FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10735)
cziterzy&scena polska
Przepraszam za nowy teamat ale inni tez głupie zakładają
No więc tak:
wchodze na server i jest cziter, ( same heady i statsy 28:4 ) wiec postanawiamy go kicknąć, gostek powraca na serv pod nickiem "all" i nie mozna go kicknąc bo wszsytkich kicknie, no to 3ch gości ( razem ze mną ) sie poświecamy sie i wchodzimy do jego teamu i zabijamy go. Poźniej przychodzi 2gi cziter kolega pod nickem "all" moi 2 wspólnicy odchodzą, wiec ja sam ich zabijam a panowie "all" dają vota na kick mnie. oki zdarza sie że nie wiedza o co chodzi, wracam i mowi eco chwile że oni są cziterzy, chca mnie kicknąć bo ich zabijam, lecą voty znowu na "yes" i mnie kicka ja nie rozumiem czemu ? przecierz to dla nich robie zabijając im cziterów bo cziterzy nie zabijali ich... powracam kilka razy też z nickiem "all=cziterzyPróbująMnieKick" i nic i ciągle mnie kicka, qrcze ja tego nie rozumiem... przecierz powinni być wdzieczni że im cziterów zabijam a nie kickać. n/c
Bo Polacy to sa maszyny co nie mysla(bez obrazy dla myslacych ziomow tej sceny) i odruchowo wciskaja F1 .
ile razy widzialem jak wywalali sie sami z mapy gdy dawalem vota na jakas malo znana mape i zawsze on przechodzil ... po wgraniu mapy zostawalo 4 z 12 graczy bo reszta mapy nie miala .... F1 bo jest vote i tyle
"Zabijajcie ich swoimi mieczami, zabijajcie lancami i włóczniami, zabijajcie ich bełtami waszych kusz. Zabijcie ich wojowników, ich kobiety i dzieci, starych i chorych. Zabijcie ich psy, bydło i inwentarz. Ale ponad wszystko, zabijajcie z przyjemnością."
qrcze zapomnialem o najważniejszym:
jak kickać takich typków o nicku "all" ?
napisz do sid bo tego nie mozna zlikwidowac
Hmm akurat bylem dzisiaj na Coolnecie i sam uczestniczylem w zabijaniu Alla pedała no i sie zneicheciłem gdy przyszedł drugi ***** all. zeby kicknac "all" trzeba znac jego numerek ID dostepny przy urzyciu komendy /rcon status
lol albo wyliczac na farta ktory ma numerek i wtedy np. /callvote clientkick 4 i papa
to ze coolnet nei ma PB to z jednej strony dobrze
a z drugiej nie :/ bo ja gram na coolnecie bo eni ma PB i nic mi gra nei zacina i nie warpi , ale z drugiej cziterzy sobei za duzo pozwalaja , wPB jest taka opcja ze mozna zapaisc nicki ktore ma PB kickac itd. dobrym rozwiazaniem jest porozdawanie rconów lub refów , dobrze jakby pan Papug sie udzielił w tej sprawie , bo coolnet to dobry server ale narazie na nim robi sie śmietnik :/ co do wciskania F1 to msuze przyznac ze to prawda , sam nei raz doswiadczylem tego
ja jak widze jakiegos vote to sie zastanowie na dnim i albo dam F2 lub F1 albo wcale nie glosuje
ps. ja to gb|Brian , moj login szlak trafila maszyna boarda ;p
Hmm akurat bylem dzisiaj na Coolnecie i sam uczestniczylem w zabijaniu Alla pedała no i sie zneicheciłem gdy przyszedł drugi ***** all. zeby kicknac "all" trzeba znac jego numerek IDdostepny przy urzyciu komendy /rcon status
lol albo wyliczac na farta ktory ma numerek i wtedy np. /callvote clientkick 4 i papa
to ze coolnet nei ma PB to z jednej strony dobrze
a z drugiej nie :/ bo ja gram na coolnecie bo eni ma PB i nic mi gra nei zacina i nie warpi , ale z drugiej cziterzy sobei za duzo pozwalaja , wPB jest taka opcja ze mozna zapaisc nicki ktore ma PB kickac itd. dobrym rozwiazaniem jest porozdawanie rconów lub refów , dobrze jakby pan Papug sie udzielił w tej sprawie , bo coolnet to dobry server ale narazie na nim robi sie śmietnik :/ co do wciskania F1 to msuze przyznac ze to prawda , sam nei raz doswiadczylem tego
ja jak widze jakiegos vote to sie zastanowie na dnim i albo dam F2 lub F1 albo wcale nie glosuje
ps. ja to gb|Brian , moj login szlak trafila maszyna boarda ;p
quote:
Napisane oryginalnie przez cZAx
/playerlist wpiszcie se n00bzy
[06.14.2003 17:04:53] VIOLATION (WALLHACK) #60138: f``P$YcHoL (slot #10) [9f2ade69182765604708204cfcf73950(UNKN) 62.233.189.62:27960]
[06.13.2003 09:00:57] VIOLATION (WALLHACK) #60138: wladek (slot #4) [8d48b67f59c13a3f241b73086468301e(VALID) 80.244.129.184:50051]
[06.13.2003 02:00:57] VIOLATION (WALLHACK) #60138: [>HF<JaCKeK (slot #7) [8d48b67f59c13a3f241b73086468301e(VALID2) 80.244.129.184:50111]
[06.13.2003 09:16:04] VIOLATION (WALLHACK) #60138: B L O o D! (slot #4) [46b301d9f5d3d920b635473fa5f167dd(VALID) 81.108.208.108:27960]
hehe, jakby ktos chcial sobie pobanowac
na FF juz nie pograja
Napisane oryginalnie przez Dr@gon_Master
Bo Polacy to sa maszyny co nie mysla(bez obrazy dla myslacych ziomow tej sceny) i odruchowo wciskaja F1 .
Napisane oryginalnie przez ethical
Takie Statsy przy dobre formie mam prawie codziennie i tez bys mnie kicknol ?za to ze mam 28:3 ???
hmmm
takie statsy to nic dziwnego, nawet niemusze w swoich strzelać, mam taki trans żen iepatrze co sie dzieje tylko na celownik i kto na nim jest...i to wtedy jak wallhack wygląda
takie statsy to nic dziwnego, nawet niemusze w swoich strzelać, mam taki trans żen iepatrze co sie dzieje tylko na celownik i kto na nim jest...i to wtedy jak wallhack wygląda
Dobra ale jak wyglada ten wallhack??? ma ktos screena albo filmik??? podobno widac przez sciany ale czy mozna przez nie strzelac???
Napisane oryginalnie przez *XSIADZ*
Dobra ale jak wyglada ten wallhack??? ma ktos screena albo filmik??? podobno widac przez sciany ale czy mozna przez nie strzelac???
są postacie i one wygladają jakby miały quad damage z kolorem swojego teamu, wallhacka rozpoznać ja gostek celuje i chodzi celownikiem po scianach, a aima jak gostek nie ma ql w magazynq i co sec nasicka spust to jest aimbot.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:05.