FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1078)

Posted by on 13-09-2001 16:02:

Angry Prosba

Elo all mam prosbe wejdzcie na www.dron.prv.pl i dodajcie newsa ze jestem poza domem mianowicie w przemyslu bo w tej cafe przegladarki nie obsluguja cookies!!! :lol:

thx. aha i C A F F E S U X X ! ! !

Posted by DJ.Jutek on 13-09-2001 17:02:

yea cafe sux

Posted by yebisu on 13-09-2001 22:32:

Talking Re: Prosba

caffe sux oj sux chyba ze jest Twoja hehe

Posted by DEiMOss on 14-09-2001 04:02:

Wole Mokate Kapuczino...
Curva, dzisiaj musze isc do szkoly po papiery, ekhm, ani nie te zolte, ani nie do du... pupy [nawet takiego tam nie ma... phi].
Baba od ruskiego powiedziala mi, zebym tak o 6:30 przyszedl, w takim razie nie ma sensu isc spac, niah ciach blah

Posted by oxygen on 14-09-2001 04:20:

co? wyjebali cie?

Posted by DEiMOss on 14-09-2001 07:29:

Coz za bez_i_posrednosc. Nom
Skad mialem wiedziec, ze nie wolno nauczycielowi przy*******ic gaz-rurka miedzy oczy? Potem twierdzili, ze to niby ja ja uderzylem, przeciez musialem kryc woznego...

Posted by KACOREK on 14-09-2001 08:41:

Re: Prosba

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
Elo all mam prosbe wejdzcie na www.dron.prv.pl i dodajcie newsa ze jestem poza domem mianowicie w przemyslu bo w tej cafe przegladarki nie obsluguja cookies!!! :lol:

thx. aha i C A F F E S U X X ! ! !

masz problem!!!!!!!!

Posted by CE3RDE on 14-09-2001 08:49:

Re: Re: Prosba

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
masz problem!!!!!!!!

Ty tak samo

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by yebisu on 14-09-2001 10:30:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Coz za bez_i_posrednosc. Nom
Skad mialem wiedziec, ze nie wolno nauczycielowi przy*******ic gaz-rurka miedzy oczy? Potem twierdzili, ze to niby ja ja uderzylem, przeciez musialem kryc woznego...

tak tak woznego
powiedz lepiej w szkole ze byles wkurzony na to co Ci terrorysci zrobili i musiales okazac swoja zlosc
a powaznie...powodzenia...liczymy na Ciebie

Posted by OGO on 14-09-2001 10:35:

quote:
Wole Mokate Kapuczino...
Curva, dzisiaj musze isc do szkoly po papiery, ekhm, ani nie te zolte, ani nie do du... pupy [nawet takiego tam nie ma... phi].
Baba od ruskiego powiedziala mi, zebym tak o 6:30 przyszedl, w takim razie nie ma sensu isc spac, niah ciach blah

DEiMOss ?

Posted by DEiMOss on 14-09-2001 18:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO

DEiMOss ?

Ee, what?

Posted by alienzero on 14-09-2001 19:38:

Talking

dawno tak pojhebanego topicu nie czytalem

powaga deimoss, ty masz chlopie problem...

zyce szczescia, 3m sie

a sorx OGO fajny masz sygnet ale wez go zwez bo mi sie w 800x600 board za zeroki robi

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by on 14-09-2001 20:01:

Talking

o lolu zalorzylem ten topik w celu dodania niusa, ktorego nikt nie dodal tylko ja 2 razy w tej zaj3b4n3j cafe i do tego o tym nie wiedzialem a tu wide gadka sie klei!

Posted by DEiMOss on 14-09-2001 23:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
powaga deimoss, ty masz chlopie problem...
zyce szczescia, 3m sie

Kuda! Jaki ja mam problem? To juz ponabijac sie nie mozna?
No chyba, ze problemem nazywasz nienawisc do wiekszosci nauczycieli [zaznaczajac, ze moja matka jest nauczycielka fizy]

Posted by alienzero on 15-09-2001 12:18:

Talking

pojebalo mi sie

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by on 15-09-2001 12:54:

Arrow aaawlasnie

4LI3N wejdz znowu na www.dron.prv.pl tam Ci napisalem troshq o Komrel.net

Posted by DEiMOss on 19-09-2001 09:48:

Re: Re: Prosba

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
masz problem!!!!!!!!

Mam problem, ale wiem, ze ktos to rozumie, to co ja czuje, wiem, ze on zniknie kiedy do niej sie przytule. Za takie chwile dalbym wiele, bys byla obok, gdy drazni klopot a w glowie czarnych mysli potok i niespokojnie krece sie gdy spac pora jak ciagle zadreczam sie w myslach, chce od problemow znikac i dzis na Bahamach z fajki pykac, dymki. Gra muzyka na razie wkurwiam sie bo krece sie, gdy pora zasypiac, nocna Rumba, lapie mnie furia pora wstac do reki piora, czas cos napisac [zjazd] no bo klopot ciagle wraca w myslach, czemu Cie nie ma, jak zostaje sam przed soba sciemniac. Nic sie nie stalo, jest OK, dobrze bedzie rano, ale nie ma dobranoc, wciaz patrze w sufit, wciaz to samo...

ref. Mam problem, mam problem [wiatr przynosi tylko jek zawodu], mam problem, mam problem, jak zwykle, mam problem... mam problem [wiatr przynosi tylko jek zawodu], mam problem, mam problem, jak zwykle, mam problem...

Myslisz, ze wszystko zawsze bedzie pieknie sie ukladac, wierzysz w to mocno dlatego nie ma co gadac o tych rzeczach, ktore gdzies z boku przemykaja, dla Ciebie malo znacza, innym oczy zamykaja. Wiele jest osob, ktore bezsensu gdzies trwaja, wsrod nich sa Ci co na pomocna dlon czekaja, bo nadzieje maja, ze pomozesz wlasnie im, czy wysluchasz wolania teraz pomysl o tym. Ja wiem, ze raz jest dobrze, a raz fatalnie, masz swoje zmartwienia po co Ci cudze - to normalne, myslisz glupio i banalnie, wez podejmij walke, napewno kiedys ktos o Tobie myslec nie przestanie, nie ma ze cos za cos, tu nie chodzi o przysluge, tylko ktorej w tym przypadku mozesz zagarniac pule, czy rozumiesz, dojrzy to ten, kto sercem czuje, nie tylko Ciebie, innych rzeczywistosc tez zaskakuje. Nie wiem ile przykrosci jeszcze zycie mi przysporzy, bez wkurwienia w duchy chce spokojnych dni dozyc, polozyc sie, zasnac, snic o pieknych rzeczach - to marzenia do spelnienia, miej nadzieje dzieciak. Wiesz jak to jest, gdy wszystko konczy sie na szczerych checiach, gdy jestes bezsilny wobec tego co zadrecza, nie mozesz zrobic nic, chociaz dajesz z siebie tyle, gdy na sile probujesz rozwiazywac problemy czyjes. Nie wiem, moze to glupstwa, ktos powie, ze sie myle, dzis dla mnie swieca swiatla, w miescie w ktorym zyje.

ref. Mam problem, mam problem [wiatr przynosi tylko jek zawodu], mam problem, mam problem, jak zwykle, mam problem... mam problem [wiatr przynosi tylko jek zawodu], mam problem, mam problem, jak zwykle, mam problem...

Mam problem i nie potrafie go rozwiazac, to juz druga mooka, jak zostaje rozwiazania szukac. Napic sie, nie, alko nie dziala. Mam sie najarac? Hmm, kiepska rada, robie to zadko, na baknie, gdy mnie wtedy dreczy problem - klotnia z matka poglebia dolam, wlaczam radio, Bono z U2, mowimy nie ufaj swiatu, ehh, to jeszcze ktos doda dzisiaj do mojego bagazu, moze zdisujcie mnie odrazu, problem zaraz wybuchnie, z wszystkimi klutnie, wiem ze jest to glupie , ale dzisiaj konfliktom zapobiec nie umiem i tak usmiecham sie z trudem i sie przepraszam do domu wracam, zero slow, pokoj i az cztery sciany i muzyka, telefon dzwoni, ale co slychac , nic, OK, nie wiele, spoko, nara. Olalem rozmowce, sorry, ale dzis nawet sam z soba sie kluce, zaraz czyms ciezkim w sciane rzuce, wiem ze dzisiaj nie usne, we lbie komorki puste, boje sie stanac przed lustrem, chrzanic to, mam problem, ale wiem, ze jutro zobacze Ciebie i wiem, ze rozwiazesz go bankowo.

Mam problem, mam problem [wiatr przynosi tylko jek zawodu], mam problem, mam problem, jak zwykle, mam problem... mam problem [wiatr przynosi tylko jek zawodu], mam problem, mam problem, jak zwykle, mam problem...
mam problem, mam problem, jak zwykle, mam problem...
mam problem... mam problem... mam problem... mam problem... mam problem... mam problem...

[ Oska feat. Grammatik - Mam Problem ]

Posted by yebisu on 19-09-2001 11:55:

Talking Re: Re: Re: Prosba

quote:

Mam problem(...)

po pierwsze - podziwiam Cie za to ze to napisales nudzilo Ci sie?
czy moze "nie jestes taki glupi" i skopiowales to skads indziej?
a moze to po prostu vena tworcza?

tak czy inaczej - to najdluzsza wiadomosc jaka widzialem w tym tygodniu gratki gratki

podaj jeszcze nuty zebym mogl zaspiewac albo zaspiewajmy razem albo dorzuc linka do muzoli

Posted by DEiMOss on 19-09-2001 13:38:

"Jestem taki glupi" i pisalem ze sluchu, oczywiscie musialem sie troche nameczyc.
O ile lubisz polski HH, masz linka, powinno szybko sie sciagnac. Jesli ktos inny chce posluchac to tez moze/pozwalam zassac

Oska feat. Grammatik - Mam Problem - 6,92 MB - [192 kbps]

Posted by oxygen on 19-09-2001 13:44:

no tak...szybko sie sciaga (chociarz nie lubie hh ) ale poslucham sobie z nudow ))

Posted by yebisu on 20-09-2001 13:12:

Cool

musze przyznac ze nie przepadam az tak za polskim hip hopem ale czasem poslucham
a Twoj dar przekonywania jest tak ogromny ze postanowilem sciagnac se pliczek i posluchac
thnx

Posted by on 20-09-2001 13:52:

Re: Re: Re: Prosba

muzyka misie nie podoba, za malo skechuff ale s�owa...

brak mi s��w
...

d o s k o n a � e...
a�...

�ezka si�kr�ci w oku

Posted by CE3RDE on 20-09-2001 14:50:

Re: Re: Re: Prosba

quote:

DEiMOss respekt!

Grammatik wymiata w moim mniemaniu "EP+" i "swiatla miasta" sa zajobiste a najlepsze kawalki to: "nie ma czasu pomyslec", "pamietam" "czasem"

btw. thx za link do empeka szukalem go juz troche...

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by DEiMOss on 20-09-2001 16:43:

Fajnie, ze Wam sie podoba... Mam Problem w dyskografii Grammatika stawiam sobie zaraz za Czasem i Pamietam, o ktorych wspomnial CE3RDE. Tak wiec, jesli komus podobaja sie slowa w Mam Problem "musi" posluchac Pamietam, nagrywany razem z innym zajebiscie cenionym "rymotechnikiem" Fiszem, nie mowiac juz o troche starszym Czasem, ktory jest dla mnie jednym z najlepszych kawalkow HH, ktore udalo mi sie wysluchac w moim nedznym zyciu
Niedlugo wrzuce obydwa i zapodam link... w koncu nikogo nie zmuszam do sciagania, HH sam sie wchlania, o ile nie ma sie zbyt suchej skory albo kawalka dresu zamiast mozgu.
Osobiscie jestem fanem bardziej metalicznej muzy, ale HH w dobrym wydaniu nigdy nie odmawiam.

[ w tle: Fisz - Bla Bla Bla [DJ 600V Mix] ]

Posted by DEiMOss on 21-09-2001 03:46:

Nie bylo Wam dane dlugie czekanie

Grammatik feat. Fisz, DJ Romek - Pamietam - 3,98 MB - [128 kbps]
Grammatik - Czasem - 5,54 MB - [192 kbps]

[ w tle: KoRn - Wake Up ]

Posted by on 21-09-2001 04:50:

Talking t h a n x

wow thanx dei za takie numery kocham Takich ludzi!
ofkoz panienki kocham bardziej

masz u mnie (nas chyba bo bordowcy sie zgodza) +++++

jak bede mial sto postuff to cie ocenie

Posted by on 21-09-2001 05:54:

Cool polski hh

dla polskiego hh mam od dzie�tak dw�ch lat coraz wi�kszy r-e-s-p-e-k-t jest po prostu niesamowity a niekt�re teksty s� takie..... takie bliskie mi..... poprostu nie potrefie nawet tego opisa�.
2 Trzecie cz�ci zagranicznych to shit (wiem s� nie z�e ale ja nie o tym :P) i w�a�nie dlatego jak mam zj3bany dzie� to najlepszy jest hh czasem id�c do szko�y brzuch napi3rdala i sobie my�le �e �ycie jest strasznie do dupy to sobie co� nuc�..... najcz�ciej paktofonika mi poprawia humer..... nie wiem czego tak to ju� bywa kiedy� np. offspring leczy� mnie z grypy ale ja nie o tym :P..... i w�a�nie jednym z takich polskich zespo��w jest ju� dla mnie Grammatik szczerze jest on bardzo bliski mi znaczy s�owa oddaj� to co ja czuj�przez 70-80% swego �ycia. To nie jest muzyka dla debili..... nie ka�dy j�rozumie..... Jak kto� czuje tak jak ja to spoko i cieszy mnie to cho� nie wiem czy to takie dobre (dla niego:P) tak wi�c Ci co jeszcze nie s�yszeli nic dobrego polskiego hiphopowego to jak WSZYSCY kumple m�wi� ci �e to shit i wog�le �mierdzi to ich PI3RDOL! i spr�buj - nie po�a�ujesz. Pami�taj gdyby ka�dy robi�to co grupa czyta�by� to z jaskini na kamiennej tablicy..... No c�zaraz musz�napisa� list po barokowemu jezu jak ja nienawidze tej szko�y......

Posted by DEiMOss on 21-09-2001 07:49:

O rozwoju polskiego HH nie ma co gadac, bo to juz fakt. Rymowanie o paleniu blantow, siedzeniu na lawce i piciu prytow powoli sie konczy, m.in. dzieki Grammatikowi i Fiszowi. Gdyby nie oni to w ogole bym sie nie zainteresowal "naszym" HH. Teraz 3x bardziej utozsamiam sie z rymami. Oczywiscie Moleste i inne hardcore`owe grupy rowniez slucham... ale jesli chodzi o slowa to nie opisuja swiata w ktorym ja zyje, za to Grammatik i Light`owa Strona Mocy tak.
Niebawem kolejna niespodziewajka, tym razem wieksza i bardziej soprajs.

P.S.
TNX yoshi.thod, ze doceniles to co zrobilem, w prawdzie nie jest tego duzo, ale takie pochwaly motywuja

Posted by CE3RDE on 21-09-2001 08:46:

quote:
O rozwoju polskiego HH nie ma co gadac, bo to juz fakt. Rymowanie o paleniu blantow, siedzeniu na lawce i piciu prytow powoli sie konczy, m.in. dzieki Grammatikowi i Fiszowi. Gdyby nie oni to w ogole bym sie nie zainteresowal "naszym" HH. Teraz 3x bardziej utozsamiam sie z rymami. Oczywiscie Moleste i inne hardcore`owe grupy rowniez slucham... ale jesli chodzi o slowa to nie opisuja swiata w ktorym ja zyje, za to Grammatik i Light`owa Strona Mocy tak.
Niebawem kolejna niespodziewajka, tym razem wieksza i bardziej soprajs.

P.S.
TNX yoshi.thod, ze doceniles to co zrobilem, w prawdzie nie jest tego duzo, ale takie pochwaly motywuja

DEiMOss a sluchasz plomienia 81? tez hiphop z pozytywnymi rymami onar i pezet tez rzadza ... moje typy jezeli chodzi o plomienia to: "letniak" "historie z sasiedztwa" a takze onar i dzeus "niose swiatlo" i onar&oska "od lat" Jak znajde linki to zapodam bo warto...btw. powiem ze teraz coraz mniej osob zaczyna rymowac tylko o paleniu i chlaniu chociazby w witrynach odbicia myslalem ze to gangasta rap bedzie, wprawdzie plyta ma raczej ciezsze klimaty ale rymy przekazuja co maja przekazywac...tak samo jest z plyta Waco...obie sa zajobiste i warte kupienia...

Posted by DEiMOss on 21-09-2001 10:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
DEiMOss a sluchasz plomienia 81? tez hiphop z pozytywnymi rymami onar i pezet tez rzadza ... moje typy jezeli chodzi o plomienia to: "letniak" "historie z sasiedztwa" a takze onar i dzeus "niose swiatlo" i onar&oska "od lat" Jak znajde linki to zapodam bo warto...btw. powiem ze teraz coraz mniej osob zaczyna rymowac tylko o paleniu i chlaniu chociazby w witrynach odbicia myslalem ze to gangasta rap bedzie, wprawdzie plyta ma raczej ciezsze klimaty ale rymy przekazuja co maja przekazywac...tak samo jest z plyta Waco...obie sa zajobiste i warte kupienia...

Dzieki. Ostatnio slucham tylko starszych kawalkow, przyda mi sie jakas nowa zajawka Moze sam znajde, zobacze, ale jak bedziesz mial dostep to moof, a raczej rzucaj linke
Ahaa, Plomienia nie slyszalem, ale nazwa jakas znajoma...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:49.