FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10345)
Troche nie na temat Q3 :)
Super stronka, tylko mam z nia problem bo kozystam z przegladarki Opera Wersja 7.03 i stronka podczas ladowania staje (jak laduje jakies posty, login) wtedy musze odswiezac wpisywac od nowa moze macie jakis patch bo jak mam kozystac z IE miroshitu to mie ciarki przechodza ... Dopiero od tygodnia mam neta tak wiec jestem troche zielony tak wiec jesli to tylko wystarczy cos ustawic w operze to nie wyzywajcie )
to raczej sie nadaje do dzialu Hardware, o jaka strone ci chodzi, o tego boarda ?? Co do opery to moge ci powiedziec tak ze ja uzywam 7.0 i nie mam zadnych problemow wszystko ladnie chodzi
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
Wlacz Cookies
ciasteczka
917123
quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
Wlacz Cookies
ciasteczka
Super stronka, tylko mam z nia problem bo kozystam z przegladarki Opera Wersja 7.03 i stronka podczas ladowania staje (jak laduje jakies posty, login) wtedy musze odswiezac wpisywac od nowa moze macie jakis patch bo jak mam kozystac z IE miroshitu to mie ciarki przechodza ... Dopiero od tygodnia mam neta tak wiec jestem troche zielony tak wiec jesli to tylko wystarczy cos ustawic w operze to nie wyzywajcie)
Napisane oryginalnie przez Lucas
![]()
917123
quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
a czego sie smiejesz - moze nie mam racji ??![]()
Poza tym odsetek korzystaj�cych z innych przegl�darek ni� ta s�uszna jest niewielki o czym si� niedawno przekona�em osobi�cie jak szef w firmie pokaza� mi statsy z 1 miesi�ca, kto i jakiej przegl�darki u�ywa� aby wej�� na stron�.
Napisane oryginalnie przez Lucas
No masz racje...
Przypomnialy mis sie problemy z twoim boardem i wspanialymi zabezpieczeniamu IE...
917123
Re: Re Re Kum Kum :P
Poza tym odsetek korzystaj�cych z innych przegl�darek ni� ta s�uszna jest niewielki o czym si� niedawno przekona�em osobi�cie jak szef w firmie pokaza� mi statsy z 1 miesi�ca, kto i jakiej przegl�darki u�ywa� aby wej�� na stron�.
Heheh to niez�e jak tak by kazdy mowil to wszystkie programy by sie robilo tylko pod Win98se bo takiego wiekszosc uzytkownikow ma zainstalowanego ) Jak ktos ma ME albo Xp to papa. Ludzie w wiekszosci uzywaja tylko tej "slusznej" jak ja nazwales przegladarki bo nawet nie widza pewnie ze istnieja inne i to lepsze niz Mikrosfoftu
jak qmplowi pokazalem opere na drugi dzien juz mial sciagnieta i powiedzial ze pracuje mu sie lepiej i jest szybsza, ale z niektorymi stronkami ma problemy. Mysle ze jesli ludzi zapoznalo sie z alternatywnymi produktami wielu by sie zastanowilo czy nie ustawic jako domyslnej przegladarki opery czy Netscape. Mimo ze czasami ma problemy z niekturymi stronkami to jej atuty to wynagradzaja
Np. gesty myszka (zamykanie minimalizowanie nowe okno itp.) wystarczy machnacmycha okreslony znak i gotowe, albo taka przydatna sprawa jak przywracanie polaczenia - fajna sprawa dla modemowcow lub gdy sciagamy duze pliki polowe dzis a polowe jutro. Dodatkowo wzbogacona jest w przegladarke poczty - alternatywa dla Outlook'a. Ok kacze bo sie rozpisalem a i pewnie i tak was nie przekonam bo wolicie zostac przy swoim wspanialym IE, bo boicie sie wyprubowac czegos nowego. Z pozdrowieniami dla tych co lubia inaczej - Slayer.
Ps. Konkurencja to swietna sprawa pomysl co by to bylo gdyby na swiecie jesynym dostawca internetu byla by tylko TPSA ))
dla zainteresowanych Opera daje link gdzie mozna sciagnac Wersje PL : http://www.idg.pl/ftp/program.asp?sys=pc&id=330
Re: Re: Re Re Kum Kum :P
quote:
Napisane oryginalnie przez ^1Slayer
ale z niektorymi stronkami ma problemy.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:00.