FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10919)

Posted by marwel on 16-07-2003 01:36:

poda mi ktos link do q3radiant ale z jakiegos szybkiego servva

cze potrzbuje q3radiant zanalazlem w wyszukiwarce onetu w plikach ale sie tak sciaga ze szkoda mowic podaj ktos linka plzz

Posted by SzakaL on 16-07-2003 02:42:

qeradiant - strona producenta.

q3r 202 - a na org to juz looknac nie potrafisz?
a i tak lepiej ściągnij gtk radiant
gtk r - wybierz mirror do downloadu.

Posted by imbaczek on 16-07-2003 18:01:

Link do qer podawać to już jawna kpina.

Posted by SzakaL on 16-07-2003 22:51:

lolex, ze co? co nie tak jest w tym ze podalam linka do qeradiant?

Posted by imbaczek on 17-07-2003 09:17:

a) nikt z tego nie korzysta, b) ten program nie jest już rozwijany. Nie warto tracić na niego czasu.

Posted by oxygen on 17-07-2003 14:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez imbaczek
a) nikt z tego nie korzysta, b) ten program nie jest już rozwijany. Nie warto tracić na niego czasu.

a co to ma wspolnego z tym ze podany do niego link jest jawna kpina? bo nie rozumiem :o

Posted by VidlaK on 17-07-2003 15:22:

To jest wyjasnienie o co chodzi z ta jawna kpina chyba :>

http://wotan.konflux.at/bart.gif

Posted by imbaczek on 17-07-2003 21:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
a co to ma wspolnego z tym ze podany do niego link jest jawna kpina? bo nie rozumiem :o

OMG. Podawać link do qer, nic nie mówić, że program ma 3+ lata i nic się w nim od tego czasu nie zmieniło i jeszcze nie powiedzieć, że jest soft świeżutki i potrafiący ździebko więcej to w moim mniemaniu kpina z pytającego. Ot co.

Posted by SzakaL on 18-07-2003 23:15:

rotfl... a to dobre... qeradiant to producent tych wszystkich radiantow (link nie jest tylko do samego programu qer, tylko ogolnie qeradiant.com, a niepowiesz mi chyba ze to stronka only qer, jest tam o roznych wersjach radianta nie tylko do q3, ale do roznych innych gier [w gtk], na rozne platformy, itd.). Looknij na stronce, kilka dni temu wyszla najnowsza wersja gtk radianta 1.3.9...
lolex... ze ty sie nieznasz to, nie musisz od razu do mnie 'to jawna kpina'.
a gtk radianta rowniez sciagnac mozna ze stronki qeradiant.com...
ehhh...
z qeradiant i q3radiant to malo kto kozyszta, ale z najnowyszych wersji gtk? bleh...
to byl link do producenta a nie do programu qeradiant (rozrozniasz te dwie rzeczy? bo imo nie)

Posted by imbaczek on 19-07-2003 16:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez SzakaL
rotfl... a to dobre... qeradiant to producent tych wszystkich radiantow (link nie jest tylko do samego programu qer, tylko ogolnie qeradiant.com, a niepowiesz mi chyba ze to stronka only qer, jest tam o roznych wersjach radianta nie tylko do q3, ale do roznych innych gier [w gtk], na rozne platformy, itd.). Looknij na stronce, kilka dni temu wyszla najnowsza wersja gtk radianta 1.3.9...
lolex... ze ty sie nieznasz to, nie musisz od razu do mnie 'to jawna kpina'.
a gtk radianta rowniez sciagnac mozna ze stronki qeradiant.com...
ehhh...
z qeradiant i q3radiant to malo kto kozyszta, ale z najnowyszych wersji gtk? bleh...
to byl link do producenta a nie do programu qeradiant (rozrozniasz te dwie rzeczy? bo imo nie)

Widzę, że się nawzajem nie rozumiemy :/

Dobrze wiem, co to jest qeradiant.com, dobrze wiem też, że qeradiant.com i qeradiant to dwie różne rzeczy. Tak samo dobrze wiem, że nie znam kogokolwiek korzystającego z qeradiant i q3radiant, a czepiam się tylko i wyłącznie tego, że do tego ostatniego podałeś linka bez słowa, że soft jest przestarzały i nie warto sobie nim zawracać łba. (Tak, widzę, że napisałeś, aby gość lepiej ściągnął gtk, ale IMVHO to kapkę za mało.)

EOT, mam nadzieję

Posted by SzakaL on 19-07-2003 23:10:

poprostu powiedzial ze chce q3r to podalam linka, jednoczesnie dajac link do gtk r.
no ale juz peace

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:03.