FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=77)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10718)
kilka pytan na temat sprzetu, os itp..
chyba sporo osob na tym boardzie niezle sie orientuje w sprzecie wiec moze mi ktos pomoze odpowiedziec na kilka ponizszych pytan a bede mu dozgonnie wdzieczny.. wszelkie linki i inne takie *******y mile widziane za wszelka pomoc z gory wielkie dzieki
1. what is multiprocessor interconnection structure, explain time-shared common bus and multiport memory connection?
2. based on class discussion explain cross-bar switch connection scheme and multistage switching network connection?
3. what are the major differences need to be considered for communication between I/O system and computer?
4. explain what is the role of operating system in input/output devices?
5. what are the sequence of steps involve in transferring tha data fro an I/O to CPU?
odpowiedzi moga byc w jez. angielskim, jeszcze raz z gory dzieki za wszelka pomoc
EJ, to jest jaka� wysoka informa. :>
Nie moja p�ka i dziedzina.
Mam 140zl i my�la�em nad kupnem nowej karty graficznej, kt�ra s�u�y�a by mi na obecnym sprz�cie i gdy kupi� sobie nowego kompa. My�la�em o kupnie GF2 MX400 64mb, a konfiguracja mojego kompa wygl�da nast�puj�co:
procek: AMD K6-2 333Mhz
karta graficzna: voodoo3 2000 16mb
pami��: 64mb ram 100mhz
p�yta g��wna: sam dobrze nie wiem ale AGP 2x
komp w standardzie AT
Nie wiem czy karta przeznaczona na AGP4x wejdzie na moj� p�yt� i czy op�aca wi� wog�le co� takiego kupi�, a mo�e zbiera� kas� na nowego kompa (modernizacja wyniesie mnie nieca�e 990zl) ??
Napisane oryginalnie przez ShreQ
procek: AMD K6-2 333Mhz
o kurna, sa jeszcze ludzie ktorzy maja takie procki :o
Ja mia�em 850
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Ja mia�em 850![]()
gazdzik a co masz teraz?
shreq; zrob modernizacje
ja mia�em p2.233 kt�re podkr�ca�em do 240
p�yta g��wna MSI (nie pami�tam dok�adnie modelu)
128 DDR 333MHZ (ramy zawsze sobie mog� dokupi�, a nowego kompa chc� mie� jak najmniejszym kosztem)
GF2 MX400 64mb (mam ch�tk� na GF3 Ti 200 ale nie wiem czy bym si� wyrobi� z kas�)
Zreszt� chodzi mi tylko o to �eby q3 wyci�ga� min 80fps�w bo w nic innego nie gram
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
gazdzik a co masz teraz?
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
glan cos tam mammam athlona xp1800+
![]()
ja qwa jutro dzwonie do goscia od sprzetu, mam 1200zl na proca plyte ram dysk i obudowe
ja qwa jutro dzwonie do goscia od sprzetu, mam 1200zl na proca plyte ram dysk i obudowe![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:30.