FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10674)
Polskie Clany na CB
Tak dzisiaj siedziałem i doszedłem do wniosku ze Polskie clany znikneły z CB .... więc nadszedł czas na zmiany... :
Po rozpadzie aX zostałem bezclanowcem niechciałem dołączyc do Polskiego clanu ponieważ .... nie są wogule zorganizowane itp... więc chce zebrać 8-9 graczy którzy zaprezentują godnie Polske na CB. Chcą aby clan grał zarówno w CTFa jak i Inf dotego potrzbny jest mi najepszy Polski skład a także ludzie którzy będą mieli czas grać i walczyć. Gwarantuje mecze sparingowe [ pcw ] a także funn... Aby clan powstał potrzeba mi jest zgoda 4 osób czy zgodzą się zbudować Elitarny clan oto oni :
- Wedel
- Hades
- Ares
- Juce [ Blade ]
.... reszta ekipy zostanie dobrana poprzez 1 meczyk
sparingowy, najlepsi przejdą test i zagrają w nowym clanie..... jesli te osoby niebędą chciały zrobić tego clanu ..... będe musiał zagrać na zachodzie
Na odpowiedz czekam do 25.06.2003
Napisane oryginalnie przez -OguR-
Tak dzisiaj siedziałem i doszedłem do wniosku ze Polskie clany znikneły z CB .... więc nadszedł czas na zmiany... :
Po rozpadzie aX zostałem bezclanowcem niechciałem dołączyc do Polskiego clanu ponieważ .... nie są wogule zorganizowane itp... więc chce zebrać 8-9 graczy którzy zaprezentują godnie Polske na CB. Chcą aby clan grał zarówno w CTFa jak i Inf dotego potrzbny jest mi najepszy Polski skład a także ludzie którzy będą mieli czas grać i walczyć. Gwarantuje mecze sparingowe [ pcw ] a także funn... Aby clan powstał potrzeba mi jest zgoda 4 osób czy zgodzą się zbudować Elitarny clan oto oni :
- Wedel
- Hades
- Ares
- Juce [ Blade ]
.... reszta ekipy zostanie dobrana poprzez 1 meczyk
sparingowy, najlepsi przejdą test i zagrają w nowym clanie..... jesli te osoby niebędą chciały zrobić tego clanu ..... będe musiał zagrać na zachodzie
Na odpowiedz czekam do 25.06.2003
Zapraszam na forum klanu sK. Link znajduje sie w menu na stronie www.sk.z.pl albo kliknijcie tutaj http://silentkillers.prv.pl/forum/
Re: Re: Polskie Clany na CB
quote:
Napisane oryginalnie przez KLAUSIK
OGOREK MOŻNA SIĘ ZAŁAPAĆ ?
MAM CZAS ŻEBY GRAĆDUŻO GRAM CTF & INF ( CTF WIECEJ TRENUJE SOBIE AIM
) WIĘC MYŚLĘ ŻE BYM BYŁ DOBRYM KANDYDATEM DO TEGO CZEGOŚ CO TY CHCESZ STWORZYĆ o_0
Napisane oryginalnie przez -OguR-
heh.... mam zamiar zrobić mały try out... i wziąśc najlepszych...![]()
Gdyby nie jeden czynnik juz dzis mialbys moja zgode.Tym czynnikiem jest moj wyjazd za granice ktory nie jest jednak pewny.Losy mojego wyjazdu powinny sie rozstrzygnac na dniach wiec bede wiedzial na czym stoje.Chcem uniknac sytuacji w ktorej nagle znikne i tyle mnie widzieli.Skoro mam sie zaangazowac to na dluzej(przynajmniej tak mysle) a nie na pare dni,chyba doskonale mnie rozumiesz .
2ga sprawa to moje ukochane lacze ktore niestety nie pozwala mi na wiele ale w miare mozliwosci staram sie cos tam pograc.Mysle ze i w tej kwesti bedzie lepiej bo gorzej to juz chyba byc nie moze . Pozdrawiam.
odpowiedz ... jak najszybciej team juz jest prawie ukonczony oto on :
Hades/Juice/Ares/Ja/Mico/Valiance ..
odpowiedz ... jak najszybciej team juz jest prawie ukonczony oto on :
Hades/Juice/Ares/Ja/Mico/Valiance ..
(_*|*_)
:]
Ja tak czy siak dojde do tego klanu no chyba ze mi sie odmieni i zaczne sie uczyc angilka i poszukam u zagranicznych...ale to dopiero w pazdzierniku bo od 2 miesiecy mam czas wolny od sofa ze wzgleduf technicznych.
A w pazdzierniku mam nadzieje ze to bedzie muj wielki powrót
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:10.