FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10186)
Prima Aprilis jego mać
Ktoś się już na coś nacioł?
A może komuś numer zmajstrował?
Dodaje iż wszystko co się tutaj znajdzie nie zostanie wykorzystane przeciwko nikomu.
;>
'Linux is like a wigwam - no windows, no gates, apache inside!'
'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'
[L]ipas | GG:
917123
Re: Prima Aprilis jego mać
quote:
Napisane oryginalnie przez Deadpool
Dodaje iż wszystko co się tutaj znajdzie nie zostanie wykorzystane przeciwko nikomu.
;>
moja dziewczyna dzis do mnie przyjezdza
powiem jej ze dostalem wezwanie do wojska
pewnie dostanie palpitacji serca khekjhekhekhekhe
rozplacze sie jak dziecko
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop
Eeee tam. Powiedz, ze masz AIDS to dopiero bedzie szok.![]()
dzis na historii moj kolega, gwiaździński, zwany Potterem(ze względu na wygląd), podszedl na historii do magister nauczycielki, z pytaniem czy moze isc do higienistki, baba mowi ze moze byle nie zemdlal, a ten juz lezy. baba dostala zawala, poter wstal i zadowolony z siebie mowi "PRIMA APRILIS">
na polskim zrobil to samo, a jak zemdlal, to baba sie WKURWILA
, ciorla go po podlodze az do dyrektora, uczac wtedy takich slow jak: GNOJEK, CIUL, cHOLERA. niestety jej gniew wyladowala se na nas (3x jedynka dla kazdego).
aha, to nie na temat.
hm... mh... dzisiaj sciagnalem vbulletin i stworzylem juz 100 boardow tylko dla chakerów. -->OTO JEDEN Z ADRESÓW<--- :p a oto --->DRUGI<--- :p
moja dziewczyna dzis do mnie przyjezdza
Raczej zadnego april - fools ... zreszta i tak bym sie nie nabral
Moja kolezanka zadzownila do moich rodzicow i powiedziala ze jest ze mna w ciazy. Zrobiło im się ciepło
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.
Roger Zelazny „Książe chaosu”
Ja przez chwile dalem sie nabrac na naklejane prawojazdy na szybe w wiadomosciach na tvp.
Zrobii material bardzo profesjonalnie....
gg: 1854672 | blog | http://kosz.fpp.pl | Kawa
Re Re Kum Kum :P
A ja się mogę pochwalić, że kilka osób (chyba) uwieżyło w moją wizytę u fryzjera
Napisane oryginalnie przez Lucas
Zrobii material bardzo profesjonalnie....
a z prawa jazdy tego sie nie da wyczytac
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
sa ale to nie oznacza ze jestes wlascicielem pojazdu.. jestes tylko jego uzytkownikiem![]()
Jak zle zaparkujesz - dostajesz wezwanie (wlasciciel), ze ma sie stawic na strazy miejskiej i wyjasnic czemu i kto zle zaparkowal. Jezeli nie stawi sie - dostaje manda - wlasciciel mimo ze nie bylo go np w tym czasie w kraju.
zas jak byly by prawojazdy - to by bylo wiadomo, kto posiada/ dzierzy ten samochod i komu wystawic mandat.
Przedewszystkim mandaty się dostaje, mandatów się nie płaci, chyba, że upomnienia przychodza, ale to też nie jest reguła.
2x 100zl za zle parkowanie pod polibuda gdanskawiec nie mow ze nie dostalismy nigdy mandatu
co nei zmienia faktu ze z prawa jazdy nie da sie wywnioskowac kto jest wlascicielem pojazdu![]()
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
A ja na prima aprilis napisalem taki specjalny pro-mroczny artykul o tym jak ludzie siedza podczas gry: http://www.esreality.com/?a=post&id=357970![]()
Ale mandat placi sprawac (niekoniecznie wlasciciel)
Dead - kiedys mandatow sie nie placilo - teraz mozna odwlec - ale na krotko...
Na 4 przyszedł mi ponownie tylko jeden, ten najmniejszy, za niezapinanie pasów. A reszta mimo ponad półtora roku jakoś nie przychodzi ponownie.
Widac ze nigdy mandatu nie dostaliscie.
ROTFLPokaz, gdzie na prawie jazdy jest napisane, kto jest wlascicielem pojazdu? Jak zle zaparkujesz to wezwanie dostaje wlasciciel, a jest on ustalany na podstawie rejestracji pojazdu. Czyli mialem racje, a ty jak zwykle wyciagnales z tego smieszne wnioski, ze nigdy mandatu z glanem nie dostalismy.
Jak już mowa o mandatach.
Anegdota, której byłem świadkiem.
Biba u mnie na chacie, wiadomo każdy pijany jak beka. Idziemy na puby. Podjeżdża kumpela samochodem, bo cośtam akurat w moich okolicach porabiała, a nie mogła wcześniej wejść, dopiero teraz się wyrwała. Kumpel jeden co był z daleka, był furą, nie pił, zasiadł i w pięknym stylu na piskaczach ruszył spod mojej chaty. Kumpel z tych pijących mówi - ja też tak potrafie! Wsiadł, pogadał z kumpelą co dopiero do nas przyjechała, zasiadł za kółkiem i dawaj czadu, ujechał 50 metrów robi ładnego bączka na ręcznym (WV Passat ten z najnowsych, ładna spora krówka) i słychać łał, zrobił to tuż przed radiowozem co stał w cieniu. Samochód zatrzymuje Polcja. Biorą mojego kumpla do siebie do samochodu (polonez) na tylne siedzenie na "rozmowe". I ... i nic, dostał upomnienie słowne. Była szybka więc nie wiedzieli, że on jest w stanie nietrzeźwości i to dodam konkretnym stanie, miał chłopak swoje 5 min kiedy to się sprężył kiedy trzeba. Normalnie to po prawie jazdy by miał za całe 30 sec jeżdżenia samochodem.
Następnie była biba do samego rana, było co oblewać a po dziś dzień jest co wspomninać.
Sąsiedzi też mają co wspominać, przez 2 tygodnie były echa tej biby.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:57.