FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1042)
rok szkolny 2001/2002
Jestem załamany!!!!!!!!! Ledwo zaczęły się wakacje a już trzeba iść do budy. Ja pier.... jak tem czas szybko leci
niech to!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zgadza sie
Z prochu powstałeś i w proch się obrucisz- "Molesta-ewnement"
Niechcę nic moowic, ale dlaczego to powiedziałeś??? Czy nawet na boardzie muszę słyszeć o szkole... Spotykam kolege - "Jak w szkole", starsi, w autobusie, w gazetach w telewizji, w szkole... BRR!!! DOŚĆ!!! Szkoła, szkoła i szkoła... Nie dołujcie mnie bardziej!
muszę się zgodzić z waszym zdaniem , ale poruszyłem ten temat ponieważ ta sprawa mnie dobija
Napisane oryginalnie przez KACOREK
Jestem załamany!!!!!!!!! Ledwo zaczęły się wakacje a już trzeba iść do budy. Ja pier.... jak tem czas szybko leci
"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO
quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Spotykam kolege - "Jak w szkole", starsi, w autobusie, w gazetach w telewizji, w szkole... BRR!!! DOŚĆ!!! Szkoła, szkoła i szkoła... Nie dołujcie mnie bardziej!
co chcecie? z synem admina za to pogadac mozna =]
quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
co chcecie? z synem admina za to pogadac mozna =]
zreszta bardzo lubie to miejsce...
quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
jak zwykle na temat...
szkola jest teatrem zycia, w tym srodowisku masz wszystko: przemoc, patologie, narkotyki, tyton, alkochol, sex, wojny itp... tak jush jest... tylko czemu to wszystko (a sex niech sobie bedzie) mosi byc przelewane na mnie... nie lubie chodzic do swojej budy, niba taka porzadna a tak naprawde to tylko przykrywka...
quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
szkola jest teatrem zycia, w tym srodowisku masz wszystko: przemoc, patologie, narkotyki, tyton, alkochol, sex, wojny itp... tak jush jest... tylko czemu to wszystko (a sex niech sobie bedzie) mosi byc przelewane na mnie... nie lubie chodzic do swojej budy, niba taka porzadna a tak naprawde to tylko przykrywka...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
e tam
tyton, alkohol i sex zostaje
reszta won![]()
ja mam fartucha, jestem rok starszy, stary system rules
Ale nowy nie jest wcale gorszy. Tylko politycy jak zwykle namieszali... Zamiast plastyki i muzyki jest sztuka... Bardzo to inteligentne, no ale cóż... Kto ma pieniądze, ten ma władzę
quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Ale nowy nie jest wcale gorszy. Tylko politycy jak zwykle namieszali... Zamiast plastyki i muzyki jest sztuka... Bardzo to inteligentne, no ale cóż... Kto ma pieniądze, ten ma władzę![]()
Ja też za bardzo nie jarzę, czym się kierowali, przeprowadzając tą reformę...
Jak to czym?? Tym samym powodem co w przypadku innych reform... W "zreformowanym" panstwie przeciez lepiej sie zyga..upps- zyje
----===Crazy People Agency===---
jak powiedział mój kolega C3RDE szkoła jest mało "zajawkowa" i nie wiem po co ją stworzyli. to tylko bezsensowna strata czasu. a tak poza tym fajny wierszyk
jak zwykle na temat...
quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
i chcialem sobie nabic posta, co?
niestety nie wszyscy zalapali, o czym to i to nie ich wina tylko moja =[
tyle z blade`em gadalismy o ladminie i jego synu, o ich glupocie, wiec przyjalem za sluszne, ze wszyscy wiedza, o co chodzi =[
Kurde... ale reforma ma swoje plusy... teraz bym byl w 1 liceum, ale z tak srednia jak na koniec II/8 klasy do dobrego bym sie nie dostal, a tak mam jeszcze rok =P
ale macie fajnie ... chodzicie do szkoly chociaz .... to o niebo lepsze od pracy ... zawsze myslalem ze takie gadanie jest do dupy a tu prosze skonczylem wstretna bude a juz za nią tesknie .. za jaraniem szluguf w kiblu , za zadymamai na korytarzu i ogolnie za rzucaniem ogryzkami w slepą babe od historii
(a sex niech sobie bedzie)
quote:
Napisane oryginalnie przez Red
ale macie fajnie ... chodzicie do szkoly chociaz .... to o niebo lepsze od pracy ... zawsze myslalem ze takie gadanie jest do dupy a tu prosze skonczylem wstretna bude a juz za nią tesknie .. za jaraniem szluguf w kiblu , za zadymamai na korytarzu i ogolnie za rzucaniem ogryzkami w slepą babe od historii![]()
ale macie fajnie ... chodzicie do szkoly chociaz .... to o niebo lepsze od pracy ... zawsze myslalem ze takie gadanie jest do dupy a tu prosze skonczylem wstretna bude a juz za nią tesknie .. za jaraniem szluguf w kiblu , za zadymamai na korytarzu i ogolnie za rzucaniem ogryzkami w slepą babe od historii![]()
"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO
zgadzam się z C3RDE choć chodziliśmy razem do podstawówki to mam troche inne wspomnienia. nie ma to jak podstawówka!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:37.