FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10569)
jak to kicka za frejer mozna dostac....
nie bede sie tu skarzyl ale napewno spotkam kiedys tych lamusow co kickuja za to ze sie ma za dobrego scora na ich umiejetnosci (ud|gizi) Albo za to ze sie nie jest ich ziomkiem (monar Panga zak) z tymi ktorzy maja cos mi do powiedzenia z chcecia sie spotkam w 4 oczy nie bede tu nikomu ublizal zachowam to na wtedy jezeli ja sie mam denerwowac przez was wy tez musicie tego jakies konsekwencje poniesc i tak bedzie napewno kiedys Kazde zlo wraca
ze zdwojana SIla
Chcialbym tez pozdrowic 2 graczy z klanu Ant miedzy innymi blade ktory mysli ze jak nie jest polakiem to zjadl wszystkie rozumy i moze ublizac po angielsku kazdemu NAWET DLATEGO ze ten ktos gra z lr 300 no bo nie wolno przeciwko niemu z ta bronia grac dolaczyl sie do tego jego kolega rownie wielce palajacy intelektem To tyle pozdrawiam tych co chca zeby ich pozdrawiac a reszte olewam Nie stawiam znakow przestankowych bo po co......
GL & HF
haha
to tak apropo rozruszania tej grupy
Pozdro z Krakowa
P
Dziwisz sie ? :>
Ogolnie to sie trzeba przyzwyczaic a nie wyzalac na forum :>
aaaaa
nie dziwie sie w sumie to kazdemu sie zdaza
tak tylko sobie pisze zeby ktos tu sie udzielal moze ANimate cos napisze )
haha
P
Re: aaaaa
quote:
Napisane oryginalnie przez Poker
nie dziwie sie w sumie to kazdemu sie zdaza
tak tylko sobie pisze zeby ktos tu sie udzielal moze ANimate cos napisze)
haha
P
Poker srednia wieku osob przez ciebie wymienionych chyba nie przekracza 14 lat wiec czym sie przejmujesz? ;D
Tu znow wraca to ze bahory panoszace sie po serverach sa nie karane :|
Poker srednia wieku osob przez ciebie wymienionych chyba nie przekracza 14 lat wiec czym sie przejmujesz? ;D
quote:
Napisane oryginalnie przez cZAx
;-) nie jets tak �le
..skoro poza wyzwiskami od megalamus�w z nvg nikt mnie za to nie kikno� ;-))
A jak pomy�le, kiedy wszyscy patszom jak kampiem na potengem, i muszom siem f�lepkowywa� w zajebi�*** zielone g�wno na wuasnym, qpionym za cienszko zarobione pszez rodzicooff pieniondze monitorze...i jak czuj�, �e im to �lepia wypala i w nast�pnej grze b�d� lamili przez to gorzej ode mnie ;-))) ....to az serce ro�nie ;-))
...i co za qltura! tylko troche wzgl�dnie zno�nych komentarzy i ANI jednej propozycji kicka - Panowie, nie jest �le ;-)))
Re: ;-) nie jets tak �le
quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
...i co za qltura! tylko troche wzgl�dnie zno�nych komentarzy i ANI jednej propozycji kicka - Panowie, nie jest �le ;-)))
ja to mam pecha, bo kurcze nikt nie chce mnie kicknac z servera jak mam normalny nick, a jak gram pod fejkem raz na ruski rok to sie zdarza... najpierw wyzywaja, nie moga zrozumiec ze ktos umie w tym sie poruszac... no kurcze blade, dlaczego oni tacy sa
scalator, tak bany to jedyny sposob... i tak nigdy sie nie naucza, ale za to ma sie kilku baranow z glowy.
Najwieksze ale mam do Ant do blade)
celowo mala litera i do tego 2 jego ziomka
tak sie zlozylo ze gralem jakos caly dzien wtedy i 3 razy zostalem kickniety
No i ten gizi ni z tego ni z owego vote kick
haha
O psycho a ty co tam ?
OK koncze na dzis) ide sie potaplac na skalki pogoda sie robi
Psycho bedziemy z Angusem wpadnij))
Pzdr
P
HmM
Jak ktos tam wspomnial ... ze srednia wieku nie przekraczala 14 czy 15. No nawet jesli, to wiek nie ma tu nic do zeczy ... problem kultury na serverach byl chyba najczesciej poruszanym tematem w histori ut.pl ... zawsze sie znajdzie jakis ^^^^^ ... kikuja za to ze ma sie wiecej fragow, za nick, za to ze zgineli z twojej reki ktorys tam raz ... nie ma sesnu tego rozwijac. Ja zmieniam server poprostu ... albo nie gram bo wkurzanie sie i doprowadzaniae do sprzeczek ktore sa pozniej poruszane na boardzie itp. nie ma ....
ps. W_kurwia mnie jak zostaje sam na 5'ciu z 15 fps'ami ... powoli wykanczam wszytkich i dosteje kicka za to ze nie wybieglem sam na 5'ciu, bo tak powinienem ... jejq co za debilizm ... ehh.
mnie z reguly kickuja za to ze kogos zabije niechcacy ['sorry' tez nic nie daje, a korasy na servie i tak zavotuja na tak bo co im szkodzi] albo zaliczam printa za tk [ofkoz noiechcacy ]:>
oczywiscie spotkalem sie z talentami typu panga ktory mnie raz wywalil za nic no ale co ja na to poradze :|
poland
ownage
aaaaaa po za tym ja mam 15 lat i jakos nie kickuje za nic
moze na servie sie nie zachowuje wzorowo ale takich jaj nie robie wiec nie mowcie o wszystkich 14 czy 15 latkach
Imo moznaby chociaz czasowe bany dawac ale to tylko mo.
gur1 sa wyjatki
Scalator w cs za slowo "*****" na wielu serverach lecisz z kickiem, jak wrocisz i zaczniesz wrzucac za co kick to wtedy ban
Imo moznaby chociaz czasowe bany dawac ale to tylko mo.
no chyba ze ktos mnie strzeli i nie przeprosi potem ja go zabije i polece za kicka
zdarza sie tak ale �adko
a mam 14 lat:/
aaaa...
zapomnia�em poruszyc jednego w�tku w�asciwie to dw�ch gosci
1.<bs>aHa -gram na fejku niechcacy go kopne�em no 2 razy
ten mnie zabi� i da� vota na kicka polecia�em bo fejk:/ wchodze na w�asnym nicku i z nim gadam przedstawiam sie jako kolega ***(fejk) i zaczynam z nim rozmawiac
ani razu nie przeklno�em nagle gosc zaczyna na mnie przeklinac i grozic banem na wszystkie polskie servery i na ICH server :o ze mi tam tama za�atwi te bany
2.Shifty:/- gram na fejku podczas gry shifty sie pyta czy moze do -v3- ja tak dla zart�w odpowiadam ze nie
ten mnie zacza� strzelac :/ i mnie zabi� 2 razy :o daje vota na kicka a tu nic chyba tylko 2 osoby wcisne�y f1 na 10 graj�cych...
hmmm
jarzyna ty tesz jestes spoko zalisz sie ze masz 15 fps albo zmien cfg albo kompa albo nie graj bo ty tez niezla szopke robisz dajesz votay bo u CIbeie mapa ma 10 fps a co mnie to obchodzi ze ty slabego kompa masz? votowales wczoraj chyba z 4 razy na jednej mapie to tez jest denerwujace Wiec albo cfg albo komp albo zegnaj urt
A co do shifty czy jakos tak widzialem ze rekrutem jest w fUzz
LOL ja tez jestem w fUzz
quote:
Napisane oryginalnie przez forever
Jak cie nie lubie () tak musze ci przyznac racje...
Scalak - to jest naprawde jedyne wyjscie - a czasowe bany to juz wrecz ideal !!!!
dajesz bany i co 3 miesiace robisz clear all :> obojetnie kiedy zalozone sadze ze nawet 2 tyg czegos naucza tych ludzi.
Sapiente prima stultitia caruisse
nastepna afera
Poker, ja widze ze ty tez jestes aferzysta!
Witam w klubie.
Usiadz w fotelu, zapal cygaro i opowiedz cos jeszcze :)
A zreszta scalaku, pytanie jest takie: czy bronisz sie przed banami bo nie chcesz zeby serwer stracil graczy? Jesli tak to racej nie masz powodow. Jesli w Polsce bylby serwer na ktorym ludzie zachowywaliby sie kulturalnie, to zareczam ci ze bylby oblegany.
Nie bojmy se wlaczyc z chamstwem. Dajcie rcona na jeden dzien to zobaczycie jak bedze milo i przyjemnie na snajperze Tylko ze wtedy bys mial, drogi Scalaku, GG zawalone biednymi "pokrzywdzonymi" proszacymi o zdjecie bana, bo oni tak tylko zartowali, albo mieli po porstu zly dzien...
Po co ja to napisalem? niewiem serwery pelne to sie nudze. chyba pojde na "Bagry" albo "Skalki".
Animate myslisz ze ten pomys� z banami wyjdzie? mylisz sie zachwile zdjecie bana bedzie prosi� kolega kolegi i wreszcie dojdzie do gracza synth lub ff i po banie... pretensje mam do niektorych graczy z lepszych klanow bo mysla ze sa nie wiadomo kim i moga sobie robic wszystko kopniesz go przez przypadek napiszesz sorry a ten cie obrzuca �acina i jescze zabije
...
Jasne ze to nie wypali, bo zaden rozsadny admin mi nie da rcona bo przez rcona serwery sie wieszaja bo jest bug w tej wersji urbana. Poza tym pomysly takie jak ten moj pojawialy sie na tym boardzie co jakis czas. Nie jestem ani troche oryginalny, a poza tym tak troche zartowalem.
Rzadko mowie powaznie. Do godziny 15 prowadze powazne zycie, po 15 staje sie niepowaznym czlowiekiem.
ja sie z toba w 100% zgadzam ale to sprawa admin�w :/ wkoncu server to ich w�asnosc ale udostepniona innym... niech robia co chca zawsze mozna grac na w�oskich serverach i nie rozumiec co znacza ich przekle�stwa
qfa ..... sam nie wierze w to co pisze..omg, ale kiedys dostalem bananka od niejakiego scalaka, za klniecie i......kurcze pomoglo!!, moze nie do konca, bo lubie sobie siarczyscie zaklnac, i nie ukrywam tego, ale teraz robie to na pewno rzadziej, mysle ze poczestowac by kilku panow slapsikiem, a jak nic nie pomoze banikiem, nawet 2 minutowym i kozaczek zmieknie, tylko co zrobic z niektorymi z takich klanow jak np. HTNYS
, bo im banika nikt nie da a rozki (niektorzy) maja..oj maja
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:44.