FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=106)
wasze akcje
znacie takie rozne fajne lipy z nauczycielami ze sie wytnie ktorys z takim textem ze facetka do konca zycia pamieta... wiec mi w piatek wyszlo takie cos:
w czw obejrzalem se nagranego ''nic smiesznego'' no i w szkole z kumplami lecialy texty... wiec stoje przed pokojem uczycielskim, a za mna moj matmatyk... plecami do mnie ok 1m... gada zeby przelozyc lekcje... ja do niego plecami wiec nic nie widzialem... kumpel cos tam chrzani no i zeby bylo smiesznie ja wywalam txt TO HUUJ CI W DUUUPPEE!!! wszyscy zbaranieli, gosc do mnie z lapami zebym sie zamknal, odwracam sie za siebie i widze plecy matmatyka... i w tym momencie wyjjjaaazzddd... przez ludzia na sam dol budy.. nie patrzylem nawet gdzie biegne a podobno mialem takiego speeda ze bym 100m w 11 s przebiegl
to jest dowod na istnienie bodzcow
a co wy odpirdoliliscie?
BTW: nic smiesznego to najwazniejsza pl komedia obok sexmisji i kingsize no nie? moze ankiete? wogole jak tu sie to robi? tylko admini?
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
nie, prz zakladaniu topica trzeba zaznaczyc ocpje "poll"
U mnie odpierdala sie rozne numery na kazdej lekcji. Ostatnio faceta od niemca tak wkurzylismy ze sie prawie zalamal, a do jednego goscia powiedzial ze juz ma go dosyc i ze ze zaraz "wyzyga na jego twarz". Albo taki tekst "Czy moge wyjsc do toalety?" - "Nie!" - "Dziekuje" - i wychodzisz do kibla
P.S.
Tylko admini zak�adaj� ankiety
u nas jest taka zasada....jak jakis nauczyciel wytrzyma z nami 3 miesiace to juz zostaje...
A u nas angielski to, hmmm...d�uga przerwa Kiedy� pani anglistka dosta�a trzy buty w plecy
A jeszcze wcze�niej j� wymacali. Chocia� taka �adna nie jest...
a propos "nic smiesznego":
jedziemy z kumplem busikiem do domu... przystanek koncowy jest na takiej gorce... wsiada jakas babka i pyta kierowce "na gore jedzie?"... na co kumpel tym chamskim glosem drze sie "A GDZIE MA JECHAC!? W BOOOK!?"
- lifta
-nie ma...
a ten (pakerek) rozwalil bary i idac w jej stronke rzuca: co za **** pierdoolony dzien!!!!
na caly glos... facetka zbaraniala ale ja sie zaczalem ostro brechtac zeby ona czegos gupiego nie odwalila... bo mieli tam ochrone
kladlem sie po skrzynkach i
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
u nas na religi jeden go�ciu czyta� og�oszenia matrymonialne,brehtalismy sie pool lekcji,a w koncu katechetka zapyta�a co tam ma "MURZYNA Z D�UGIM ***EEEEM" wydar� sie na ca�� klase a ja s kszese�ka spad�em
My mamy w klasie taka "tradycje". Na wigilje klasowa nalezy przyjsc z browarem, winem or cos w tym stylu. Odziwo nikt nie ma nic przeciwko ( z klasy okczywiscie ) - browar w bidonach wino pod lawka, fajki w oknie. Nie ma to jak wigilia klasowa. A to all zawdzieczamy naszej wychowawczyni, ktora widzi do 1,5 m w dal
nauczycielka czy tfoja leydy?
Skoro napisa� "go", to chyba jasne. Chocia�...
te, zeglarz... pfff...
pici-polo
qrde ale ulga wyci�gno�em sie z ocenami i nie bende mia� �adnego cwaja na po�rocze(wystarczy kcie� co nie)
A z ilu byles zagrozony?
ja z prawie wszystkiego
ale juz wyszlem...jest cool
quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
jakiej wojny? moze zla emoticonke wybralem, to byly tylko zarciki, nie sailor?![]()
ooo...hik!...oooczywiszieee...hik!
i jezszze jeddenn... i jeszszsse raz... HIK!
qrde ale ulga wyci�gno�em sie z ocenami i nie bende mia� �adnego cwaja na po�rocze(wystarczy kcie� co nie)
Moze Riper sie najaral i mu sie strefa czasowa cofnela o 4 miechy
a zagro�ony yeszcze nigdy z niczego nie by�em tylko te cholerne cwaje
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:41.