FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10154)
nowe mapki
moze na weekend wyprobujemy jakies niestandartowe
i to nie lanevay2 i armory2
ale... czekam na propozycje
Re: nowe mapki
quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
moze na weekend wyprobujemy jakies niestandartowe
i to nie lanevay2 i armory2
ale... czekam na propozycje
http://scalator.tkdami.net
Re: Re: nowe mapki
dzis wieczorem powrzucam troszke nowych mapek
spis umieszcze na stronce ktora podalem wczesniej .. zapraszam po 23.00 ma dami to "oblukamy" i bedziemy zwiedzac
Re: Re: Re: nowe mapki
quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
spis umieszcze na stronce ktora podalem wczesniej .. zapraszam po 23.00
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
nie mo�na wy�wietli� strony
strona dzia�a po 23 czy b�dziesz na serwie po 23?![]()
usuncie tego posta, kurde popieprzylem watki
daj jako� wsp�lnie opracujemy "jedynie s�uszny" mapcycle?
to ja potem dam na zwisie mapki do pobrania, coby si� �osie nie m�czy�y z zaci�ganiem z zagramanicy, i zrobi si� ma��_rewolucj�
(swoj� drog�: ut_revolution TDM jest zajebist� zabaw�)
Tak, tutaj zdecydowanie potrzeba malej, a nawet duzej rewolucji, trzeba juz szykowac sie na nowe mapy w nowej becie i przyzwyczaic ludzi do tego ze te mapy sa do grania a nie "przeglosowywania na abbey". Droga rzecz to tryby, koniecznie trzeba w PL rozpowszechnic tryb CTF. Niech ludzie pograja troche to zrozumieja co widzi w tym trybie niemal caly swiat. Ta adrenalinka kiedy twoja druzyna odwraca uwage przeciwnikow a ty wslizgujesz sie do bazy po flage, a wtedy w dluga i modlisz sie zeby nie zauwazyl cie zaden przeciwnik... nawet stresik gdy zostajesz sam vs trzech przeciwnikow w TS nie daje tego efektu. W trybie CTF ludzie zaczeliby doceniac wiecej map, wkoncu wiele z nich jest dostosowana wlasnie do tego trybu gry, jednak nawet ut_docks staje sie czyms zupelnie nowym w CTF'ie. Podsumowujac, wprowadzic na "hardcora" nowe (mam tez namysli oficjalne) mapy i odpowiednio dostosowac do nich tryby rozgrywki, najlepiej bez vote'a, inaczej sie nie przegryzie bo zaraz znajdzie sie pajac ktory zaglosuje na case. Kickaniem baranow zajalby sie rcon, jesli zabrakloby ludzi z rconami, to zawsze mozna znalezc kogos dodatkowego. Inaczej utkwimy na wieki w martwym punkcie. Na dzien dzisiejszy wole grac na zachodzie niz u nas, mimo ze zdecydowanie wole rodzime serwery, ale coz poradzic, jak widze abbey po raz setny jednego dnia to odechciewa mi sie patryjotyzmu scenowego. Zaraz ktos pewnie powie ze na zachodzie same po***ance wiec wszystko im sie podoba, tylko dlaczego wlasnie stamtad wywodza sie najlepsi gracze? Tylko niech mi nikt nie pieprzy znow o lepszych pingach i szybszych sprzetach bo zatluke pantoflem, jak babcinego pieska kocham. TO jest MOJE zdanie, koniec i kropka.
...
\/
lol, na zachodzie [mofie o europie] dosc czesto gram, i jak np. wjezdrza mapka ut_niestnadardowa bardzo czesto jest tak ze zaraz po niej wjezdrza vote na zmiane jej wiec nie filozofujcie ze na zachodzie jest inaczej. btw luzny ma racje szczegolnie co do pb.
p.s.papuga zmien ten cycle na coolnecie...village 10 min...
p.s. brak pb sax
quote:
Napisane oryginalnie przez cZAx
p.s.papuga zmien ten cycle na coolnecie...village 10 min...
\/
Tez jestem za wprowadzeniem jakiego� serverka na CTF. Pr�bowa�em nam�wi� do tego admina ar_testof ale narazie nic z tego Testowaliscie ju� te mapy czy to dzi� o 23 ??
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
masz czax zebys sie znowu gupio nie pytal ;p
click
Zajebista je mapka "apartment" Serio!!
quote:
Napisane oryginalnie przez Bazuka
Zajebista je mapka "apartment" Serio!!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:14.