FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10146)
CHAMSTWA NIEŻDZIERŻE i papa
Ta zagotowało mi, wchodze sobie na serwer kill UT2.6a mało ludzi (2: farmer i 4pack) ping dobry to dlaczego nie.Nawet dobrze nie wlazłem kop - ok zdaża sie.Może mecz albo co ale zapytać można nonie więćc drugi raz na specta i pytam odrazu kop hymmm ,
uparty jestem zrowu się pcham i pytam kop, no niemiło dzieci jakieś grają czy co?
Znowu próba pytam no i odpowiedz: są inne serwey i kop
ta to nie było miłe więć jak ktoś zajmie sobie jakis serwer to jest już jego i bez dyskusji, ja rozómie że strzelamy do siebie ale więkrzość jednak reprezentuje dość wysoki poziom intelektualny i toważyski.Wiadomo są leprze i gorsze dni czasem masz ochote wszystkich rozwalić i nic same heady dostajesz a czasem fart ci pomaga aż miło.Ale chamstwa nieździerże fermer kawał zadufanego w własną d.... h.... z ciebie oby ktoś Cię tak samo potraktował.
Powinny być prawojazdy na granie w UT.
Wyjeżdżam i znowu zapomne co sie nauczyłem i znajomi mnie zapomną więc się chciałem pożegnać i podziękowac za w pomoc i wyrozumiałość bo naszczęście więkrzość z Was to zajebiści goście.
cybi
No ba...
Jakies 4 miechy temu zdarzylo mi sie dokladnie to samo (alez nerwow napsulem, ale dopiolem swego, trzeba tylko bylo cwaniaka wycwaniaczyc), siusiuaki Waszka i banda zajeli sobie serwer, ale nie to rzeby uprzejmie poprosic kogos o wyjscie (zawsze wychodze w takich sytuacjach) tylko kick, myslalem wtedy ze moze mialem 999 u nich w tabeli, ale skad? Oni tak dla zabawy a Waszka jako komentarz jakies glupie mordy puszczal, ale potem slal mi miale czemu ma bana
Tak wiec taka sytuacja w przypadku 11-sto latkow to norma, ale da sie ich nauczyc rozumu znajac odpowiednie metody.
Cybi ani sie waz teraz wyjezdzac
a jak zobacze ich gdzie to od razu maja bana
Re: Re: CHAMSTWA NIEŻDZIERŻE i papa
acha
i daj znac o sobie czasami tutaj
"staruchu"
..
Cybi nie rob na wyjezdzie tego czego bym ja nie robil i wracaj szybko. Olewaj tego typu ludzi, kij im w oko. Zawsze sie zdarzy jakis siusiak ktory probuje wkurzyc ludzi. Nie dawaj sie.
Panie, daj mi sile...
quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
grali 1v1 i nie chcieli specow imo to normalne, ja to rozumiem i sie nie pcham na sile na server jak mnie kickna podczas gdy graja 1v1...cybi nie rozumial...
..jeju, Sniezek!!
....pewnie ze mozna sobie chcieć pograć 1-1, czemu nie, ale CHCIEĆ nie znaczy "być zwolnionym z elementarnej kultury".
Wiem jak trudno jest czasami wytrzymać (kiedy troche adminowałem na Atmo, czasami pol godziny trzeba bylo żeby ludzie wyszli , a ja zawsze wielokrotnie prosiłem o to, zanim wywaliłem wszystkich, a i tak były potem kłotnie, ze jestem cham i sie panoszę ;-)).
...Tylko proszę, uzywajcie słówka proszę, będzie nam lżej ;-)
Ciekawe, w naszym światku chyba nie ma czegos takiego jak.... UrT-tykieta???
zgadzam sie z maro, chcieli pograc 1 na 1 i kickali kazdego, sam tak czesto robie jak gramy spara lub inna gre. nie ma czasu na rozmowy. pomysl cybi jak 5 osob pod rzad sie laczy i kazdemu masz mowic " przepraszam gramy sparing mozesz wyjsc?" lol
zdazaja sie takie typy tez co ci beda sie 5 x lacvzyc z serverem a jak juz wejdzie to robi masowe TK, to jest wlasnie skutek tego ze w polsce nie ma servera do klanowek [ nie bylo FF juz jest ]
called to duty
co do scalatora i papugi
moim zdaniem maja prawo do nieudostepniana serverów na laddera lige, dobrze ze wogule stoja ze mozna sobie pograc na publiku
no bo to juz trzeba byc masywnym idiotom zeby Waszce dac rcona do serverow w Polsce lub ludziom ktorych na oczy sie nigdy na serverach nie nie widzialo. Pozniej klany cierpia na tym o czym moga swiadczyc nasze porazki w CUP'ie cb.
Cyclon to juz chyba w akcie desperacji go wzial.
chcialem ci zwrocic uwage ze nie jest to ich prywatny serwer
niech graja 1 na 1 o 4 w nocy
mogli "ustnie" poinformowac o sytuacji i poprosic o wyjscie
powtarzam POPROSIC
pytanie
co by sie dzialo gdyby wszyscy tak chcieli grac 1 na 1 ??
i dlatego voty sa caly czas u mnie wylaczone bo zawsze barany sie jakowes znajda
ehh dlatego 1v1 gra sie zwykle rano kiedy jeszcze nikogo nie ma albo w nocy jak juz nikogo nie ma, nigdy nie spotkalem sie z tym zeby 1v1 grac w godzinnach kiedy ludzie najwiecej graja, ale oczywiscie admini ktorzy najmniej graja najwiecej wiedza o graniu... :/
Snajper?
W godzinach popoludniowych, podobna sytuacja ktora opisal cybi, no oczywscie odrazu kicka dostalem, wzielem reconnect i znowu kick wiec zrezygmowalem, koles chyba gral na jednego bota albo 1vs1 i jeden koles mial nick bota. Ehh co sie dzieje.
Nie poddam daty i godziny, ale server na 90% snajper. No napewno...
quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
sniezek i tu jestes w bledzie
to ze nas nie widac nie znaczy ze nas nie ma
po drugie
i kto to mowi
grywam codziennie i jakos cie nie widze
a nawet papuge widzialem
sniezek i tu jestes w bledzie
to ze nas nie widac nie znaczy ze nas nie ma
po drugie
i kto to mowi
grywam codziennie i jakos cie nie widze
a nawet papuge widzialem
called to duty
ehhhh
Cybi ale aferzysta z Ciebie
to ja bylem pod nickiem 4pack i gralismy 1 na 1 z farmerem
z tego co pamietam to byles upierdliwy strasznie wracales chyba z 8 razy i pisalem Ci ze gramy 1 na 1 chyba zreszta rozmawialismy o tym juz na serwie niedawno tj dzis kolo god 22
Cala ta sprawa wydazyla sie rano i tak jak pisalem rano prawie wszystkie serwy w polsce sa wolne poza jednym na ktorym graja wszyscy np coolnet albo snajper a reszta pusta
My gralismy na killu serwer do 8 slotow my zajelismy 2 zostalo 6
wiec nie tak sporo Rozumiem ze chciales z nami zagrac i przykro mi ze tak Cie to ubodlo
Coz wiecej grzechow nie pamietam
aha Cybii wywal ten laser
Pzdr dla wszystkich graczy Urt
P
ehh....
tja.....
i mnie wczoraj Poker wywalił - zavotował na kick.
robiee reconnect - ponownie kick. z własnego serwa!!!
wiecie co wtedy czułem?
później się tłumaczył, że "nie wiedział że to ja".
pytam się: a jakie to ma znaczenie czy ja czy mój młodszy brat?
dziś ponownie - widzę, że ktoś gra na killu - gościnnie chciałem dołączyć się aby była lepsza zabawa. było 2 innych gości, kulturalnie poprosili że grają 1x1. to rozumiem.
zastanówcie się prosze - moge zrobić killa na 2 sloty - tylko CZY WARTO?
P
buehehe ale afera proponuje sie zglosic do "rozmowy w szoku"
tam sie wszystko wyjasni buahah barany a ty cybi sobie odchodz ale po co nam o tym mowisz wiekszosc by nawet nie zauwazyla ze juz nie grasz poprostu jestes lama ktora musi sie podbudowac bo jaki to ty zostales skrzywdzony.
bron sie !!!
buehehe ale afera proponuje sie zglosic do "rozmowy w szoku"
tam sie wszystko wyjasni buahah barany a ty cybi sobie odchodz ale po co nam o tym mowisz wiekszosc by nawet nie zauwazyla ze juz nie grasz poprostu jestes lama ktora musi sie podbudowac bo jaki to ty zostales skrzywdzony.
bron sie !!!
Lama jestem to wiem, ale same debeściaki nie będą, przynajmniej nie kombinuje i gram jak umie. Że lubie laser i tłumik to używam chodzi o zabawe, pozatym jestem facet po 30 i nie mam już takiego refleksu jak dawniej.W realu lepiej strzelam, (chyba)przez 2 lata na zmechu troche postrzelałem.
Czy ktos zawuważy że jestem czy nie heh takie życie, mi tam Was będzie brakować(nie pierwszy raz) bo choć idzie o zabijanie to jaieś poczucie przynależności zostaje i dac się zabić to żaden wstyd jak zabija profesjonalista .
Co do grania 1 na 1 to, chym może by jakieś oznaczenia wprowadzić na końcu nicka albo coś, bo więkrzość ma ASE i odrazu widzi o co chodzi.To że się pchałem to dlatego że mnie często wywala takie jakieś łącze i tyle, sory że popsułem zabawe.
Serw 1 na 1 ze statystyką może by się przyją nie wiem kiedyś dawno był.Konkurs 1 na 1 też był czadowy wkażdym razie.
Walizy prawie spakowane do soboty coś pogram jeszcze pozdrawiam tych co mnie znają i tych co niezauważą
a i adminów to się nie czepiajcie i tak mają anielską cierpliwość
Re: Am narobil biedy na koniec
quote:
Napisane oryginalnie przez cybi
a i adminów to się nie czepiajcie i tak mają anielską cierpliwość
A dzisaj tj. 27.03 o godzinie 15 pan Matys z panem Silverem graja sobie 1 na 1 na publicznym serverze tj. Snajper.pl. Oczywiscie pan Maty ma rcona i maja haslo. I co zrobc w takiej sytuacji ?? Zastanawialem sie czy nie skasowac tego hasla i nie zmienic rcona. Ale coz kwestie ta pozostawiam panom n3verowi i scalatorowi. Niestety ale temat rconow i hamstwa nie skonczy sie chyba nigdy ...
chcialem ci zwrocic uwage ze nie jest to ich prywatny serwer
niech graja 1 na 1 o 4 w nocy
mogli "ustnie" poinformowac o sytuacji i poprosic o wyjscie
powtarzam POPROSIC
pytanie
co by sie dzialo gdyby wszyscy tak chcieli grac 1 na 1 ??
i dlatego voty sa caly czas u mnie wylaczone bo zawsze barany sie jakowes znajda
oskarżasz Scalaka Aim, że Matys nie umie używać rcona, tak?
bo jak inaczej odczytać Twoją wypowiedź?
jasne - wszystkiemu sa winni producenci noży kuchennych - tyle morderstw się dzieje własnie z użyciem tych niebezpiecznych narzędzi.
chyba zwariuję
called to duty
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:26.