FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1084)
relacja z nowego jorku....
pomyslalem ze moze kogos zainteresuje relacja z pierwszej reki bo kolesia mam z nowego jorku mieszka tam od kilkunastu lat (pochodzi z polski) i gadalem z nim sporo wczoraj...tzn dzis kolo 2 w nocy (czyli u nich popoludnie...)...naprawde nie zdawalem sobie sprawy tak do konca jak to wszystko tam wygladalo.....
(skrocona kopia z loga z irca....kurde tyle ze sie go nie spytalem czy moge go zacytowac...ale na pewno nie mialby nic przeciwko
"2 ulice od tego pracuje i 10 minut mieszkam
samoloty mi nad glowa pshelecialy
pshylazlem do domu caly w kurzu
a spiepshalem tak szybko jak dziki..myslalem ze koniec swiata...a za twardziela sie uwazam
(...)
pshed siebie a potem do garazu pod ziemia pshy pracy..........dobrze ze sie zlozyly w dol a nie pshewrocily lub zlamalybo by mnie wiely ze soba (
wziely
(...)
no zyje caly i zdrowy...ale moich 7 kolegow i 2 kolezanki co tam pracowaly are missing ;((
(...)
wes!...ja dopiero dokladnie w domu f tv zobaczylem...tak to tylko panika...krzyki.........i zgrzyt ych bodynkow
pshekichane...i wez tu zyj...chyba musze stan zmienic
(...)
ja bym ich za jaja powywieshal
kij tam w budynki
ale ile udzi
300 strazakpow poszlo z dymem
a licza ze kolo 11 tysiecy zginelo
do konca nie benda wiedzieli..az skoncza
(...)
blem tam pshed chwila
ale nie wpuszczaja w promilu 10 ulic
(...)
nie bardzo..narazie wszyscy pomagaja........ja tez mogem isc jako pomocnik ale nie chce mi sie...kijwie kiedy do pracy wroce....ale krew oddalem
spoko..polazl bym...ale ak se pomyslalem ze tam sa trupy to mnie ruszylo
(...)
nie panikowali niby..poploch byl....ale no kazdy byspanikowal jak Ci budynek na glowe leci..pozatym jakos bylo"
a na koniec w swoim przybitym nastroju przeslal mi zdjecie swoje...jak je nazwal "historyczne"...bo zrobione miesiac temu na tle wlasnie world trade center....
Hey man you know I'm really ok, the gun in my hand will tell you the same -the offspring
dokladnie po to tu to zamiescilem moze chociaz ktos sie zastanowi nad wymiarem tej tragedii po przeczytaniu....
bo wczesniej nawet ja uwazalem ze troche za duzo o tym wszystkim mowia wszedzie dopiero po tym zdalem sobie sprawe co tak naprawde sie stalo i jakie to ma znaczenie....
a sa tacy debile, co robia sobie nicki osama bin laden i smieja sie z tego co sie stalo... Goooodd.... takie zachowanie jest poprostu godne pozalowania... albo ZBANOWANIA!!!
a sa tacy debile, co robia sobie nicki osama bin laden i smieja sie z tego co sie stalo... Goooodd.... takie zachowanie jest poprostu godne pozalowania... albo ZBANOWANIA!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
i tu masz rcje takiego to bym![]()
No matter how hard you try you can't stop [SUN] now
nie ma to jak panienki z Bulowic
mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393
quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Wtedy nie bylbys lepszy od niego...
bylby lepszy !!
Ehhhhhhhhhhhhh, przemoc zwalczac przemoca... to by sie ciaglo w nieskonczonosc. Madrzejszy musi ustapic.
quote:
Napisane oryginalnie przez Neo
dotychczas ameryka ustepowala, widac ze trzeba terrostytow wytepic bo jak nie my ich to oni nas!!!
A myslales o tym co Ameryka zrobila swiatu? Wiem, ze tego nie wiemale oni mogli w **** roznych akcji robic w "krajach trzeciego swiata" wystarczylo tylko dobrze zatuszowac i nikt nic nie wie... ale jak na USA ktos napadnie to rozglos jest na caly swiat, bo to potega, srega i dupega. Mam w dupie USA! Nie ludzi, USA.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:21.