FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10587)

Posted by Mloody on 31-05-2003 20:24:

Frag or Die

Jeżeli widzieliście już ten filmik to musicie mi przyznać że niektóre akcje są genialne. Jeżeli nie to polecam aby go ściągnąć. Mozna tego dokonać wchodząc na stronę http://www.geekboys.org a następnie kilkając "Movies". Jest tam kilka serwerów z których można to ściągnąć. Wiem że jeden działa na pewno (jakoś musiałem ściągnąć), a łącze było szybkie (między 50 a 150 KB/s)

P.S. Jak ktoś już oglądnie to jakby był na tyle miły to wytłumaczyłby mi pewną rzecz. Otóż, na niektórych akcjach widać że gracze z T mają skin członka drużyny CT i odwrotnie. Czy to jest jakiś rodzaj zawodów (nawet zegar jest ustawiony na 0:00). Z góry dziękuję za uwagę.

Posted by on 17-06-2003 09:23:

Talking ?

Film spox ale po co ten temat ?

Posted by Mloody on 18-06-2003 04:03:

A PO TO!!!

Zeby ewentualnie, jakby ktos mial ochote to zebysobie sciagnal. A moglby nie wiedziec.

Posted by on 18-06-2003 07:36:

hi thx

Posted by fr3zzer on 18-06-2003 18:50:

jak wyszedl bylo dosc glosno o nim... to bylo jeszcze jak geekboys bylo aktywne.. byl tu wtedy chyba nawet o tym filmie topiq...

GG 1090334

Posted by Mloody on 19-06-2003 02:03:

Co do tego to jestem dosyc nowy i topicu nie paietam, ale mam nadzieje, ze sie filmik podobal.

Posted by Mloody on 21-06-2003 22:15:

Chcaiłbym tylko poinformowac, ze wychodi druga czesc tego filmu. Jest ona jeszcze w trakcie tworzenia, wiec jestescie proszeni aby wysylac swoje filmiki. Niestety nie wiem na jaki adres, ale jezeli macie jakies to moze poszukacie .

Posted by matiass on 04-07-2003 11:19:

Question 2 pytania

jestem dosc nowy na tym 4um i sory jesli byly te pytania omawiane wiec
1 czemu tyle graczy trzyma na tym filmiku bron w lewej rece tylko dlatego ze sa leworeczni czy sie lepiej gra??
2. Wy tez macie taki celownik jak na tym filmiku?? bo ja mam caly zielony, moze mam zla wersje csa?
z gory dzieki za odpowiedz

Posted by Mloody on 04-07-2003 20:32:

Z tego co slyszalem to trzymajc karabin w prawej rc, to znosi troche wiecej na prawo, bo lewa reka przytrzymujemy karabin. Natomiast trzymajac karabin w lewej rece znosi troche na lewo. Moze niektorym to robi róznice (?). Co do celownika to mozna go zmieniac.

Jeszcze nikt nie odpowiedzial mi na moje pytanie. Czemu w niektórych akcjach T maj skiny CT i na odwrót. Czy to byl jakis turniej czy co??

Posted by mAJKiEL on 05-07-2003 00:22:

hmmm widzialem go z 2 lata temu ?
mzoe mniej... omg ludzie ten film to sredniowiecze na scenie tej gry...

Posted by fr3zzer on 05-07-2003 07:24:

Re: 2 pytania

quote:
Napisane oryginalnie przez matiass
jestem dosc nowy na tym 4um i sory jesli byly te pytania omawiane wiec
1 czemu tyle graczy trzyma na tym filmiku bron w lewej rece tylko dlatego ze sa leworeczni czy sie lepiej gra??
2. Wy tez macie taki celownik jak na tym filmiku?? bo ja mam caly zielony, moze mam zla wersje csa?
z gory dzieki za odpowiedz

1: obojetne
2- moze uzyli adjust crosshair

GG 1090334

Posted by Rododendron on 17-07-2003 16:50:

To czy trzymasz karabin w prawej czy lewej ręce jest sprawą tylko twojego wyboru. Nie ma żadnej różnicy w zachowaniu broni...

Posted by Squall on 18-07-2003 15:00:

Re: Frag or Die

quote:
Napisane oryginalnie przez Mloody
P.S. Jak ktoś już oglądnie to jakby był na tyle miły to wytłumaczyłby mi pewną rzecz. Otóż, na niektórych akcjach widać że gracze z T mają skin członka drużyny CT i odwrotnie. Czy to jest jakiś rodzaj zawodów (nawet zegar jest ustawiony na 0:00). Z góry dziękuję za uwagę.

To jest błąd przy odtwarzaniu demek ze starych wersji (bodajrze strasznych niż 1.3 lub 1.4), z zegarem pozostał do dziś - poprzewijaj sobie trochę na viewdemo .

quote:
Napisane oryginalnie przez Mloody
Z tego co slyszalem to trzymajc karabin w prawej rc, to znosi troche wiecej na prawo, bo lewa reka przytrzymujemy karabin. Natomiast trzymajac karabin w lewej rece znosi troche na lewo. Moze niektorym to robi róznice (?). Co do celownika to mozna go zmieniac.

Rozwiązanie? r_drawviewmodel 0 i wszystkie kulki na full auto trafiają do celu .

Posted by matiass on 02-08-2003 11:10:

Re: Re: 2 pytania

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
1: obojetne
2- moze uzyli adjust crosshair

To raczej nie jest kwestia adjust crosshaira gdyz ich celownik jest bialo zielony i ma plynniejsza animacje niz moj. Jak mozna miec taki celownik?

Posted by Mavors on 05-08-2003 15:45:

Re: Re: Re: 2 pytania

quote:
Napisane oryginalnie przez matiass
To raczej nie jest kwestia adjust crosshaira gdyz ich celownik jest bialo zielony i ma plynniejsza animacje niz moj. Jak mozna miec taki celownik?

Wklej do configu :

alias cross "adjust_crosshair"
bind "x" "cross"

Za "x" jakiś wolny klawisz którym będziesz zminieł kolor kursora

Posted by mAJKiEL on 26-08-2003 17:53:

http://home.astrakan.hig.se/staffan....XviD-sozou.zip

najlepszy film csowy jaki narazie widzialem moze nie ma najlepszych akcji ale i tak jest na ostrym wypasie... jesli chodzi o montaz (btw a widzialem duzo filmow i sam troche sie tym zajmowalem) sciagac obejzec stasowac sie

PS
ten mirror co dalem linka ma chyba najlepsze transfery...

Posted by Mloody on 04-09-2003 21:10:

Ten film jest naprawde ekstra Majkiel. Dzieki za link.

Posted by Mloody on 04-10-2003 02:25:

Majkiel, mam do Ciebie prośbę. Pamietasz jak zrobiłeś swój pierwszy filmik?? Można go jeszcze ściągnąć?? Jeżeli tak to podaj link, z góry dzięki.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:02.