FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10508)
pomozcie!!!!
Od niedawna mam taki problem z urbanterror ze gram sobie i gram a tu nagle tak jak by mi sie ut zawiesilo i wyskakuje mi blad "Q3ARENA.EXE WYKONAL NIEPRAWIDLOWA APLIKACJE" i niewime co ja mam zrobic juz robilem 5 formatow podzad i niepomogla ........... nawet dysk D: ...formatowalem i nic gdzie sie znajduje moj ut .......... ja juz niewiem co ja mam zrobic moze pomozecie ))(please))))
a reinstalowales kwaka czy tylko przerzucales ta kopie caly czas?
a wiec kwak to quake , i mysle ze problem jest wlasnie w tym ze dawno nie robiles mu reinstala, Urt to przeciez nakladka na q3 i jezeli on sie pieprzy to norma jest ze urbanek tez pada.......mi problemy z aplikacja q3 exe wyskoczyly pierwszy raz ok miesiaca temu, ale ja nie reinstalowalem kuaka ok 6 mieisecy i chyba to jest powod..............N I E C H C E M I S I E
Je�li prawych i umiej�tnych nie b�dzie si� wyr�nia�, Ludzie zaprzestan� rywalizacji; Je�li trudne do osi�gni�cia dobra nie b�d� celem d��e�, Ludzie przestan� by� rabusiami i bandytami; Je�li rzeczy budz�ce pragnienia pozostan� w ukryciu, Znikn� r�wnie� zaciemnienia ludzkich umys��w.
Istota Drogi nie jest okre�lona: Chocia� istniej� nazwy, g��boka tre�� s��w Pozostaje nieuchwytna.
quote:
Napisane oryginalnie przez Addict3d
a ja nigdy nie mialem zadnych bledow a q3 ostatni raz instalowalem jakies 2 lata temu![]()
Po instalacji systemu i sterownikow zainstaluj na nowo q3 a nastepnie UT :>
Szczerze mowiac - powinno pomoc, o ile zrobisz to porzadnie
917123
Re Re Kum Kum :P
sorki ale nie mogle si� powstrzyma�
Co do quake to zainstaluj sobie ponownie najnowsz� poprawk� i powinno by� git
Z UT ci nie pomog� bo nie znam si� na tej grze
Poza tym zainstaluj sobie jaki� program antywirusowy bo masz prawdopodobnie jakiego� syfa co mo�e ukszkadza� najcz�ciej u�ywane pliki exe Z czasem wi�kszo�� program�w co nie wymaga reistalacji po reinstalce (
) i tak by pad�a
Mi�ej zabawy
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:03.