FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=38)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10329)
niedzwiedzia przysluga
Odnosze wrazenie ze wiele osob ma zal do carmaca za to ze ten stworzy tak dobre i wymagajace silniki i ze bedzie trzeba upgradowac sprzeta... technologia musi byc kosztem..naszym kosztem 
Ja nie mam do niego żalu.Nie należy ograniczać twórców takiego formatu
.
Poza tym jak dokupiłem ramu to wersja alpha zachowywała się całkiem znośnie przy maksymalnych detalach.A przecież wersja przeznaczona do sprzedaży będzie miała zoptymalizowany kod,czyż nie?Zresztą nie przeszkadza mi granie w 640:480
.
Carmac dysponuje najnowszym sprzetem, wiec nie widzi roznicy. Odczuje ja zapewne przy liczeniu zyskow z D3, gdy ludzie ze slbaszymi sprzetami po prostu tego nie kupia. On to wie juz teraz, wiec pozostaje mu zrobienie prawie idealnego i super zaawansowanego silnika.
ale jakos dziwi mnie ze ludzie od marketingu w ID mu tak pozwalaja
. Zreszta ja i tak jestem zdania ze doom jest juz dawno skonczony i tak naprawde czeka az ludzie kupia sprzety
.
Re: niedzwiedzia przysluga
quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
Odnosze wrazenie ze wiele osob ma zal do carmaca za to ze ten stworzy tak dobre i wymagajace silniki i ze bedzie trzeba upgradowac sprzeta... technologia musi byc kosztem..naszym kosztem![]()
Carmack jest wielki i moze wiele.....
JOU!

no z tym celkiem 300 to przesadziles 
nie przesadzajcie - w tej chwili ceny prockow 2 ghz, ramu i grafy (np gf 4200) sa na takim poziomie ze naprawde mozna sobie pozwolic... za czasow Q1 zeby on chodzil trzeba bylo wiecej wydac niz teraz zeby chodzily nowe gry fpp...
"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
nie przesadzajcie - w tej chwili ceny prockow 2 ghz, ramu i grafy (np gf 4200) sa na takim poziomie ze naprawde mozna sobie pozwolic... za czasow Q1 zeby on chodzil trzeba bylo wiecej wydac niz teraz zeby chodzily nowe gry fpp...

qrde... wezcie mi powiedzcie ze infor... ze nie bedzie mp w d3 to szajs.... prosze 
GG 1090334

Wydaje mi sie ze w Doom 3 nie tyle problemem bedzie procesor, co oczywiscie karta graficzna .....
I w sumie najnowsze Fx`y przykladwo ciagna juz d00ma (of corz te alfy) calkiem konkretnie, nie zmienia to faktu ze cena takiego G-forca oscyluje w granicach 2000 zl :OOOOOOOOO
quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
nie przesadzajcie - w tej chwili ceny prockow 2 ghz, ramu i grafy (np gf 4200) sa na takim poziomie ze naprawde mozna sobie pozwolic...
ja nie wiem czemu ludzie sie tak przy tych gf uparli 
Jeśli prawych i umiejętnych nie będzie się wyróżniać, Ludzie zaprzestaną rywalizacji; Jeśli trudne do osiągnięcia dobra nie będą celem dążeń, Ludzie przestaną być rabusiami i bandytami; Jeśli rzeczy budzące pragnienia pozostaną w ukryciu, Znikną również zaciemnienia ludzkich umysłów.
Istota Drogi nie jest określona: Chociaż istnieją nazwy, głęboka treść słów Pozostaje nieuchwytna.
quote:
Napisane oryginalnie przez Addict3d
ja nie wiem czemu ludzie sie tak przy tych gf uparli![]()
a skąd wy to wszystko możecie wiedzieć co? były jakieś oficjalne testy wypowiedzi czy cokolwiek? a moze graliście już w doom'a co? bo opierając sie ciągle na tej alfie to możecie napisać do Kasi.......
Poczekajcie a zobaczycie co,jak i na czym bedzie grało a nie takie bezsensowne gadanie i prześciganie sie w tym kto i co i w czym ma racje i jaki nie jest oczytani mądry i wogóle cycuś......tsssss
JOU!
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
JC mowil w ktoryms serwisie osobiscie ze d3 bedzie lepiej smigal po Gf`ami , to fakt :>
quote:
JC mowil w ktoryms serwisie osobiscie ze d3 bedzie lepiej smigal po Gf`ami , to fakt :>

u was bodajrze na e-sports byl link do tej wypowiedzi i to niedawno ;p
Ale niewazne , mysle ze tu chodzi o drobna liczbe fps i najnowsze Raedony tez nie powinny miec jakis klopotow z d3 ...
quote:
u was bodajrze na e-sports byl link do tej wypowiedzi i to niedawno ;p
Ale niewazne , mysle ze tu chodzi o drobna liczbe fps i najnowsze Raedony tez nie powinny miec jakis klopotow z d3 ...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:13.