FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10656)
Moja kobieta gra UrT
Moja kobieta chciala zapytac jak jest odbierana w spolecznosci graczy UrT.
To nie zart. Ona codziennie trenuje i z kazdym dniem jest coraz lepsza
Ostatnio "sprzedala" kilka head'ow z rzedu znanemu graczowi (nie powiem komu) z nadobnego klanu (tez nie zdradze jakiego) i zostala zwyzywana od cziterow, ped..ow i transwestytow.
Panowie! Troche kultury! Boicie sie, ze laska moze Wam skopac dupe ???
Nawet chamstwo ma swoje granice!
Zauwazylem tez, ze odkad Madzia zaczella grac w UrT pojawily sie tez inne zenskie nicki ale nie wiem co o tym sadzic...
Obawiam si� �e do takiego zachowania graczy to ona si� b�dzie musia�a przyzwyczai�. Je�li za� chodzi o zwyzywanie od cziter�w... no c� z tego co zauwa�y�em w Polsce nie mo�na dobrze gra� je�li nie jest si� dobrze znanym graczem
Nie m�wie tu o ewidentnych przypadkach u�ywania ogc z aim botem bo te �atwo udowodni� nagrywaj�c demo.
Ca�a reszta przypadk�w podlega powy�szej zasadzie...
jaka jest komenda na wylaczenie tekstow pisanych przez innych graczy? chcialbym wylaczyc wyswietlanie tego co pisza spektatorzy oraz przeciwna druzyna, zostawic tylko to co moj team pisze.
hehehe n1 n1 n1 pamietam jak w cpma mnie laska wgniotla w ziemie :> to bylo fajne uczucie zostac pokonanym przez kobiete ;x
GL madzia, obys nie rzucila chlopaka dla UrT :>>
Napisane oryginalnie przez Totem6
jak gra facet w Urt to jak zostanie g�upio zabity to sie wqrza i przez to gra gorzej i tak wk�ko, a baby to sie nie wqrzaj� i dlatego im dobrze idzie.
quote:
jak gra facet w Urt to jak zostanie g�upio zabity to sie wqrza i przez to gra gorzej i tak wk�ko, a baby to sie nie wqrzaj� i dlatego im dobrze idzie.
Nie glupio mowi ;k
quote:
hehe :P przyk�ad
wchodze zabijaja mnie juz qrcze troszq mi �le, 2gi raz g�upi spos�b i nikogo nie zabi�em juz QRW* hu*, potem znowu jusz sza� qrw*, 4ty raz w tym samym miejscu juz id� eiuy 4 dhis dgsu, 5ty raz to juz qrw* koniec odlatuje sie :P, pocz�tek z�y to juz ca�a gra bedzie z�a i spiepszona :)
Panie, daj mi sile...
pr�ba
pr�buj
gralem z Madzia kilka razu i nawet fajne sie z na gra prosimy wiecej kobiet w UrT
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:13.