FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10464)

Posted by -OguR- on 10-05-2003 09:50:

SoF2

Polska Scenaaa!!.... heh.. :|.. tak niema Sceny SoFa w Polsce, niestety Polskie clany aaaaaaaaa no comment... ludzie w Polsce aaaaa ... i wogule wydaje mi się ze powoli SoF2 niestety umiera i nic się nie zmieni .. raven wydał dobrą gre tylko zabardzo ją olał. Jestem sfrustrowany tą sytuacją ponieważ SoF2 to najlepsza gra FPP on-line [ wg mnie of koz ] i widze jak umiera na moich oczach a szkoda.... b szkoda

Posted by [FPP]Gazdzik on 10-05-2003 20:19:

Re: SoF2

SoF2 juz umarl, przynajmiej takie jest moje zdanie. Dawno juz nie gralem w to i wcale mnie do tego nie ciagnie glownie przez to ze nie ma juz sof2 europe :/. Na polskich servach nie gram bo tylko szkoda czasu i nerwow na taka gre. Z tym olaniem sof2 przez Ravena tez sie zgadzam. Nic nowego juz nie wydaja tylko od czasu do czasu widac nowe mapy na sof2files.com i nowe skiny ale tez juz coraz rzadiej. Teraz czekam na GTA:Vice City ale cos slyszalem ze moze tego nie byc w polsce :/. Eh... ciekaw jestem co inni, ktorzy odwiedzaja te forum mysla na ten temat.

Posted by -OguR- on 11-05-2003 08:56:

huh .. dlaciebie ta gra umarła ale dlamnie nie.. dalje lubie sobie pograć dla rozluznienia .. ta gra rox i tyle, a dlaczego niegrasz to niewiem... zauważyłem ze jest dużoo.. osób którzy się poddają bo SŁABO GRAJĄ

Posted by [FPP]Gazdzik on 11-05-2003 14:48:

Czyli uwazasz Ogor ze ja jestem cienias? Kiedys gralem dobrze jak gralem tylko w sof2 po 4godz. dziennie. A teraz to jestem cienki bo wogole nie gram i mnie nie ciagnie do tego. Jak by sie cos zmienilo na lepsze to moze znof bym gral duzo. A ciekaw jestem jak sobie radzi nasza 'reprezentacja' w cb. Pewno juz odpadla.

Posted by KLAUSIK on 11-05-2003 22:45:

Arrow

Ja tam do siebie nic nie mam... myślę że dobym graczem jestem w polsce ( chyba ) ale co do sceny polskiej w sof2 to mało się dzieje klany się rozpadaja... i wogóle padaczka a co do serwerów to mało ich jest... co do starego [NBK] już wrócił na scenq SoF2
pod nowym tagiem nbk| a mamy tyz nową stronke www.clannbk.prv.pl ... mam nadzieje że wkońcu polska scena SoF2 ruszy... bo narazie się nic się nie dzieje w tym kierunku... hm... no dobra to chyba wszystko spadam spać

Posted by -OguR- on 12-05-2003 10:15:

no i cool .... heh .. i tak uważam ze w Polsce niema clanu na 1 Dywizje na CB a szkoda :| ... a niektóre ludki naprawde są załosne np Assassin [ Jaf ] ten kolesto zakała Polskiej sceny wielka chodząca kupa złapany na czitowaniu zmienił nicka i misli ze wszytsko jest wporządku .. ależ nie takie lamy powinno się tęmpić ..:>

Posted by KLAUSIK on 12-05-2003 14:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez -OguR-
no i cool .... heh .. i tak uważam ze w Polsce niema clanu na 1 Dywizje na CB a szkoda :| ... a niektóre ludki naprawde są załosne np Assassin [ Jaf ] ten kolesto zakała Polskiej sceny wielka chodząca kupa złapany na czitowaniu zmienił nicka i misli ze wszytsko jest wporządku .. ależ nie takie lamy powinno się tęmpić ..:>

ogorq mam pomysl mam takie coś na myśli jak.. założyć taki fejkklan w CB no i... byśmy pozbierali samych najlepszych ludzi z innych klanów i byśmy na CB dopierdzielili paru ludzią co ty na to ? ? ?

Posted by -OguR- on 12-05-2003 21:04:

heh Klausik robi się ekipa a oto co dotsałem na GG ...

LDZ Kowal (21:11)
hi, otoz pojawil sie pomysl na stworzenie klanu zlozonego z najlepszych, dojrzalych i majacych czas graczy polskich, dzieki doswiadczeniu z NC i OC bede wstanie ( z wasza pomoca) przygotowac ten klan do przyszlych OC, jedyna recepta na to sa czeste PCW, bedac w tym klanie nie musicie spedzac wielu godzin grajac na serwerach publicznych, jest jeden prosty warunek, kazdy tydzien wyznaczac dni i godziny na pcw i bezwzglednie na nie przychodzic bez olewania i wymowek( wszytko musi byc uzgodnione wczesniej na spotkaniach organizacyjnych na ircu..... ), 4-5 pcw w tygodniu to minimum jakie musi kazdy zagrac( pcw mzoe byc wiecej ale wy w tylu musicie wziasc udzial, poniewaz osob w klanie powinno byc kolo 10, beda robione statystyki dzieki ktorym beda wyznaczane osoby na oficjalne spotkania), organizacja pcw zajmowac sie bede ja i hefalump, o nic sie nei martwicie tylko gracie.
Regularne i czeste pcw z najlepszymi klanami w rownym skladzie zrobia z nas prawdziwy klan na miare 1 dywizji w przyszlych OC na CB, jesli interesuje cie to przyjdz na kanal irca #nowy-klan w srode (14.05.03) o godzinie 22:00, to ebdzie peirwsze spotkanie organizacyjne po ktorym wyznaczymy dni peirwszych meczy, nazwe klanu i kilka innych mniej istotnych rzeczy , NIEZMARNUJ SZANSY GRAJ Z NAJLEPSZYMI

:> niewiem jak grasz ale jak jest tutaj ktoś b dobrym playerem i potrafi swieteni grać z najlepszymi... i masz czas niech wejdzie na Irca o tej porze .. itp

Posted by KLAUSIK on 12-05-2003 22:21:

quote:
heh Klausik robi się ekipa a oto co dotsałem na GG ...

LDZ Kowal (21:11)
hi, otoz pojawil sie pomysl na stworzenie klanu zlozonego z najlepszych, dojrzalych i majacych czas graczy polskich, dzieki doswiadczeniu z NC i OC bede wstanie ( z wasza pomoca) przygotowac ten klan do przyszlych OC, jedyna recepta na to sa czeste PCW, bedac w tym klanie nie musicie spedzac wielu godzin grajac na serwerach publicznych, jest jeden prosty warunek, kazdy tydzien wyznaczac dni i godziny na pcw i bezwzglednie na nie przychodzic bez olewania i wymowek( wszytko musi byc uzgodnione wczesniej na spotkaniach organizacyjnych na ircu..... ), 4-5 pcw w tygodniu to minimum jakie musi kazdy zagrac( pcw mzoe byc wiecej ale wy w tylu musicie wziasc udzial, poniewaz osob w klanie powinno byc kolo 10, beda robione statystyki dzieki ktorym beda wyznaczane osoby na oficjalne spotkania), organizacja pcw zajmowac sie bede ja i hefalump, o nic sie nei martwicie tylko gracie.
Regularne i czeste pcw z najlepszymi klanami w rownym skladzie zrobia z nas prawdziwy klan na miare 1 dywizji w przyszlych OC na CB, jesli interesuje cie to przyjdz na kanal irca #nowy-klan w srode (14.05.03) o godzinie 22:00, to ebdzie peirwsze spotkanie organizacyjne po ktorym wyznaczymy dni peirwszych meczy, nazwe klanu i kilka innych mniej istotnych rzeczy , NIEZMARNUJ SZANSY GRAJ Z NAJLEPSZYMI

:> niewiem jak grasz ale jak jest tutaj ktoś b dobrym playerem i potrafi swieteni grać z najlepszymi... i masz czas niech wejdzie na Irca o tej porze .. itp

irc mam zkopany chyba ze mi pomozesz go naprawic to wtedy wejde a jak by co to moge ci pare kulek w łep władowac na 1v1

Posted by -OguR- on 13-05-2003 09:17:

heh .. pare kulek jak juz mówiłme moje łącze [ mam nadzieje ze nie na długo ] daje dupy ale jak się naprawi czemu nie

Posted by KLAUSIK on 13-05-2003 18:41:

quote:
heh .. pare kulek jak juz mówiłme moje łącze [ mam nadzieje ze nie na długo ] daje dupy ale jak się naprawi czemu nie

ogorek wes nie mow tyz juz o moim łączu a co do tego ze coś tam kowal wykombinował powiedział że mnie weźmie tylko musze miec good aima a z pewnością mam dobrego

Posted by -OguR- on 14-05-2003 08:52:

heh... a po drugie widze ze dużo ludzi zagląda na to forum

Posted by [FPP]glan on 14-05-2003 10:32:

ludzi tyle co zwykle...

Posted by KLAUSIK on 18-05-2003 12:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
ludzi tyle co zwykle...

tyle co zwykle czyli mało czy duzo?

Posted by [FPP]glan on 18-05-2003 14:43:

srednio.. czasem lepiej czasem gorzej.. ale taki okres ze teraz nikt na nic nie ma czasu. a zaraz wakacje beda wiec sie znowu rozkreci. normalna kolej rzeczy.

Posted by ebola on 19-05-2003 01:33:

dobra nie bylo mnie tu wystarczajacu dlugo nie powiem zebym nie czytal ale wlasciwie to nie bylo czytac co czytac

do rzeczy : scena SoF II upada i to przez takich ludzi jak klausik jaf i podobni
niedlugo wedlyg mnie przekroczy prog krytyczny i poprostu ludzie zaczna odchodzic od SoF II dlaczego ?? bo ludzie ktorzy ja tworza maja niski poziom kultury wyzwiska obrazanie sie na serverach to norma
polscy gracze graja naprawde malo za granica mowie tu nie o indywidualnych graczach a o spotkaniach sparingowych meczach itp dlaczego ?? poniewaz za granica nikt nie pozwala sobie na to zeby klanowicz zaczol przeklinac a juz wogule klac na serverze zadziwiajace jest to ze za samo PL mozna z servera wyleciec taka opinie robia polscy gracze
kolejne nic sie nie dzieje poza probami utworzenia ligi ktora by popierala cheaty najwidoczniej sesowni ludzie ktorzy mogli by cos zrobic dla stworzenia jakiejs organizacji maja juz dosc polskiej kultury gry np ja ktory kiedys tworzylem lige nigdy sie nie podejme tego nie mam ochoty poswiecac choc chwle swojego czasu byc wyzywanym przez takich ludzi jak klausik od skur....... i nie sadze zeby ktokolwiek mial na to ochote
kolejna sprawa ostatnio wyszla sprawa jafa ktory ordynarnie czitowal ciekawe jest to ze osoba ktora zostala zlapana na ww. procederze nie zostala napietnowana przez 100% graczy i znalezli sie ludzie ktorzy chcieli grac z nim w 1 klanie pomijam sama chec gry z typem na serverze dochodzilo nawet do takich smiesznych sytuacji ze ludzie z klanu w kotrym byl a ktory sie rozpadl przez niego odeszli razem z nim w kazdym razie cala sprawa zaszkodzila calej scenie SoF II zniechcila mnostwo graczy rozpadl sie dobry klan ...

.... podsumowujac jesli sie w najblizszej przyszlosci nie zmieni sporo to sie skonczy scena ktora w sumie jest juz tylko dogorywajacym kawalkiem miesa umrze do konca i nie pomoze to ze beda wakacje glan tak samo jak nie prawda jest to ze ludzi tu tyle co zwykle zajrzyj na archiwum sprzed kilku miesiecy zanim sie pojawil klausik tu w tym momecie przestalem ja tu pisac i przestalo kilka osob sie wypowiadac tutaj to forum rowniez zamiera tak jak scena w sumie jest barometrem tego co sie dzieje na scenie SoF II czyli marazmu

Posted by [FPP]glan on 19-05-2003 05:23:

w tym co napisales ebola jest sporo racji. co do ludzi tutaj piszacych myslalem raczej o tym ze ci co pisali odeszli ale pojawili sie jacys nowi.. niestety mylilem sie. fakt faktem ze pojawily sie osoby ktore bluzgaly na lewo i prawo bo myslaly chyba ze tak trzeba i ze sa wtedy tacy "cool"... gowno prawda. chcialem utrzymac pozadek. zamykalem topici w ktorych dzialo sie wlasnie tak dziwnie. i co? sam bylem bluzgany przez to ze jestem zly moderator bo jak juz sie cos dzieje to zamykam... paranoja.. ale taka polska mentalnosc.. :/

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:52.