FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10154)

Posted by on 27-03-2003 12:14:

nowe mapki

moze na weekend wyprobujemy jakies niestandartowe

i to nie lanevay2 i armory2

ale... czekam na propozycje

Posted by DARK_ANGEL on 28-03-2003 09:31:

Re: nowe mapki

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
moze na weekend wyprobujemy jakies niestandartowe

i to nie lanevay2 i armory2

ale... czekam na propozycje

http://scalator.tkdami.net

Pewnie ze mozna poprubowac i pozwiedzac

*wlasnie sciagam mapke ktora swoimi czasy byla dosc ostro reklamowana : ut_swamp (te wszystkie mg�y itp).

*Na urbandepot znalazlem jescze to : uptown-classic.pk3 ? :> stare dobre czasy 2.5 ;p

*ut_toxic.pk3 (zwiedzalem juz raz, co prawda malo grywalna ale niesamowicie dopracowana mapa, przewyzszajac jakoscia wykonania czesc map standartwowych)

*ut_park_avenue.pk3 heheh NAJWIEKSZA mapa do ut jaka widzialem , stary uptown jesli chodzi o wysokosci to pikus ;p (takze malo grywalna ;/ )

*ut_arctic.pk3 o co to ? :p

*ut_automotive.pk3
16.2MB :O tego tez nie mam ;p

*ut_scottbase.pk3
o_0

Wracajac do temetu Zauwazcie ze na HAdesie jest milion NIe-standartowych map w trybie tdm i pomimo ze sa niestandartowe ludzie w nie graja. Czemu ? TDM + Mapcycle ;p Dobra dobra nie jestem tu za jakimis zmianami mapcycla, ale odkad na snajpie jest Bungalow (moim zdaniem nendzne) i Cambridge to sie w to gra

peace

Posted by on 28-03-2003 10:22:

Re: Re: nowe mapki

dzis wieczorem powrzucam troszke nowych mapek

spis umieszcze na stronce ktora podalem wczesniej .. zapraszam po 23.00 ma dami to "oblukamy" i bedziemy zwiedzac

Posted by PAPUGa on 31-03-2003 20:01:

Re: Re: Re: nowe mapki

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
spis umieszcze na stronce ktora podalem wczesniej .. zapraszam po 23.00

nie mo�na wy�wietli� strony
strona dzia�a po 23 czy b�dziesz na serwie po 23?

Posted by on 31-03-2003 20:48:

Re: Re: Re: Re: nowe mapki

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
nie mo�na wy�wietli� strony
strona dzia�a po 23 czy b�dziesz na serwie po 23?

a bo do cholery wlazily mi i lacze blokowly
ja w domq mam tylko 64 upsteramu

a co do map zarzadzam spotkanie na dami w piatek o 21.oo wrzuce jakiec 70 mapek to potesyujemy a teraz wlazic http://www.urbandepot.net/maps.php i sciagac co sie da

jesli sa jacyc chetni mail for me miejsc dla wszystkich starczy - mam nadzieje ze bedzie dobra zabawa

acha i kupcie duzzo piwa

Posted by fragi on 31-03-2003 21:10:

usuncie tego posta, kurde popieprzylem watki

Posted by PAPUGa on 31-03-2003 23:41:

Thumbs down

ej, no Scalak....

bo jako� si� nie mo�emy dogada� w sprawie tych mapek :/
daj jako� wsp�lnie opracujemy "jedynie s�uszny" mapcycle?
to ja potem dam na zwisie mapki do pobrania, coby si� �osie nie m�czy�y z zaci�ganiem z zagramanicy, i zrobi si� ma��_rewolucj�

(swoj� drog�: ut_revolution TDM jest zajebist� zabaw�)

Posted by MaxiM on 01-04-2003 02:26:

Exclamation

Tak, tutaj zdecydowanie potrzeba malej, a nawet duzej rewolucji, trzeba juz szykowac sie na nowe mapy w nowej becie i przyzwyczaic ludzi do tego ze te mapy sa do grania a nie "przeglosowywania na abbey". Droga rzecz to tryby, koniecznie trzeba w PL rozpowszechnic tryb CTF. Niech ludzie pograja troche to zrozumieja co widzi w tym trybie niemal caly swiat. Ta adrenalinka kiedy twoja druzyna odwraca uwage przeciwnikow a ty wslizgujesz sie do bazy po flage, a wtedy w dluga i modlisz sie zeby nie zauwazyl cie zaden przeciwnik... nawet stresik gdy zostajesz sam vs trzech przeciwnikow w TS nie daje tego efektu. W trybie CTF ludzie zaczeliby doceniac wiecej map, wkoncu wiele z nich jest dostosowana wlasnie do tego trybu gry, jednak nawet ut_docks staje sie czyms zupelnie nowym w CTF'ie. Podsumowujac, wprowadzic na "hardcora" nowe (mam tez namysli oficjalne) mapy i odpowiednio dostosowac do nich tryby rozgrywki, najlepiej bez vote'a, inaczej sie nie przegryzie bo zaraz znajdzie sie pajac ktory zaglosuje na case. Kickaniem baranow zajalby sie rcon, jesli zabrakloby ludzi z rconami, to zawsze mozna znalezc kogos dodatkowego. Inaczej utkwimy na wieki w martwym punkcie. Na dzien dzisiejszy wole grac na zachodzie niz u nas, mimo ze zdecydowanie wole rodzime serwery, ale coz poradzic, jak widze abbey po raz setny jednego dnia to odechciewa mi sie patryjotyzmu scenowego. Zaraz ktos pewnie powie ze na zachodzie same po***ance wiec wszystko im sie podoba, tylko dlaczego wlasnie stamtad wywodza sie najlepsi gracze? Tylko niech mi nikt nie pieprzy znow o lepszych pingach i szybszych sprzetach bo zatluke pantoflem, jak babcinego pieska kocham. TO jest MOJE zdanie, koniec i kropka.

Posted by LuZnY on 01-04-2003 03:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez MaxiM
...

jezeli chcecie gonic "zachod" to zacznijcie od wiekszej ilosci normalnych serwerow (12/14slotow, pb on itd.), a dopiero potem "urozmaicajcie" gre niestandardowymi mapami :Q

\/

Posted by cZAx on 01-04-2003 10:32:

lol, na zachodzie [mofie o europie] dosc czesto gram, i jak np. wjezdrza mapka ut_niestnadardowa bardzo czesto jest tak ze zaraz po niej wjezdrza vote na zmiane jej wiec nie filozofujcie ze na zachodzie jest inaczej. btw luzny ma racje szczegolnie co do pb.

p.s.papuga zmien ten cycle na coolnecie...village 10 min...

Posted by DARK_ANGEL on 01-04-2003 13:08:

rev

Revolution na tdm jest nawet spox (co prawda nudne ) ale pomylscie ludzie jaki to bedzie spasik jak wejdzie bomb mode :>>>>>>>>>>>

p.s. brak pb sax

Posted by PAPUGa on 03-04-2003 22:40:

quote:
Napisane oryginalnie przez cZAx
p.s.papuga zmien ten cycle na coolnecie...village 10 min...

> /dev/null

Posted by LuZnY on 04-04-2003 01:02:

masz czax zebys sie znowu gupio nie pytal ;p
click

\/

Posted by WiL]{u on 04-04-2003 11:47:

Tez jestem za wprowadzeniem jakiego� serverka na CTF. Pr�bowa�em nam�wi� do tego admina ar_testof ale narazie nic z tego Testowaliscie ju� te mapy czy to dzi� o 23 ??

Posted by DARK_ANGEL on 04-04-2003 14:43:

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
masz czax zebys sie znowu gupio nie pytal ;p
click

lol Luzny ale avatar

Dzis o 21 ? bede !

Posted by Bazuka on 08-06-2004 20:01:

Zajebista je mapka "apartment" Serio!!

Posted by forever on 10-06-2004 07:25:

quote:
Napisane oryginalnie przez Bazuka
Zajebista je mapka "apartment" Serio!!

dajcie jeszcze jakiego� linka do niej bo scalatora site juz nie funguje...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:14.