FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10400)

Posted by franc on 29-04-2003 15:42:

Unhappy pomocy

Sory, ze tutaj, ale nie wiedzialem gdzie. Jak moze niektorzy pamietaja, pogrywalem sobie w UrT w dwoch klanach. Potem nasze drogi sie rozeszly. Pogrywalem sobie od czasu do czasu. Obecnie mam znow mozliwosc. I tu jest problem. Mianowicie, w miejscu gdzie mam taka mozliwosc, stoi sobie komp tylko do mojej dyspozycji. To zalatwilem sobie plytke q3, zainstalowalem w opcji na maxa, nastepnie utworzylem katalog q3ut2 w srodku katalogu z quakiem. I jakie moje zdziwinie, kiedy okazuje sie, ze zarowno w samym quaku nie mam mozliwosci przejscia do mods, po prostu czegos takiego tam nie ma. Drugie - po wejsciu bezposrednio przez skrot od UrT wyskakuje mi blad na konsoli i dupa. Reinstalowalem i nic. Moze ktos wie, o cco tutaj chodzi. Bede dzwieczny za wszelkie info.
Pozdrawiam

Posted by on 29-04-2003 17:27:

Re: pomocy

a sciezka wyglada tak ???

...Quake III Arena\q3ut2 <---- i w tym miejscu od razu pliki *.pk3

bo jesli utworzyles folder i dopiero wtedy rozpakowales UrT to bedzie wygladalo nastepujaco

...Quake III Arena\q3ut2\q3ut2 <---- i w tym miejscu pliki *.pk3

to ci nie bedzie chodzilo

PS
staralem sie najprosciej

Posted by Sniezek on 29-04-2003 17:49:

a point release najnowszy zainstalowany?

Posted by PuMPeR on 29-04-2003 18:26:

Smile RAcja �nie�ka

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
a point release najnowszy zainstalowany?

�nie�ek ma racje te� tak kiedy� mia�em zainstalowa�em pr. 1.31 bo chyba tylko taki wtedy by� i dzia�a�o...

Posted by franc on 05-05-2003 08:18:

nadal nie dziala

Dzieki za wszystkie rady, ale nadal mi UrT nie chodzi. Sciezka dostepu wyglada poprawnie, najnowszy czitsprawdzac tez zainstalowany - wszystko tak jak powinno byc. ALe nadal nie dziala. Zadnej zakladki mods w samym qwaku, UrT z katalogu sie nie odpala - konsola wali jakies bledy. Pomozcie prosze, bo zalewam sie rzewnymi lzami.

Posted by MaxiM on 05-05-2003 11:03:

Post Moze tak...

Zrob na pulpicie skrot do quake3.exe, prawym klikiem wejdz we wlasciwosci i zmodyfikuj go tak rzeby wygladal jak na obrazku ponizej:

Oczywiscie sciezka ma byc taka jaka byla u ciebie orginalnie, chodzi tylko o dopisek +set fs_game q3ut2, no i rzecz jasna odpal gre tym skrotem, powinno odrazu uruchomic Urban Terror.

P.S. Ale skoro nie masz zakladki MODS w samym Q3 to mam wrazenie ze zainstalowales Point Release ale nie w to samo miejsce co Quaka bo nie ma mowy zebys nie mial tej zakladki po spatchowaniu. Patch do Q3 nie wyszukuje sam sciezki do gry, musisz ja wprowadzic wlasnorecznie.

Posted by franc on 05-05-2003 14:50:

jupiii

Boze! Dzieki wielkie, juz mam, juz chodzi, juz juz juz..... Big thx za pomoc, nadal nie qumam czemu teraz sie udalo, skoro poprzednio sie nie dalo, ale to juz najmniejsze piwko. Dzieki wielkie za wszelka pomoc. Pozdrawiam!!

Posted by MaxiM on 06-05-2003 03:37:

Jak to milo czasem komus pomoc wbrew swojemu szatanskiemu usposobienu

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:45.