FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10697)

Posted by Poker on 17-06-2003 21:54:

True Combat

Jakis czas temu byla tu mowa o modzie western do q3 tak jak mowilem nie ma on nic wspolnego z Urt
Ale za to nowy mod znacyz nowa wersja 1.0 True Combat ma
polecam do sciganieca malo bo nie cale 80 mb
www.trucombat.com lub www.truecombat.de
Mod jest swego rodzaju alternatywa dla Urt
czekam na wasze zdanie o nim
P

Posted by DARK_ANGEL on 17-06-2003 22:08:

;u

Po calym dniu intensywnego testowania stwierdzam ze jest to zdeko czerstwe i bez polotu, ktory ma Urt .
Dziekuje.

Posted by GruBk4 on 17-06-2003 22:10:

zdanie Dark Angela mi wystarczy:p nie widze powodu aby tracic ca�y dzien na testowanie nowego moda Thx Dark

Posted by cZAx on 18-06-2003 01:09:

imo nie takie zle jak mi sie urt lub cs nudzi to zasiadam do TC

Posted by Sniezek on 18-06-2003 04:29:

oby jak najszybciej
p.s. takich dwoch modow jak urt, nie ma ani jednego

Posted by ethical on 18-06-2003 08:05:

hm...

Moda modem , hehe
Wolniutki strasznie , grafika jest bardzo ladna ,i ten tryb broni 30 min siedzialem i myslame jak sobie bron skolowac :|

Posted by MaxiM on 18-06-2003 14:13:

TC jest super. a raczej bedzie, bo ma duzy potencjal ale w niektorych trybach na niektorych mapach jest strasznie niewywazony (czyt. jedna druzyna ma 100% przewage nad druga). Kiedy lepiej rozplanuja mapki i dodadza jakies nowe bedzie ostra jazda. TC ma wszystko czego brakowalo mi w UrT i w CS, dobra alternatywa dla obu gierek.

Posted by Sniezek on 18-06-2003 15:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez MaxiM
TC jest super. a raczej bedzie, bo ma duzy potencjal ale w niektorych trybach na niektorych mapach jest strasznie niewywazony (czyt. jedna druzyna ma 100% przewage nad druga). Kiedy lepiej rozplanuja mapki i dodadza jakies nowe bedzie ostra jazda. TC ma wszystko czego brakowalo mi w UrT i w CS, dobra alternatywa dla obu gierek.

czyli co ma dokladnie? jest niewywazony, tego ci brakowalo w urt i cs?

Posted by AnImAtE on 18-06-2003 22:43:

...

Mi tam sie podoba TC i gram ostatnio w niego tyle co w UrT.
Rzecz gustu.
Przyznam ze na razie jednak brakuje w TC mapek, ale z tego co czytalem na ichnim forum to kwestia tygodnia, moze dwoch.
Uwazam ze warto go przynajmniej zobaczyc.

Posted by ethical on 19-06-2003 02:04:

hehe

Animek ty zawsze gustwonie cos wypowiesz TC jest ql podoba sie , moze cos razem w to pogramy , tym czasem celownika tam nie ma , albo mam cos zepsutego ??

ps. jak tam honor w aa: o

Posted by on 19-06-2003 09:42:

Re: ;u

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Po calym dniu intensywnego testowania stwierdzam ze jest to zdeko czerstwe i bez polotu, ktory ma Urt .
Dziekuje.

Dark pogramy dzis w TC ??
Moze serwer postawimy ?
na GG okolo 17.00

Posted by DARK_ANGEL on 19-06-2003 12:05:

Re: Re: ;u

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
Dark pogramy dzis w TC ??
Moze serwer postawimy ?
na GG okolo 17.00

ok mozemy popykac , proponuje sie jednak wbic gdzies na serw bo 1na1 TC sie za bardzo nie nadaje (za mala dynamika)...

Posted by Morfi on 19-06-2003 12:10:

to i ja sie dolacze ... moze jak ping pozwoli

"Zabijajcie ich swoimi mieczami, zabijajcie lancami i w��czniami, zabijajcie ich be�tami waszych kusz. Zabijcie ich wojownik�w, ich kobiety i dzieci, starych i chorych. Zabijcie ich psy, byd�o i inwentarz. Ale ponad wszystko, zabijajcie z przyjemno�ci�."

Posted by Totem6 on 19-06-2003 13:38:

:)

w TC gl�wn� r�nica z Urt i Cs jest celownik ktorym jest karabin ( tzn. celujesz karabinem ( w controlersach ustawic sobie czeba ) ) hyh zna��m to wcze�niej. ale i tak UrT jest najlepsze

Posted by *XSIADZ* on 21-06-2003 00:17:

Talking mam nadzieje, ze nie zmarnuje czasu...

Dobra za 10 minut bede wiedzial co to warte
Pewnie sie okaze, ze nie bedzie z kim grac.
Nie mam co robic bo jest 1-sza w nocy i mam cholerna czkawke, ktora uniemozliwia mi gra w UrT.

Posted by ARU on 25-06-2003 12:12:

TC bardzo mi sie podoba w oczekiwani na bete 3.0 UrT True Comba jest mila alternatywa i narazie umila mi czas A Urt troche sie przegralo przypuszaczam ze jak pojawi sie beta 3.0 to TC odstawie

Posted by deen on 26-06-2003 20:49:

True Combat

Musze kiedys sprobowac.

Posted by GrEaTEyE on 27-06-2003 00:13:

staro�

A wiecie kto za�orzy� ierwszy klan w TC? w POlscE? Zadaje wam te pytanie, podpowiem �e klan nosi� nazwe FPS ... aha, oko�o 5 miesiecy temu to by�o

GrEaTEyE

Posted by deen on 28-06-2003 00:52:

Re: staro�

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
A wiecie kto za�orzy� ierwszy klan w TC? w POlscE? Zadaje wam te pytanie, podpowiem �e klan nosi� nazwe FPS ... aha, oko�o 5 miesiecy temu to by�o

pewnie ty, bo kto moglby wpasc na taki pomysl, po czym rozwiazac klan ?

Posted by GrEaTEyE on 28-06-2003 09:05:

hehehe

niee tzn. Tak, ja i DOmage..... zgad�e� i kopa wygra�e�...ale co do rozwi�zania ... fps jest nadal? hehe po prostu przesta�em TC gra�

GrEaTEyE

Posted by Hey_Dude_! on 29-06-2003 08:44:

HMMMM
gralem wczoraj ostro i w polsce i z niemiaszkami i doszedlem do kilku rzeczy:
1. beznadziejne mapy:/, tak jak powiedzial maxim niewywazone 1 tim spokojny res, ciezka i dluga droga do niego, a moj.....nad resem okno z ktorego non stop he leca, do tego za oknem krete korytarze przedrzec sie ehh szkoda slow, droga droga z res to dluugi plac z oknem dla snajpera na przeciwko heh
2. czesta monotonia, nikogo w kretych korytarzach nie mozna znalezc przez 1-2 minuty:|...a pozniej bach w plecy
3. dzwieki. jezuuu odglosy dalekich strzalow brzmia jak pierdzenie do puszki po piwie, jak tak brzmi real walka to zolnierze chyba leja ze smiechu w okopach
4. nie ma informacji jak w urbanie ze kogos trafiles co prawda widac w sumie krew,ale czy trafiales dowiadujesz sie dopiero jak kolo gryzie ziemie
5. wchodzenie po rynnach jest niedopracowane, trzeba sie niezle napracowac zeby zejsc z rynny w miejsce gdzie chcemy sie dostac i nie zaliczyc gleby
to chyba tyle, ale zeby byc szczerym to gra mi sie podoba, ma swoj klimacik, celowanie bronia jest max, na niemieckich servach mozna sobie niezle powymiatac, bo u nas to chyba tylko jeden stoi:| o wdziecznej nazwie "true shit" hehe.

Posted by AnImAtE on 29-06-2003 13:08:

Ad 1. Wiekszosc map jest robiona z mysla o mission i patrzac na to mozna wybaczyc taka a nie inna konstrukcje map.
Ad 4. Zwroc uwage na nazwe moda: _True_ Combat. Komunikaty o miejscach trafien sa dosyc nierealistyczne. Pograj sobie w TC na trybie g_realism 2, tam dopiero czuc smaczek tej gry.

Reszta zarzutow jest w wiekszosci sluszna. Pochwal tez.

Posted by ethical on 29-06-2003 16:49:

ee

ja tam dalej wole moje urt niz TC nie wiem system trafien jest tam dziwny jak mozna w cos trafic bez celownika :| ble ale usunac TC nie usune fajne motywy sa dla grafikow ktore mozna
wykorzystac

Posted by GrEaTEyE on 29-06-2003 17:42:

ehhh

lipek..no tam da sie miec celownik, tylko �e w innym stylu

GrEaTEyE

Posted by ethical on 29-06-2003 17:50:

Re: ehhh

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
lipek..no tam da sie miec celownik, tylko �e w innym stylu

hehe da sie da marker i kropka na monitor hehe nie bede mazial bo moim lg'q zaduzo za niego zaplacilem zeby mazac po nim markerem czy naklejac jakies kropki

Posted by n@sTi on 30-06-2003 07:12:

Unhappy nie !!

mi sie to tam niepodoba to znaczy spoko jest ale strasznie niedopracowane ! oczywiscie sobie zosatwie bo bede czeka� na nastepne up_graty !! bo mysle ze gdyby poprawic te niedociagniecia to jest spoko zostawie to sobie ale zaczne wiecej grac jak wyjda nowe bety !!!
Pozdro !

Posted by GuriaS on 01-07-2003 09:01:

Talking omfg

szajs

Posted by *XSIADZ* on 01-07-2003 10:59:

Talking Powiem tak..........

Urban Terror przy True Combat wyglada jak zrecznosciowka przy symulacji. Jednak wole grac w Urt.

Posted by AnImAtE on 01-07-2003 19:14:

Powtorzyla sie sytuacja jak z beta 2.6 do urbana - wczoraj pojawila sie wersja 1.0a TC. Wlasnie sciagam.

Posted by deen on 02-07-2003 01:58:

Re: Re: ehhh

quote:
Napisane oryginalnie przez ethical
hehe da sie da marker i kropka na monitor hehe nie bede mazial bo moim lg'q zaduzo za niego zaplacilem zeby mazac po nim markerem czy naklejac jakies kropki

pochwaliles sie juz ze masz monitor LG ?
btw w avatarze to twoje zdjecie ? 'Przystojny jestem'

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:17.