FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=10968)
frajerstwo
[07.21.2003 22:07:11] VIOLATION (WALLHACK) #60148: [FB] Runelord.pl (slot #12) Violation (WALLHACK) #60148 [dc9b9c0a0955b5617162d270bdc803a6(VALID) 80.50.231.131:20100]
nic dodac nic ujac efekt updatu punk bustera podczas wspolnego treningu (*SITH*) i [FB]
heh wkoncu wyszło słyszałem opinie ze juz od sporego czasu ludzie zwracali uwage Run .. coś tam frajerwoi a ten dalej grał z ta kupą jedyne co moge napisać i chce zeby to napisał : Jesteś nędzną istotka która ma zer00 skilla a aimie nic niewpomne w s0fie do pewnej formy trzeba dojśc samemu ty jednak chciałeś iśc na skroty i efekt jest jeden teraz będziesz uwazany jako czitera na Polskiej scenie będziesz przesladowany jak Nokio Jaf etc ... reasumując pfff... przez takich jak ty zasranców SoF2 umiera n/c..
heh wkoncu wyszło słyszałem opinie ze juz od sporego czasu ludzie zwracali uwage Run .. coś tam frajerwoi a ten dalej grał z ta kupąjedyne co moge napisać i chce zeby to napisał : Jesteś nędzną istotka która ma zer00 skilla a aimie nic niewpomne w s0fie do pewnej formy trzeba dojśc samemu ty jednak chciałeś iśc na skroty i efekt jest jeden teraz będziesz uwazany jako czitera na Polskiej scenie będziesz przesladowany jak Nokio Jaf etc ... reasumując pfff... przez takich jak ty zasranców SoF2 umiera n/c..
per rectum
heh co do sofa i grania .. wkoncu mam sprzecik na jakim moge spokojnie pograc w inecie wiec wroocilem chuopaki do gry
quote:
Napisane oryginalnie przez ebola
klausik zamknij sie bo sam mowiles ze grales z czitami
pff ebola to co mowilem ze grałem po necie to se jaja robilema ty wzioles to na serio ? hahah n/c
![]()
d
quote:
Napisane oryginalnie przez -OguR-
erf... Ebol nie przesadzaj .. niewyzywaj nikogo od smieci bo on cie niewyzywał wystopuj troche bo troche przeginasz pałe
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
heh co do sofa i grania .. wkoncu mam sprzecik na jakim moge spokojnie pograc w inecie wiec wroocilem chuopaki do gry![]()
jako moderator forum zwaracam ci ebola uwage o nie wyzywanie innych uzytkownikow
Ostatnio wypowiedziałem się na ten temat na portalu www.sof2.pl (sorka za reklame) więc moją opini większość z was zna.
2. ad. Glan i nowy komp :
Bravo !! Teraz wracaj do akcji byku !!
3. ad. KuLLa :
Ty magisterski pijaku gdzie ty się włóczysz ? Złapać cię nie można. Meldować mi sie natychmiast. LAN Party się szykuje do roboty a nie dupsko na jakiejś plaży wygrzewasz
4. ad Juzefl :
Cho na brofar i sie nie miotaj bo ci cisnienie się podniesie i browar nie bedzie się chciał przyjąć
5. ad hmm:
już chyba skończę
quote:
Napisane oryginalnie przez ebola
to jest moja osobista opinia na temat tego osobnika no coz chyba ze mi zabraniasz wyrazac swoje opinie
coz nie dziwie sie ze go bronisz w koncu to twoj kolega z klanu![]()
3. ad. KuLLa :
Ty magisterski pijaku gdzie ty się włóczysz ? Złapać cię nie można. Meldować mi sie natychmiast. LAN Party się szykuje do roboty a nie dupsko na jakiejś plaży wygrzewasz
4. ad Juzefl :
Cho na brofar i sie nie miotaj bo ci cisnienie się podniesie i browar nie bedzie się chciał przyjąć
Kolega z clanu ? huh ..
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:53.