FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=43)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10246)
Jak to robicie?
Qrna z tego co widze to nowi na serku to zazwyczaj jacys znajomi starych wyjadaczy , a ja nikogo nie moge przekonac do OFa.
Najlepsza byla reakcja mojego qmpla z lawy:
Daje mu OFa zeby se zobaczyl jaka to zajebista gra. Zainstalowal i wlaczyl sobie pierwsza misje z SP (ta z UAZem). Zaczol biec przez miasto i nagle padl na ryj , rusek go zastrzelim niewiadomo skad i niewiadomo jak (jak to potem mi opowiadal). Wiec wziol odinstalowal OFa i oddal mi plytke. Oczywiscie zara go zbluzgalem ze sie nie zna i ze tylko w Quake'a umie rabac.
No i qwa jak tu z takimi debilami wytrzymac , a juz nie bede wspominal o tym jak ich przekonac do nawrocenia sie.
QWA OBRACAM SIE WSROD DEBILI
I doslownie sie wysmiewaja czasami ze mnie, ze ciagle od ponad roku **********m w jedna gre nieustannie
przypomina mi sie historia z pewnej sesji MP, gdy gralismy w taka smieszna misje, co to trzech specopow wpada w nocy do lasu wybic handlarzy bronia. okazalo sie ze bedziemy musieli radzic sobie w dwojke, gdyz trzeci gracz - fanatyk quake jak mniemam - radosnie zaszarzowal biegiem w kierunku ogniska, po czym zostal zabity przez wiesniakow
Potem kolega jeszcze radosnie wlecial mewa do lasu walac dziobem w co drugie drzewo...
"nu tak, ptaki nie maja NVG"
3) kto te opcje wymysil wszystkie?...
Tak to jest, �e rzeczywi�cie ludzie graj�cy w of'a prezentuj� o niebo wy�szy poziom od quak'owc�w i tych od Ut.
Sam po lekkim raczej obeznaniu si� w Ofie (w tedy by�em fanem UT) od razu wzie�em si� za pokazywaniu na MP kto tu rz�dzi- no bo w ko�cu w Ut tak dobrze mi sz�o... Chcia�em nawet �eby mnie przyjeli do 8bz, ale przyszed� czas na pierwsz� gr�.... Dla zainteresowanych powiem tylko �e w tedy gra�em gorzej ni� teraz - i jest to mo�liwe. W�a�nie w tym momencie odpada wielu graczy przyzwyczzaajonych do kamperstwa, nie�miertelno�ci, brania pocisk�w ,,na klate / na g��wke" i biegania z 4 wyrzutniami rakiet - po 1 w ko�czynie.
Ja jednak si� prze�ama�em i gram dalej - jest jak jest ka�dy widzi, ale to jest du�o lepsze od UT&QU.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Kik
W�a�nie w tym momencie odpada wielu graczy przyzwyczzaajonych do kamperstwa, (...)
3) kto te opcje wymysil wszystkie?...
Jak przeczytasz do ko�ca to zdanie to mo�e zrozumiesz.
Aczkolwiek w twoim przypadku pewne to nie jest...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:56.