FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10875)
ESWC Quake3
Co sadzicie o tej imprezce? I jak sie Wam podoba prowadzony przez nas coverage?
cha0ticz szaleje i chyba nie ma watpliwosci, ze wyjdzie z grupy - bardzo podoba mi sie jego gra. Z kolei StGermain i Akiles... Jakos tak nigdy nie bylem do nich przekonany i teraz to chyba widac. Dostaja w pupe az milo popatrzec
W grupie B niepodzielnie kroluja z4 i z4muz - w sumie nie ma sie czemu dziwic, od poczatku na nich stawialem i to oni wyjda z grupy - nie zaden death A to, ze z4muz dostal z z4... Well, bylo do przewidzenia. Ale i tak 2:1, wiec widac, ze z4muz moze jeszcze sporo namieszac. Wierze w tego kolesia - szczegolnie po tej galerii z wyprawy do Amsterdamu
Grupa C to z kolei poki co Cooller i fazz. Co do tego pierwszego to chyba nie ma co sie wypowiadac - wiadomo, ze znajdzie sie na podium. Fazz? Hmm... w sumie wolalbym, zeby jego miejsce zajal socrates. O Rocketboyu mam podobne zdanie co o StGermain i Akilesie. A blokey to IMO taka zapchajdziura turnieju Podobnie zreszta jak dreg
Nie jestem zadowolony z poczynan Daler'a... To naprawde fajny koles, lubie go i obiecal mi nawet, ze zarobie troche E$ na nim... Przeliczylem sie :/ Szkoda mi tez reef'a, ktory IMO zachowal sie zajebiscie po zdarzeniu z LeXeR'em. IMO powinien na koniec dostac jakas nagrode za Fair-Play czy cos.
Tyle tak pokrotce. Ide sobie teraz obejrzec kilka demek i spac. Jutro kolejny ciekawy dzien, mam zamiar jeszcze jutro cos stworzyc do czytania konkretniejszego
jako stary dziad siedze sobie na gtv w papuciach i lookam i dziwi mnie troche lexer ,dla mnie jak dotad najwieksza niespodziewanka
po demach ,ktore ostatnio odladalem nie dal bym za niego 5 groszy , a tu prosze - zajebista swierzosc i polot w grze
licze ze jutro tyz sie postarasz
gw
P.S.
zrobcie te komentarze ,tak zeby sie chcialo komentowac
Sweep - odwalasz kawal zajebistej roboty!
Szkoda tylko, ze ja nie mam teraz stalki, bo tak sie cieszylem na mozliwosc robienia relacji ;/
GL dalej ...
917123
widze ze dyskusja trwa .
LeXeR vs cha0ticz 2:0
- 9:6 @ pro-q3dm6
- 8:-2 @ ztn3tourney1 (cha0ticz - diskonekt)
moze lexerowi uda sie wygrac caly turniej , coollera juz tez zjechal.
ZeRo4 vs fazZ 0:2
- 10:12 @ pro-q3tourney4
- 5:9 @ ztn3tourney1
jak przegral z fazzem to nie widze go z foxem.
hmm... jest problem macie dwie te same grupy :/.
Co do turnieju to kurde nie lubie LeXeR'a. Nie chce zeby on wygral. ZeRo4 mnie zawiodl... Moze sie nie wyspal?
proZaC za to mi sie spodobal Znaczy sie w sensie, ze zaimponowal mi swoja gra i podejsciem
Fajnie by bylo gdyby wszedl na podium.
rozpiska kolejnosci w drugiej grupie budzi moje watpliwosci...
ktos sie w tym lapie?
pozdr navineo
PS coverage na fpp jest zajebisty bo nie sa to tylko wyniki ale tez klimat impry. GW & GL tak trzymac!
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
[...]
Co do turnieju to kurde nie lubie LeXeR'a. Nie chce zeby on wygral.ZeRo4 mnie zawiodl... Moze sie nie wyspal?
[...]
917123
Mi w ca�ym turnieju najbardziej podoba si� gra Foxa i Fazza. Zero4 tak�e mnie rozczarowa�, nie wiem czy mi si� wydaje, czy to prawda ale Zero ju� nie gra tak jak kiedy� . Nie wiem kto b�dzie na pierwszym miejscu ale na drugie obstawiam Zero4, a na trzecie Fazza, chyba, �e uda mu si� wygra� z Coollerem(chcia�bym
).
Ja nie wiem czy lubie lexera czy nie bo nigdy go nie spotkalem, ale lubie jego "przemyslana" gre... no i podobala mi sie np jego gra z cha0ticzem , pozatym koles ma niezle raile. Za to najwiekszym burakiem turnieju jest Akiles! W galeri na esreality przeczytalem nawet komentarz zeby w koncu scial wasika
wiec chyba nie jestem sam.
Z4 strasznie gra na ztnie (chyba ze w finale wygra na niej z coollerem to zwroce honor ) To tak jak z polakami w cheu... chcesz wygrac bierz cpm15
.
Zaskoczyla mnie gra fazza z z4 na t4. Nie mowie tu o tych respawnach i prowadzeniu 9:1 ale o railach fazza na tej mapie. Trzecie miejsce lexera nie jest jeszcze pewne.
Opcjonalny podpis mo�esz wstawia� na dole swoich post�w.
quote:
Napisane oryginalnie przez tehace
no a ten prozac jest kuler than kuler wogole jest chyba kulest.
917123
cooller przegral z lexerem z ktorym wygral z4 natomiast z4 przegral z fazzem z ktorym wygral cooller... trudno cos przewidziec .
bo qrna czemu kuler i fazz sa w SE kiedy w calym turnieju przegrali dwa mecze,a fox jest poza SE a przegral tylko jedem mecz????
tak serio to kazdy z kazdym po wygrywal.i niby z4 ownuje t4 ale fazz go tam pojechal a fazza pojechal tam fox. tak wiem ze fox dostal od z4 ale jak dla mnie to to wszystko sie za bardzo petli
nie ma co gdybac.kazdy wie ze wynik finalu moze byc dowolny ale wiemy tez ze kuler wygra ztn DD
bedzie jak bedzie ! dla mnie fox is the best!
No i Cooller wygral... Mecz na ztn'ie mnie zmiazdzyl (koncowka) :o
917123
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:23.