FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10365)

Posted by CoVBoY on 22-04-2003 15:06:

Angry Fake nick czyli granie w pieciu klanach czyli kultura po polsku...:(((

Zauwazam ostatnio bardzo ciekawa tendencje na polskiej scenie Urt mianowicie kolesie robia sobie po 5 fake nickow i graja w 5 roznych klanach Panowie zastanowcie sie po co w takim ukladzie jakiekolwiek klany i jakakolwiek ich organizacja. W tej chwili sytuacja wyglada tak ze powstaje sobie klan np panierka wstawia sobie tag *p* i nagle ma nowych zupelnie graczy na scenie pod nickami Kotlet panierowany Kurczak panierowany i jeszcze 6 innych kolesi o rownie glupio brzmiacych nickach wlaza takie debilki na serwer i wymiataja wszystko i twierdza ze oni su tu zupelnie nowi i dopiero co sie nauczyli grac a maja skilla jak kolesie z rocznym stazem Az sie przykro robi. Uwazam ze kazdy powinien nalezec do jednego klanu aby mu zalezalo na nim i aby z tym klanem byl na tyle zwiazany zeby podnosic swoje umiejetnosci dla klanu a nie po to zeby grac dla innych majac w dupie swoj macierzysty klan bo mu teraz nie idzie... To co napisalem tutaj jest tylko uogulnieniem problemu ktory narasta wiec sie zastanowcie czy warto rozwalac ta scene do konca bo co poniektorym starym graczom (w tym i mi) przechodzi juz chec grania w ta glupia gre bez zadnych regol itp. Problem doptyczy bardzo duzej liczby graczy a mnie juz to zaczyna osobiscie wkorzac Czas chyba sobie dac spokuj z ta gra...

Posted by CoVBoY on 22-04-2003 15:11:

Unhappy ehhh

Kcialem jeszcze dodac ze dotknelo to tez moj klan.....

Posted by cZAx on 22-04-2003 16:05:

coraz bardziej nasza scena przypomina cs'a, hamstwo juz zagoscilo tylko nie ma walki z nim, a teraz wysyp fake klanow ;o
Wszystko jest ok itd jesli klan nie postanawia grac w rejestrowanych rozgrywkach. a Covboy co do cyk to w twoim klanie chyba z 5 osob tylko nie ma wiecej niz 1 klanu :o

Posted by DARK_ANGEL on 22-04-2003 17:06:

NIe widze nic zlego ze se ktos gra pod fejk nikiem o_O
ot rozrywka ....

natomiast zle robia ludzie pokroju Break_D@ncera (czy jak tam sie pisze jego nick) ,ktory pod roznymi nikami gral w 6 klanach naraz (w tym w CyK , n|, Gangbang , nawet w FF bo sie ze tak powiem wprosil na sile ) .

Tego sie nalezy czepiac a nie fejk klanow ktore pojawiaja sie i znikaja tego samego dnia ;f

Posted by freezer_ut on 22-04-2003 18:23:

Wink w polsce brakuje kultury

Polska nie ma sceny, polska to kraj gdzie chamstwo, zawi�� i zazdro�� s� na pierwszym miejscu a dopiero potem jest gra. Fejk nik to nic z�ego jesli si� nie jest nieszkodlwym graczem, czyli pe�nym szacunku i kultury, ja na przyk�ad jestem teraz u rodziny i nie gram na swoim niku bo na p2 266 to tylko rekreacja i nie mia� bym zamiaru wpisywac FF|freezer-****owysprz�t bo to �mieszne,poprostu gram sobie dla zabawy. Problem jest w czym innym. Najgorsi s� gracze zawistni nie mog�cy si� pogodzi� �e kto� ma lepszego cela, kto� jest lepszym taktykiem, albo zwyczajnie akurat w tej rundzie by� lepszy i gdyby to przemilczeli wszystko by by�o ok, ale niestety tak nie jest, s� osoby kt�re zaraz wyzywaj� od kamp, lamer�w, a nie daj bo�e przeklinaj� i obra�aj� rodzine, cz�sto te� zmieniaj� swoj� ksywk� na tego gracza z r�nymi ko�c�wkami - kampa, cziter itp, itd. To wla�nie to powinni�my zwalcza�, przejawy chamstwa, zawi�ci i zazdro�ci, je�li kto� nie mo�e znie�� smaku pora�ki to niech gra z botami, one si� nie obra�� �e za heada powiemy im cziter albo fuks. Apeluje o wi�kszy szacunek na serverach , wi�ksz� kultur�, bo to podstawa w tworzeniu zgranej i jak to sie m�wi po ch�opsku czaderskiej sceny Przy okazji chcia�em pozdrowi� wszystkich normalnych graczy urt oraz tych mniej normalnych (mo�e si� kiedy� poprawi� na lepsze) oraz zwariowan� ekipe FF, oraz mojego kochanego brata dzi�ki kt�remu gram w najspanialsz� gr� na �wiecie (urt jakby kto� si� pyta� ) oraz kt�ry nauczy� mnie szacunku i pokory co nie by�o �atwe. GL & HF

Posted by p4teex on 22-04-2003 18:57:

Talking :D

co nie co sie wie ale co ja bede m�wi� nie gra�em nigdy w 2 clanach :p i nie kce bo to dziwne w 2 nie a co dopiero w 5 =] ee.. nie bede sie wypowiadal na temat tych lamek ...

Posted by -v3-Yarecki on 22-04-2003 18:59:

sami sobie...

Go�ym okiem wida�, ze gra FN jest og�lnie akceptowana. Sami piszecie, �e w penych okoliczno�ciach to nic nie szkodzi. A dla mnie jest oczywiste, �e jak nale�e do jednegpo klanu, nie powinienem nale�e� do innych. To tylko kwestia czasu, gfdy sie pojawiaja problemy z tym kto gdzie wiecej gra, dlaczego n�kaj� go ci�gle problemy z komputerem, ��czem i ch** go wie z czym jeszce. Tylko dlaczego te mastahy z rozdwojeniem ja�ni tak kurczowo chc� gra� w kilku klanach?? Totalne niedowarto�ciowanie? kompeksy??
(z du�ymi oporami godze sie na to, zeby 2 z mojego klanu gra�o w klanach zagranicznych, a to tylko dlatego, ze od dawna tak naprawde -v3- nie ma, nie ma kto pokierowa� klanem, wiec trudno utrzyma� ludzi w ryzach no i nie ma komu gra�).
Panowie, pora, �eby klan to by� KLAN, a nie zbieranina kolesi�w....wystarczy, jak cl-owie i co powa�niejsi gracze w klanach sko�cz� z tym pogrywaniem gdzie sie da i z kim sie da, mo�e wtedy b�d� mocne klany? i b�dziemy sie bardziej szanowa�?
A co do kultury, to w naszym �wiatyku jest dok�adnie tak jak na ulicy, w szkole itd...nie widze r�nic, zaburaczenie totalne i tyle ;-)))

Posted by koodazed on 22-04-2003 19:43:

Heh, dziwnie to tak jakos... ale generalnie minely czasy kiedy mowiono mi kamper, bo trafialem "zbyt" czesto z sr-8, byl jeden delikwent co wzial sobie moja xywe, dopisal tag TC i rozpowiadal, ze przeszedlem z r3 do TD, gralo sie kilka razy dla innych klanow w ramach CB, gdy tego naprawde potrzebowaly vide Av... traktowalem to jako mozliwosc zagrania sobie na zachodnich pingach i doszlifowania umiejetnosci :o
Ale skoro juz CB banuje za fakenicki i cheaterstwo to samo powinno sie tyczyc laddera pl... w kazdym razie nie mamy zamiaru wiecej uczestniczyc w polskim ladderze a skupic sie na CB.
Eot.

Posted by CoVBoY on 22-04-2003 19:44:

Unhappy No wlasnie

Dokladnie o tym mowie co wyzej... kolega nawet lepiej to ujal niz ja ... Ale szczeze panowiue robi sie totalny syf

Posted by p4teex on 22-04-2003 22:46:

Exclamation

Trza zebra� porz�dnych ludzi co bed� zbierac takich do toszka na kuracje i potem bedzie git scena naprawde puki ja gra�em w cyku pami�tam ze by�o sie trudno dostac do wiekszosc lepszych klan�w a teraz nie kturzy juz maj� po 5 o bozeeeeeeeeee :p po odejsciu z CyKa rekrutowali byle co ;> ale ok naprawde ja sie w to nie angarzuje choc mnie to nurtuje mam takich qumpli co tak grajom fejkarze nie bede sie angarzowa� ale trzeba cos z tym zrobic bo to juz przerasta nasz� scene ona jest ma�a o musi byc porz�dna po to mamy j� i ludzi zeby utrzymac j� w porz�dku we�cie sie do roboty i starajcie temu jakos zaradzic sprawdzajcie IP na servach i na GG od gosci jak podejrzewacie hmmm trzeba zaradzi� moge pomuc jak by co ..

Posted by DARK_ANGEL on 23-04-2003 12:56:

sadze ze robicie z igly widly :s

Posted by Morfi on 23-04-2003 15:30:

fake nigdy nie znikna... taka jest prawada... i nikt na to nic nie poradzi ...

Najgorsze jest jednak to ze gracze grajacy na fake czasto zapominaja o jakiejkolwiek kulturce na servach ... wyzwiska, TK itp .... bo sa calkowicie bezkarni ... przecie i tak nikt nie wie kim oni sa ....

CoVBoy ..... wczoraj na servie grali "Kotlet i Kurczak panierowany"
i byli 1 na mapie .... jak sie ktos spytal czy moze do nich to powiedzieli ze ty jestes CL

buahhaha

"Zabijajcie ich swoimi mieczami, zabijajcie lancami i w��czniami, zabijajcie ich be�tami waszych kusz. Zabijcie ich wojownik�w, ich kobiety i dzieci, starych i chorych. Zabijcie ich psy, byd�o i inwentarz. Ale ponad wszystko, zabijajcie z przyjemno�ci�."

Posted by CoVBoY on 23-04-2003 15:44:

Talking Ehhhh

A czy ja moge odpowiadac za wszystkich debili w tej grze co mam poradzic ze bywaja psychole... I nasuwa mi sie tylko stare powiedzenia kabaretu nieistniejacego POTEM a mianowicie:

Chcialby nad pozimy czlek a tu ciagle niz nie uciagnie pusty leb tlustej dupy wzwyz pozdrawiam tymi slowami wszystkich wiesniakow co graja w pieciu klanach pod fejkami itp...

Posted by cZAx on 23-04-2003 22:04:

hehe, jak to nie ladnie mowic o swoim klanie :o

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:23.