FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1042)

Posted by KACOREK on 10-09-2001 15:25:

Unhappy rok szkolny 2001/2002

Jestem załamany!!!!!!!!! Ledwo zaczęły się wakacje a już trzeba iść do budy. Ja pier.... jak tem czas szybko leci

Posted by Yazoo on 10-09-2001 15:35:

Unhappy niech to!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zgadza sie

Posted by KACOREK on 10-09-2001 15:55:

Unhappy

JAK O TYM MYŚLĘ TO MI SIĘ NIEDOBRZE ROBI!!!!!!!!!!!!!

Posted by giBBeR on 10-09-2001 15:58:

Exclamation

Niechcę nic moowic, ale dlaczego to powiedziałeś??? Czy nawet na boardzie muszę słyszeć o szkole... Spotykam kolege - "Jak w szkole", starsi, w autobusie, w gazetach w telewizji, w szkole... BRR!!! DOŚĆ!!! Szkoła, szkoła i szkoła... Nie dołujcie mnie bardziej!

Posted by S4i1or on 10-09-2001 16:28:

Popieram zdanie kolegi Ja jescze częściowo żyję wakacjami Chociaż powoli 3a się przestawiać na rok szkolny Cóż, nic na to nie poradzimy. I mimo, że rok szkolny (przynajmniej u mnie) zapowiada się chooyowo, nie należy się łamać. "Będzie dobrze, dzieciak" (c) Molesta Ewenement, Taka Płyta

Posted by KACOREK on 10-09-2001 17:00:

Unhappy

muszę się zgodzić z waszym zdaniem , ale poruszyłem ten temat ponieważ ta sprawa mnie dobija

Posted by CE3RDE on 10-09-2001 17:02:

Re: rok szkolny 2001/2002

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
Jestem załamany!!!!!!!!! Ledwo zaczęły się wakacje a już trzeba iść do budy. Ja pier.... jak tem czas szybko leci

Hyhy KACOREK cwaniaczek juz sobie posty nabijasz ale to fakt stary za szybko minely wakacje przydal by sie jeszcze miesiac i zeby nie bylo tych durnych

egzaminow do liceum

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Posted by SweepeR on 10-09-2001 17:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Spotykam kolege - "Jak w szkole", starsi, w autobusie, w gazetach w telewizji, w szkole... BRR!!! DOŚĆ!!! Szkoła, szkoła i szkoła... Nie dołujcie mnie bardziej!

Idziesz na probe, szkola Mamy taki kawalek z gibbem na kapeli:

Szkola i wino

Siedze na historii, kurde ale nudy
Po co ja w ogole, chode do tej budy?
Siedze na fizyce, potem na chemii
Szkola zajmuje tylko kawal ziemi
Nastepna lekcja fizyczne wychowanie
Musisz trenowac na glowie stanie
Potem nadchodzi jezyk niemiecki
Wolalbym juz chyba chodzic na grecki (Nie ja tekst ukladalem )

La la lalalalala
Wreszcie dzwonek, upragniony sygnal
Kazdy ze szkoly czym predzej wygnal
La la lalalalalalala

Czytanie, pisanie jest ****owe
Kazdy woli wino malinowe
Kazdy z mozgiem jeszcze goracym
Zalewa pale winem pachnacym

La la lalalalala.....

-----------------

Heh, w sumie to to jest kower takiego naszego znajomego zespolu

Posted by [SPECNAZ]esede on 10-09-2001 18:27:

Re: rok szkolny 2001/2002

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK

ale refleks

Posted by weirdo on 10-09-2001 18:51:

co chcecie? z synem admina za to pogadac mozna =]

Posted by deathcrush on 10-09-2001 18:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
co chcecie? z synem admina za to pogadac mozna =]

jak zwykle na temat...

IMHO szkola nie jest zla. ale jak ktos sie nie potrafi pozytywnie nastawic to potem takie yntelygentne topiki wychodza. jesli o mnie chodzi to zupelnie mi wisi czy sa wakacje czy szkola. nie zauwazylem zeby sie wakacje zaczely, nie zauwazylem jak sie skonczyly... zycie toczy sie dalej i nic na to nie poradze ze trzeba tam chodzic. zreszta bardzo lubie to miejsce...

Posted by ZimZum on 10-09-2001 19:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

zreszta bardzo lubie to miejsce...

no widzisz, a u mnie w klasie tylko 2 osoby pija,
ja i moj qmpel, reszta sie tylko uczy, nawet imprez nie robi,
chyba ze 2 piwa na 2 osoby,
to smiech na sali.

Posted by on 10-09-2001 20:22:

quote:
jak zwykle na temat...

a ty nie w temacie...

Posted by on 10-09-2001 20:26:

szkola jest teatrem zycia, w tym srodowisku masz wszystko: przemoc, patologie, narkotyki, tyton, alkochol, sex, wojny itp... tak jush jest... tylko czemu to wszystko (a sex niech sobie bedzie) mosi byc przelewane na mnie... nie lubie chodzic do swojej budy, niba taka porzadna a tak naprawde to tylko przykrywka...

Posted by ZimZum on 10-09-2001 20:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
szkola jest teatrem zycia, w tym srodowisku masz wszystko: przemoc, patologie, narkotyki, tyton, alkochol, sex, wojny itp... tak jush jest... tylko czemu to wszystko (a sex niech sobie bedzie) mosi byc przelewane na mnie... nie lubie chodzic do swojej budy, niba taka porzadna a tak naprawde to tylko przykrywka...

e tam
tyton, alkohol i sex zostaje
reszta won

Posted by on 10-09-2001 21:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

e tam
tyton, alkohol i sex zostaje
reszta won

mi tam tylko sex pasuje =]

szkola... byl caly topic o tym... chyba wszyscy sie wypowiedzili... to po co jeszcze raz?

aha... jestem w tak niekonfortowej sytuacji, ze zrobili ze mnie krulika doswiadczalnego. Sami jeszcze nie wiedza co maja ze mna zrobic, ale jak jush jestem to cos trzeba zrobic... a co po III gim dowiem sie w maju... super...

Posted by ZimZum on 10-09-2001 21:04:

ja mam fartucha, jestem rok starszy, stary system rules

Posted by S4i1or on 10-09-2001 21:14:

Ale nowy nie jest wcale gorszy. Tylko politycy jak zwykle namieszali... Zamiast plastyki i muzyki jest sztuka... Bardzo to inteligentne, no ale cóż... Kto ma pieniądze, ten ma władzę

Posted by on 10-09-2001 21:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Ale nowy nie jest wcale gorszy. Tylko politycy jak zwykle namieszali... Zamiast plastyki i muzyki jest sztuka... Bardzo to inteligentne, no ale cóż... Kto ma pieniądze, ten ma władzę

tja... polityka; reforma szkolnictwa

a tak wogole po co to robili? bo przez 3 lata zapomialem...

Posted by S4i1or on 10-09-2001 21:22:

Ja też za bardzo nie jarzę, czym się kierowali, przeprowadzając tą reformę...

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 10-09-2001 22:30:

Jak to czym?? Tym samym powodem co w przypadku innych reform... W "zreformowanym" panstwie przeciez lepiej sie zyga..upps- zyje

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Posted by KACOREK on 11-09-2001 08:45:

Unhappy

jak powiedział mój kolega C3RDE szkoła jest mało "zajawkowa" i nie wiem po co ją stworzyli. to tylko bezsensowna strata czasu. a tak poza tym fajny wierszyk

Posted by weirdo on 11-09-2001 09:14:

quote:

jak zwykle na temat...

i chcialem sobie nabic posta, co?

niestety nie wszyscy zalapali, o czym to i to nie ich wina tylko moja =[

tyle z blade`em gadalismy o ladminie i jego synu, o ich glupocie, wiec przyjalem za sluszne, ze wszyscy wiedza, o co chodzi =[

Posted by on 11-09-2001 09:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo

i chcialem sobie nabic posta, co?

niestety nie wszyscy zalapali, o czym to i to nie ich wina tylko moja =[

tyle z blade`em gadalismy o ladminie i jego synu, o ich glupocie, wiec przyjalem za sluszne, ze wszyscy wiedza, o co chodzi =[

Twoja wina, Twoja wina, Twoja wielka wina...

Posted by on 11-09-2001 09:40:

Kurde... ale reforma ma swoje plusy... teraz bym byl w 1 liceum, ale z tak srednia jak na koniec II/8 klasy do dobrego bym sie nie dostal, a tak mam jeszcze rok =P

Posted by Red on 11-09-2001 10:21:

ale macie fajnie ... chodzicie do szkoly chociaz .... to o niebo lepsze od pracy ... zawsze myslalem ze takie gadanie jest do dupy a tu prosze skonczylem wstretna bude a juz za nią tesknie .. za jaraniem szluguf w kiblu , za zadymamai na korytarzu i ogolnie za rzucaniem ogryzkami w slepą babe od historii

Posted by oxygen on 11-09-2001 11:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
(a sex niech sobie bedzie)

o ile dobrze pamietam to nie lubisz takich zabaw wolisz macanki...dziwnie szybko zmieniasz zdanie

Posted by OGO on 11-09-2001 13:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez Red
ale macie fajnie ... chodzicie do szkoly chociaz .... to o niebo lepsze od pracy ... zawsze myslalem ze takie gadanie jest do dupy a tu prosze skonczylem wstretna bude a juz za nią tesknie .. za jaraniem szluguf w kiblu , za zadymamai na korytarzu i ogolnie za rzucaniem ogryzkami w slepą babe od historii

Dokładnie.

Posted by CE3RDE on 11-09-2001 13:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez Red

Kiedy bylem w przedszkolu to myslalem ze w szkole jest great i wogole...Nie ma to jak wsponienia z podstawowki...

"Pamietam kapsle na podworku nas szczeniakow pamietam gre w siatkowke na trzepaku szkole, luz, uwagi ,skargi, siniaki, rozwalone wargi i zale matki o podstawowa szkole..."

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Posted by KACOREK on 11-09-2001 16:48:

Thumbs up

zgadzam się z C3RDE choć chodziliśmy razem do podstawówki to mam troche inne wspomnienia. nie ma to jak podstawówka!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:37.