FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10806)
Czego brakuje...?
Hm tak sobie patrze na ankiete na bhd.fpp.pl i sporo glosow jest ze nie ma wszystkiego na stronie, czego potrzeba, napiszcie czego brakuje jeszcze na serwisie a jak najszybciej sprobujemy dodac to czego brakuje
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
Oj coś mi się zdaje, że ci którzy klikneli na ankiecie niezabardzo wiedzą sami czego szukają Dla mnie ważne są newsy, żeby niebujać się przez cały net w poszukiwaniu informacji.
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
no ale moze jednak czegos brakuje i o czym ja nie wiem![]()
Tak trzymać i będzie dobrze.
Najbardziej brakuje starych wyjadaczy no i AirBorna
I jeszcze brakuje mi starej dobrej DF:BHD bez tych gostków w wędkarskich kapelusikach rodem z Team Superfish
z tymi odpustowymi blazerami-pukawkami.
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
I jeszcze brakuje mi starej dobrej DF:BHDbez tych gostków w wędkarskich kapelusikach rodem z Team Superfish
z tymi odpustowymi blazerami-pukawkami.
![]()
W TS w sekcji broni ciężkiej nic się nie zmieniło więc chodziło mu raczej o broń z zakresu assault rifle
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
W TS w sekcji broni ciężkiej nic się nie zmieniło więc chodziło mu raczej o broń z zakresu assault rifle![]()
W TS w sekcji broni ciężkiej nic się nie zmieniło więc chodziło mu raczej o broń z zakresu assault rifle![]()
Ja wiem czy on taki piękny ?
Ach żeby ten G36 miał jeszcze granatnik
quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
dajcie linka pls!!!!!
quote:
Linka ? do czego ?
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Masz racje , ale teraz wszyscy wybieraja właśnie tę broń i słychać tylko głuche, przytumione odgłosy zamiast pięknego warkotu M60![]()
quote:
Linka ? do czego ?
Radzioo nie udawaj że nie kumasz ... do TS oczywiście, bo na co wszyscy czekają??
Szczerze mowiac ja tez nie domylilem sie o jakiego linka prosil RCM Myslalem ze moze sie mu posty pomylily
quote:
Ale do czego ?Do strony producenta ?
Link do emula ?
co już krąży po polskiej sieci (i mam wrażenie że wszyscy nabrali wody w usta). wiem że macie jakieś tam miedzy sobą układziki...
no i w edonkey se znalazłem ale bede miał to dopiero (jak dobrze pójdzie) za tydzień
nie łamać sie - popróbujcie !!!!
pozdrówka
quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
obawiam się że na stronie producenta nie znajdziemy tego co już krąży po polskiej sieci (i mam wrażenie że wszyscy nabrali wody w usta). wiem że macie jakieś tam miedzy sobą układziki, ale skoro już macie tą instalkę do Team Sabreto co komu szkodzi się nią podzielić? pls - po raz kolejny...
quote:
Podam Ci do "osiołka": ed2k://|file|delta.force.black.hawk.down.team.sabre.[DEViANCE].bin|372432144|7C24566EBC9C686CD01336F9806BB387|/
jak nie używałeś nigdy to np. http://www.emule-project.net/
Poszukaj na jakiś DC lub ostatecznie na www, ftp itp ale to raczej bym odradzał
Chciałem powiedzieć, że dyskusja o pirackim oprogramowaniu na powszechnym, publicznym forum jest co najmniej niepoważna. Co wy jesteście, analfabeci? Pofuflujcie , to będziecie wiedzieć, jak można sobie poradzić...
Jakie piractwo ? emule to program do chatowania a podawanie linków nie jest karalne.
A ty Radziuu chyba nie dyskutowałeś?
próba mikrofonu
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:22.