FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10334)

Posted by DIoDA on 18-04-2003 17:41:

Dworcowa net cafe i smieszne zasady

EJ.. co sie z tym csem dzieje... nie gralem jakis czas i doszlo do smiesznego wg mnie myku... Tak wiec... jak ct zabije terrora.. bo wyleci na 3 na raz.. to sie nazywa "rush".. nie wazne ze minelo juz 1.5 min rundy... i ze ct moze sie znudzic siedzeniem i czekaniem na wystraszonych terrorow... dzis siedzialem sobie na dworcowa net cafe... (widac ze jacys zakompleksieni gracze z dworca) no i na dust 2 za przejscie przez brame.. dostalem bana ... czemu? bo adminek... nie pamietam nicka.. dostal w pupe.. smieszne.. naprawde...

Tutaj taka rada dla ownerow serwow... selekcjonujcie sobie jakos grono adminow...oczywiscie jezeli chcecie zeby grali na nim gracze... a nie *******y, dla ktorych smierc wiaze sie z nadmiernymi emocjami i roznego rodzaju ekscesami.

Posted by fr3zzer on 18-04-2003 17:50:

Re: Dworcowa net cafe i smieszne zasady

1 slowo: polska.

GG 1090334

Posted by Major Kiper DN on 18-04-2003 21:12:

Re: Dworcowa net cafe i smieszne zasady

quote:
Napisane oryginalnie przez DIoDA
EJ.. co sie z tym csem dzieje... nie gralem jakis czas i doszlo do smiesznego wg mnie myku... Tak wiec... jak ct zabije terrora.. bo wyleci na 3 na raz.. to sie nazywa "rush".. nie wazne ze minelo juz 1.5 min rundy... i ze ct moze sie znudzic siedzeniem i czekaniem na wystraszonych terrorow... dzis siedzialem sobie na dworcowa net cafe... (widac ze jacys zakompleksieni gracze z dworca) no i na dust 2 za przejscie przez brame.. dostalem bana ... czemu? bo adminek... nie pamietam nicka.. dostal w pupe.. smieszne.. naprawde...

Tutaj taka rada dla ownerow serwow... selekcjonujcie sobie jakos grono adminow...oczywiscie jezeli chcecie zeby grali na nim gracze... a nie *******y, dla ktorych smierc wiaze sie z nadmiernymi emocjami i roznego rodzaju ekscesami.

Moze grales na serwerze typu RIZNet, Topgun etc.
Tam sa takie zasady
Ja raz chcialem wejsc na podobny serwer ale ladmin mnie od razu wywalil (z napisem "*********** Zakompleksiony *******cu Konia")

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Posted by [FPP]Emzor on 18-04-2003 21:16:

jakby to moj kumpel powiedzial: takie czasy...
no i fr3zzer ma racje: polska.

Posted by [FPP]Kaczor_666 on 18-04-2003 23:08:

Talking lol

Wiecie zapraszm na serwer net.house (80.48.242.180). Zawsze kto� gra i jest porz�dek a jak by kt�rys admin kickowa� za takie rzeczy to do mnie i z nim pogadam . Poza tym to jest Gra 4 Dun a nie Gra 4 Admin Satats. Nied�ugo b�d� komendy typu /admins15

Posted by AlieneK on 19-04-2003 12:04:

@ do headadmina a nie na boarda.....jeszcze zebys xywe tego admina zna� :/

Posted by c35 on 20-04-2003 17:48:

Re: Re: Dworcowa net cafe i smieszne zasady

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
1 slowo: polska.

popieram cie w 100% .. tez zawsze tak mowie.. nie ma co ukrywac - polska to po****** kraj, w ktorym jest w ch*! n00bow, chamstwa i slabe ��cza

Posted by SakiS on 20-04-2003 20:52:

hehee net house jest the best tez polecam bo gralem jest jescze 2 serwer nethouse poligon to serwerek do klan�wek mozna rezerwowac tez nie ma lag�w

Posted by e@gle on 22-04-2003 18:32:

Chcia�em sprawdzi� czy na Dworcowej jest naprawde tak beznadziejnie i stwierdzi�em, �e to prawda. Najbardziej zmiesza�o mnie to �e jaki� j****y admin sobie w kule lecia�, co zgin�� to res, ale to nie by�o najgorsze. W zale�no�ci od wyboru admina czyli do jakiej dru�yny szed� obowi�zywa�y r�ne regu�y np. admin w terro ct nawet podej�� do bramy na aztecu nie mo�e bo odrazu kick, a jak gra� w ct to sobie rashowa� i dawa� kicki za strzelanie z awmy na mo�cie. Poprostu cyrk.

Posted by run on 23-04-2003 09:22:

Hmm..

Gra�em duzo razy na dworcowje fakt admini s� niedoje.....
wiesz taka rada do ciebie widzia�e� jak jest nie podoba�o ci sie to opisa�e� na boardzie i tyle mo�esz zrobi�
admin i graj� z caffe a headadmin ci nie pomo�e wi�c jedyne wyj�cie to nie wchodz tam wi�cej

Posted by SakiS on 23-04-2003 14:15:

to jacys nie normalni ci admini ja bym nie chodzil do takiej cafe :/

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 23-04-2003 16:58:

na ffa (free for all >> t�umaczenie dla noobs [nowych]) moim zdaniem powinno byc wszystko dozwolone. Przeciez na klan�wce (gdzie sie gra prawdziwego CS'a) tez np. Ct moze zaatakowac na poczatku rundy (tzw. rush) a nie kampic na bs-ach caly czas.

Atak tez jest forma obrony i niewidze przeciwwskazan dlaczego nie zaatakowac np. na Aztecu przez brame jako CT kampiacych Terro z awm...

...no ale na wladze nie poradze, jak na serwie obowiazuje zasada pseudo team-work polegajaca na:

- kampieniu na Bs-ach przez cala runde na mapach de_ w CT i nie kampienie jako T czyli - podkladanie bomby w ciagu pierwszej minuty bo inaczej kick lub ban (gdy runda trwa 3 albo 4 min)

- pilnowaniu zakladnik�w przez Terro (najlepeij siedziec all w domku na Italce ) a Ct musi w ciagu pierwszej minuty (nie daj boze jak admin zginie wczesniej i jest w druzynie przeciwnej) ich uratowac...

....to takie zachowanie mnie po prostu ***wia, ale jak pingi dobre to niestety trzeba sie przystosowa�.

uff , sie rozpisalem, ale takie zasady udawanego team play'a sa po prostu �enujace tak samo jak admini je wprowadzajacy i egzekwujacy.

the end.

Posted by SakiS on 23-04-2003 17:53:

smirnoff ma racje hehe acha i ten opis jest na czasie ciekawe jak teraz arcy poradza sobie z spec.ster hehe

Posted by mAJKiEL on 27-04-2003 02:09:

o boze to normalne po co wielki topic na takie *******y... to sie zdaza codziennie 100tka osob w Polsce a powiem szczerze sam czasem jak jestem wkurw... to sobie bana lubie dac..

Posted by on 17-06-2003 09:52:

Talking wiem

Napisane oryginalnie przez DIoDA

-------------------------

DAm ci dobr� rade nie graj tam i jush te� tam gra�em i po 1 mapie wyzywali mnie od czita . juah nie wspomnie ze jak powiesz nie raszowa� to cie ..............

Posted by Pilsener on 07-07-2003 09:22:

Zasady kontra Skill

Jestem co prawda amatorem je�li chodzi o CS'a, ale magistra z zarz�dzania mam, hehe

Wg mnie serwy FFA mo�na podzieli� na kilka grup: (mecze to wg. mnie temat prosty)

1. Preferuj�ce walk� pozycyjn�:

- ct nie wolno nawet kichn�� w stron� respa terro
- terro kr�c� si�, kampi�, kombinuj� ale i tak za chiny ludowe nie potrafi� wyprowadzi� ataku, z tej prostej przyczyny, �e nikt nie chce i�� pierwszy.
- idealne warunki dla statyst�w i anty-teamowc�w
- za poprowadzenie raszu i wystawienie dw�ch CT zarobi�em "co za lama" od koleg�w statyst�w z teamu

2. Preferuj�ce walk� czysto teamow�:

- zazwyczaj terro ma 0-1 minut na wyprowadzenie ataku
- dru�yna atakuj�ca MUSI wsp�pracowa�, broni� ty��w itp., tak samo CT.
- samotnym statystom u terro gro�� kiki (w dobrym stylu jest, kiedy admin prowadzi atak)
- je�li terro szybko nie zdob�d� BS'a, zostan� zaatakowani od ty�u, co znacznie podnosi grywalno��
- walka jest o wiele ciekawsza, dynamiczna i obfituje w �adne akcje obu stron, taktyka zmienia si� co rund�
- w dobrym tonie jest pochwali� ops�w za �adny atak/obron�

3. Bez zasad: (nie warto sugerowa� si� opisem serwa)

- strzelaj� ku.. i ch.. zamiast kulami
- admin ustala sobie zasady wg jego widzimisi� (je�li wog�le jest)
- ka�dy biega za fragami, bomba najcz�ciej zostaje na respie
- najcz�ciej zostaje 2-3 typ�w i si� goni� do ko�ca rundy
- wci�� ten sam scenariusz, a� do znudzenia...

Na koniec dodam, �e wol� nawet najbardziej �mieszne zasady ni� ich brak....
Zreszt� sami oce�cie, musia�em si� podzieli� tylko swoimi spostrze�eniami (pewnie marudze, heh)

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:02.