FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10386)

Posted by on 27-04-2003 10:12:

.

Posted by insmac*1337 on 27-04-2003 10:24:

Nie wiem, jak jest teraz, ale jeszcze niedawno to byla po prostu smiechawa ... systemy typu Logomedia itd., czyli np. kasa za reklamy, to w ogole byla pomylka ... jeden mail na 3-4 miechy, zadnej kasy ... poza tym ktos bardziej inteligentny nie wejdzie na link typu http://costam.pl/?referer=nick bo wie, ze daje komus "zarobic" ("" bo to grosze) ... takze ja w tego typu systemy nie wierze bo to IMO podpucha i nabieranie ludzi.

Posted by [FPP]glan on 27-04-2003 10:27:

ogolnie to nie wierze...
ale skorzystac to skorzystalem z serwisu boo.pl i tam programu partnerskiego. a noz ktos sie zarejestruje i doda mi te 2 pkt do wygnerowania oplaty za konto. nic mie to nie kosztuje a moze przyniesc korzysci zwiazane z utrzymaniem konta.

Posted by on 27-04-2003 10:43:

.

Posted by [FPP]Saari on 27-04-2003 11:14:

nope... zadnych systemow linkow ani niczego takiego. Nic to nie daje a tylko ludzi oszukuja

Posted by on 27-04-2003 11:19:

.

Posted by insmac*1337 on 27-04-2003 11:30:

A wiecej bedziesz mial? Jakos w to watpie ... nikt nic nie daje za darmo, wiec cos tu smierdzi

post no. #500

Posted by [FPP]krzysiek on 27-04-2003 11:31:

Dla 5$ to mi sie nawet nie chce w dziurce od nosa podlubac.

Pozatym jestem zwolennikiem normalnej pracy jako zrodla przychodow. Na poczatku najlepiej fizycznej by troche szacunku nabrac na przyszlosc.

Posted by on 27-04-2003 11:33:

.

Posted by AlieneK on 27-04-2003 11:36:

Ja jestem zarejestronwany w klubie http://mobileclub.pl/club_main.asp jako Lnk (to jakby�cie chcieli mnie wpisac jako polecaj�cego ). Niby mam dostawac 10pkt za kazdego SMSa ktorego od nich dostane (reklame). Ale (_|_) od kilku miesi�cy jak sie zarejestrowalem nic nie dostalem...mam 150 pkt. 100 jest na wej�ciu a 25 za to ze 2 osoby rejestruj�c sie wpisa�y mnie
Jak bede mia� 1000 to se moge do�adowa� konto na phona

Posted by on 27-04-2003 11:47:

.

Posted by AlieneK on 27-04-2003 11:48:

To sie nie zarejestrujesz bez komory bo na kom. dostajesz kod aktywacyjny ktory potem muszisz wpisac

Posted by on 27-04-2003 11:56:

.

Posted by glover on 27-04-2003 12:59:

Spotkamy sie, zrobisz mi dobrze to dostaniesz 50$

Pom�my sobie nawzajem :-)

Posted by on 27-04-2003 13:08:

.

Posted by [FPP]glan on 27-04-2003 14:06:

hmm ja .. link masz w sygnie ale musisz miec komorke a jak ni mas to lipa, nie zapiszesz sie na boo.pl

Posted by [FPP]krzysiek on 27-04-2003 14:56:

5$ a komibnujesz przy tym jak wol pod gore. Wzialbys poszedl zarobic jak normalny czloweik to raz ze mialbys dziennie conajmniej 3 razy wiecej a dwa to, ze bys sie czegos nauczyl a 3 to ze mialbys cos stalego a nie raz na ruski rok 5$. Pfffff...

Posted by Lucas on 27-04-2003 18:35:

Jak juz - to kiedys inteligo dawalo kilka stowek za zalozenie konta i polecenei zalozenia konta komus innemu. Moi zajomi wyszli na 450 zl do przodu (konta potem zlikwidowali).

Brzmi nie prawdopodobnie??? Tak, ale wystarczy rozumowanie, ze bank ktory ma 250.000 klientow a nie 78.000 jest ciekawszy np dla inwestorow.

Tak wiec - gdzies jest haczyk, bo nikt tak kasy sobie nie wydaje. Jak juz jakis system - to na poczatku istnienia, bo pod koniec juz nie warto...

Secundo - zadko wysylaja kase zagranice...

Posted by [FPP]Saari on 27-04-2003 23:40:

Taaa..w intelligo to pamietam - dyrektor mojego college'u na poczatku namawial nas na zalozenie tam kont bo on by za kazda osobe chyba 50zl dostal

Posted by szpak on 28-04-2003 01:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop
5$ a komibnujesz przy tym jak wol pod gore. Wzialbys poszedl zarobic jak normalny czloweik to raz ze mialbys dziennie conajmniej 3 razy wiecej a dwa to, ze bys sie czegos nauczyl a 3 to ze mialbys cos stalego a nie raz na ruski rok 5$. Pfffff...

ew. mozesz ponaciagac ludzi na allegro

zbli�a� si� do rzeczywisto�ci, je�li mozna si� tak wyrazi�, ale nigdy nie przybli�ymy si� dostatecznie,
gdy� rzeczywisto�� to w niesko�czono�� nast�puj�ce po sobie kroki, stopnie postrzegania, fa�szywe dna,
i dlatego w�a�nie jest niewyczerpalna, nieosi�galna. Mo�na wiedzie� coraz wi�cej i wi�cej o jednej rzeczy
ale nie mo�na wiedzie� o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak wi�c �yjemy w otoczeniu przedmiot�w
bardziej lub mniej przypominaj�cych duchy (...)"

Posted by MAr-n on 28-04-2003 19:16:

ale o so chodzi ?? czego ten placek edytuje posty i wstawia kropki ?? . Z postow normalnych ludzi wywnioskowalem ze chodzi o jakies www typu spedia czy inne szmelce na ktorych niby da sie zarabiac kase przez net ? heh kupa smiechu, bawilem sie w to przez miesiac jak zalozylem inet, myslalem ze to realne po miesiacu jednak nic nie dostalem do dzis i podziekowalem za tego typu zarabianie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by on 28-04-2003 19:20:

.

Posted by Lucas on 28-04-2003 19:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez Ven3
Mo�e jaki� mod pousuwa� wszystkie moje posty i w�tki, kt�re napisa�em jako Ven3, poza tym o poj�ciu "narodu"?

VETO

Ja nie chce aby usuwac moich postow.

Trzba bylo myslec jak sie zakladalo topic.

Posted by on 28-04-2003 19:32:

.

Posted by [FPP]glan on 28-04-2003 19:46:

ven zakladasz topic to ponos tego konsekwencje.
nie przemyslales sprawy przed zalozeniem to teraz cierp.
takie prawo.

Posted by Lucas on 28-04-2003 19:58:

quote:
Lucas - Na co Ci tamte posty??

Bo licznik bije.

Jak juz raczylem napisac cos w twoim durnym topicu i poswiecic na to moj czas - to niech cos z tego mam. Chociaz wiecej na liczniku, bo merytorycznie to ta dyskusja ma�o wniosla...

Posted by [FPP]Lipas on 01-05-2003 00:13:

Dajcie sobie swiety spokoj ze wszelkimi licznikami, banerami, piramidami finansowymi !!

To nie dziala ...

'U�miechnij si�, w�a�nie jeste� w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Posted by G.mbit on 02-05-2003 00:13:

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... ale macie problemy
Z fors� przez INet jest ci�ko i nie ma co kombinowa�.
Jak dla mnie przypomina to �a�cuszki �w. Antoniego - "jak zrobisz to i to, to b�dziesz mie� szcz�cie itp pierdo�y ale jak wy�lesz to ok 100 znajomy

Posted by rcube on 02-05-2003 23:02:

quote:
.

Co do tematu:
Bzdura, robienie se nadzieji ze kieszen sama sie zapelni. Idz do roboty Ven albo lepiej kombinuj bo ten system linkow jest ****owy.

Posted by [FPP]Lipas on 04-05-2003 12:43:

Re: Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez G.mbit
[...] ale jak wy�lesz to ok 100 znajomy

to Cie wydziedzicza
>
albo juz nie bedziesz mial znajomych :

'U�miechnij si�, w�a�nie jeste� w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:49.