FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10764)

Posted by Squall on 26-06-2003 11:07:

[SPEC] Poszukuje chętnych do klanu

Poszukuję się jednej osoby do SPEC, więcej informacji o samym klanie pod adresami: www.spec.intertop.pl, www.sogamed.com/clan.php?id=10615 oraz www.clanbase.com/claninfo.php?cid=214947. Od chwili, gdy w składzie znajdzie się odpowiednia ilość osób gotowych do gry, będą odbywały się regularne spotkania i treningi, nawet po kilka razy w ciągu dnia. Do niedawna mieliśmy również własny serwer na Węgrzech, z bardzo dobrym łączem i pingami z Polski, oczywiście przeznaczony do grania w tamtejszym ladderze CB (choć nie tylko). W tej chwili również z serwerem do gry nie będzie problemu. Po krótce przedstawię najważniejsze wymagania...

Zgłoszenia do mnie na GG (1434783) ew. IRC (#spec @ QuakeNet), poprzedzone mailem na adres [email protected] z danymi kandydata.

Posted by on 27-06-2003 10:46:

Hehehe... ja kiedyś chciałem do tego klanu... była fajna rozmowa dotycząca MÓZGU!!! I mnie nie przyjeli...

Posted by mAJKiEL on 05-07-2003 15:48:

pelps0rs

Posted by Squall on 06-07-2003 20:08:

Mógłbyś rozwinąć myśl?

Posted by on 08-07-2003 13:22:

hmmm

chce wiedzieć jedno czy to jest nowy klan bo w cb nie macie rzadnych meczy .I kiedy macie treningi

Ja grałem w klanie Gr który miał sie połończyć z celą ( nie patrz na 2v2 w klanie Gr bo to ....) To jak co to pisz 3913401 albo ja sie odezwe

Posted by Squall on 08-07-2003 15:24:

Wymagany jest mózg... A stare mecze CB można obejrzeć w zupełnie logiczny sposób .

Posted by on 09-07-2003 10:37:

Ja posiadam troche inteligenci to jak ..

Posted by Rododendron on 16-07-2003 19:34:

Odnosnie Pana Squalla... Nie wiem ile lat ma ten człowiek ale zachowuje sie jak mały zbesztany dzidziuś. Nie wiem co mnie podkusiło żeby się do niego odezwać ale popełniłem ten błąd... Wysłałem swoje dane na jego meila, odezwałem się na gadu i po pierwszym zdaniu przywitania, w którym notabene zadałem jeszcze pytanie czy w dalszym ciągu poszukuje chętnych do klanu usłyszałem: tak ale potrzebny jest mózg...
Naprawde nie chciałbym tego komentować ale troszke mnie wqr... a może nawet nie troche. Rece mi sie trzęsą ze zdenerwowania i chętnie bym mu za przeproszeniem "sklepał morde" ale mam lepszy pomysł: drogi Panie Squallu o jak się okazuje bardzo malutkim MÓZGU czy nie zechciałby Pan zmierzyć się z kimś kto wg. twojego mniemania mózgu nie posiada? Proponuję 1vs1 na jakims aimie a jeśli to Panu nie odpowiada to możemy zagrać 5vs5, 4vs4, 3vs3 jak Pan szanowny sobie życzy.

Ps. I naucz się kultury...

Posted by Squall on 16-07-2003 23:28:

Nie widzę potrzeby udowadniania swoich umiejętności. Poza tym nigdy i nigdzie nie napisałem, że umiem grać lepiej od Ciebie.

Posted by Rododendron on 17-07-2003 08:02:

To powiedz mi proszę dlaczego nie znając mnie, nie zamieniwszy ze mną nawet zdania odpowiadasz mi w ten sposób. Dzisiaj już się wyluzowałem ale wczoraj tak mnie wqr... że o jezu. Naprawde za dużo mam lat żeby mnie jakiś szczyl (albo nie szczyl nie wiem ile masz lat obrażał bez powodu...
POWODZENIA W CB KLANIE [SPEC]
AHA PO WCZORAJSZEJ ROZMOWIE ŻYCZE WAM POWODZENIA W CB GDY JUŻ SKOMPLETUJESZ TEN SKŁAD ALE Z TWOIM PODEJŚCIEM SZCZERZE W TO WĄTPIE...
Ale gdyby jednak wam się udało postaram się skopać wam tyłki pare razy z kolegami
Narka WYBACZAM CI

I jeszcze jedno: ja nie napisałem że ty napisałeś że grasz lepiej ode mnie tylko chciałem się na tobie troszaczke wyżyć za to chamstwo
I powiedz mi prosze co ty sobie ubzdurałeś z tym mózgiem? Wydaje ci się że kim jesteś?

Posted by on 18-07-2003 12:17:

hmm całkiem ale mózg musisz posiadać w c-s po to rzeby nie maścić jakiś akci i nie zabijał swoich bo Ci się pomyliło : D

Posted by Rododendron on 18-07-2003 13:01:

Zrozumiałbym gdyby Squall uznał że nie nadaję się do jego klanu po rozmowie ze mną, jednak wydaje mi się, że ocenianie kogoś nieznajomego na wstępie rozmowy nawet nie wiem po czym (po sposobie przywitania czy jak? ) jest lekko dziecinne.
No to tyle... zamykam ten temat

Ps. Squall jak ci idzie zbieranie klanu? Pewnie ciężko bo do tego potrzebny jest mózg!!!

Posted by KLAUSIK on 18-07-2003 15:40:

Exclamation

kto chyba skasował moj post :|

Posted by Rolin on 18-07-2003 18:49:

Lightbulb Mozgi mozgi mozgi...

A moze squall sprzedaje organy na nielegalu i po to mu te mozgi?

Takie male sprostowanko: SPECek we wrzesniu bedzie mial juz 3 swieczki na torcie, wiec to nie jest nowy klan . Niestety od dluzszczego czasu nie jest aktywny i dlatego niektorym wydaje sie, ze to nowy klan. Ale taka juz polityka naszego nowego dyktatorka, sprzedaje mozgi, podbija estonie i w ogole caly wschod ... graczy nie ma czyli nie ma kto(co) grac .

btw: Squall bedzie fajno jak mi dasz wkoncu dostep do forum klanu.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:23.