FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10215)
Challenges.eu
Co sadzicie o challenges i polakach grajacych tam
Moim zdaniem radzimy sobie dobrze bo ping do europy poprawil sie przynajmniej ja mam 70 nie wiem jak mess i matr0x.
Ale jesli ping bedzie dalej taki to mamy szanse zajsc daleko a nawet wygrac fajnie by wygladalo jakby na podium znalezli sie trzej polacy wtedy europa wreszcie zrozumie ze gracze z polski sa najlepsi ;-p
"Podpis nie jest obowi�zkowy. Podpis pojawia si� pod twoim post'em."
no tutaj, to rzeczywiscie przesadziles marzycielu.
to, ze kilka razy ping jest w miare, nie oznacza, ze mozna sobie bedzie spokojnie pogrywac - ktos w tepsie znowu stanie na kablu i sie skonczy bajka
ale zycze wszystkim GL & HF ... i 3mam kciuki.
917123
hmm, imo radzimy sobie calkiem niezle. wygrac to tego _chyba_ nie wygramy bo rat pojedzie nas w necie (nawet na rownym pingu), ale powalczyc o podium mozemy.
mess ma doswiadczenie w graniu za granica, wiec imo on ma najwieksze szanse. Oczywiscie wszyscy wiedza ze rat wygra, ale 2. lub 3. miejsce dla messa...
quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
no tutaj, to rzeczywiscie przesadziles marzycielu.
to, ze kilka razy ping jest w miare, nie oznacza, ze mozna sobie bedzie spokojnie pogrywac - ktos w tepsie znowu stanie na kablu i sie skonczy bajka
ale zycze wszystkim GL & HF ... i 3mam kciuki.
G�wno chodzi po ludziach
3091589
quote:Ba! Pojedzie nas nawet na 2 razy wiekszym.
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
rat pojedzie nas w necie (nawet na rownym pingu)
nie przesadzaj. z Matem w Chall#1 przegral na cpm3 na duzym pingu.
quote:
Napisane oryginalnie przez Q
ehhh.... ja teez;wlasnie sie umowilem z xenomem na meczyk w ladderze cpm i co ? siedze na serwie z pingiem 400 - 800 a jest ***** !!!! 7 rano
917123
Kolejne mecze dla polakow :- )
Ja wygralem z mame ktory po warmupie powiedzial ze gra nie ma sensu, mess wygral z deeposem a matr0x z sd :- 0
quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
to jakie Ty masz w koncu lacze ??![]()
Pewno ten polpak na 50 osob ;- ))))
Bo fuks mial 512DSL w cafe u siebie na 17 kopow i ping 30 wszedzie mial :-p
"Poland the spirytual homeland of C PMA"
G�wno chodzi po ludziach
3091589
quote:
Napisane oryginalnie przez Q
**** by to wyczul; wiem ze polpak 512
917123
Co jest? Teraz dopiero zaczely sie ciekawe gry a tu cisza. To ze wszyscy polacy sa obecnie w lb jeszcze nie przekresla ich szans. Co prawda matrox(2) odpadl ale tego nalezalo sie spodziewac gdyz z tego co wiem wogole sie do tego turnieju nie przygotowywal i gral tam tylko 4fun. Natomiast zoom radzi sobie naprawde dobrze, nie mowiac juz o messie ktory mam nadzieje skonczy turniej w pierwszej trojce.
Trzeba tez zauwazyc ze cpma zyskalo duza popularnosc na swiecie i gracze zrobili duze postepy tak ze niestety nie stanowimy juz scislej swiatowej czolowki . Owszem mamy kilku naprawde dobrych graczy ale to juz nie jest to co kiedys, sadze ze brakuje im ogrania z grajacymi co tu ukrywac madrzej graczami z zachodu. Dlatego min. nie rozumiem znacznego wzrostu popularnosci vq3 w Polsce. Moze mi to ktos wytlumaczy bo nie moge znalezc zadnego logicznego powodu. IMHO za pozno na nadrabianie zaleglosci (tak uwazam ze w vq3 mamy spore zaleglosci) a lepiej skupic sie na tym w czym jestesmy/bylismy dobrzy i czekac na to co nieuchronne (czyt. znudzenie vq3 i powszechna akceptacja pm jako jedynej drogi rozwoju).
eh tego sie nikt nie spodziewal, toxer vs impulse w finale wb wszyscy stawiali na rata. Szkoda tez ze dwaj pozostali polscy gracze beda musieli sie wyeliminowac (jezeli zoom pokona sona - bo imo wlasnie z nim przyjdzie mu grac).
btw: http://www.challenge-tv.com/index.p...&demo=19104 jestem ciekaw jakie jest wasze zdanie na ten temat.
Je�li prawych i umiej�tnych nie b�dzie si� wyr�nia�, Ludzie zaprzestan� rywalizacji; Je�li trudne do osi�gni�cia dobra nie b�d� celem d��e�, Ludzie przestan� by� rabusiami i bandytami; Je�li rzeczy budz�ce pragnienia pozostan� w ukryciu, Znikn� r�wnie� zaciemnienia ludzkich umys��w.
Istota Drogi nie jest okre�lona: Chocia� istniej� nazwy, g��boka tre�� s��w Pozostaje nieuchwytna.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:30.