czy to bedzie na MaxFX robione ?) albo The Art Of War
Tak sie sklada, ze kilka ludzikow juz pracuje nad trybem multi do Maxa. Na razie rozprawiaja nad tym, co zrobic z bullet-time, ktory w multiplayu bylby jedynie przeszkoda. Jeszcze nic nie jest pewne, ale, ale
Gdyby byďż˝ tam multiplayer (w TPP ?!?!
quote:]
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Tak sie sklada, ze kilka ludzikow juz pracuje nad trybem multi do Maxa. Na razie rozprawiaja nad tym, co zrobic z bullet-time, ktory w multiplayu bylby jedynie przeszkoda. Jeszcze nic nie jest pewne, ale, ale![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
sai przypominam o dn:ttk
watpie
My�lisz? To mog�o mi si� co� przekr�ci�
Sorx. W ka�dym razie widzia�em na N64 gierk� TPP w kt�r� si� fajnie gra�o przez multi.
quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Nie gra�em, ale s�ysza�emAlbo np. Golden Eye na bodaj�e N64
W to si� gra�o ciekawie. Mo�e wyjdzie siaki� mod do Max Payne? MP: Multiplayer
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:33.