FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1099)

Posted by DisposableHero on 15-09-2001 13:14:

Thumbs down no comment

j.w... tej glupoty z zalacznika nie warto komentowac.. co sie dzieje na tym swiecie? :/

Posted by [FPP]Saari on 15-09-2001 13:20:

Red face

Wlasnie tez to zauwazylam i juz zwrocilam sie z tym do Majesa ale uciekl chyba zanim przeczytal wiadomosc...
Moim zdaniem trzeba albo przekonac nowego uzytkownika ze ten nick jest nie na miejscu albo usunac go z boarda ...

Posted by [FPP]xen0m on 15-09-2001 13:25:

z taki rzeczami to do Czapki lub Rapa. oni boardem zarzadzaja

Posted by [FPP]xen0m on 15-09-2001 13:33:

powiedzialem Rapkowi i osamy juz nie ma

Posted by [FPP]Saari on 15-09-2001 13:39:

Bardzo dziekujemy
Ciesze sie, ze mamy takich porzadnych moderatorow ( ale wazelinka )

Posted by KACOREK on 15-09-2001 14:24:

Angry Re: no comment

quote:
Napisane oryginalnie przez DisposableHero
j.w... tej glupoty z zalacznika nie warto komentowac.. co sie dzieje na tym swiecie? :/
zgadzam si� z Tob� pod ka�dym wzgl�dem

Posted by [FPP]snO on 15-09-2001 15:15:

Angry

r�ni si� ludzie zdazaj�..., ale go�cia z tak� xsyw� jeszcze nie widzia�em

Posted by [FPP]Shooler on 15-09-2001 15:30:

Jakiemus lamasowi sie nudzilo i tyle....

Posted by CE3RDE on 15-09-2001 16:12:

Szkoda tyle ze taki p***b musial sie przypatoczyc na ten board...

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by Ex00 on 15-09-2001 16:30:

Co do tego goscia

Zalozyl bardzo lamerski topic na boardzie CS'a, zreszta zostal zamkniety, zeby nie bylo balaganu. Mozecie poczytac, koles totalnie sie osmieszyl przed ludzmi...

Posted by DEiMOss on 15-09-2001 18:08:

Troche to dziwne, ze czepiacie sie goscia za xywe, to tak samo jakbyscie zobaczyli Palestynczyka na ulicy i zaczeli go wyzywac/wysmiewac czy mowic, zeby spierdalal do Arabii tylko dlatego, ze podobno OBL wykonal akt terroru na USA.
Skoro gosciu z klanu CS`a, ma xywe Jesus, to dlaczego nie mozna miec xywy OSAMA BIN LADEN. Jesli ktos takie rzeczy potepia to nie musi czytac postow ktore on napisze. Oprocz tego moze grzecznie zapytac sie z jakiego powodu owy czlek ma taka, a nie inna xywe. Burdel na boardzie sie przez to nie robi.
Takie jest moje zdanie...

Posted by Ex00 on 15-09-2001 18:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Troche to dziwne, ze czepiacie sie goscia za xywe, to tak samo jakbyscie zobaczyli Palestynczyka na ulicy i zaczeli go wyzywac/wysmiewac czy mowic, zeby spierdalal do Arabii tylko dlatego, ze podobno OBL wykonal akt terroru na USA.
Skoro gosciu z klanu CS`a, ma xywe Jesus, to dlaczego nie mozna miec xywy OSAMA BIN LADEN. Jesli ktos takie rzeczy potepia to nie musi czytac postow ktore on napisze. Oprocz tego moze grzecznie zapytac sie z jakiego powodu owy czlek ma taka, a nie inna xywe. Burdel na boardzie sie przez to nie robi.
Takie jest moje zdanie...

Najpierw przeczytaj co tamten koles napisal na boardzie CS, zanim cokolwiek ty napiszesz

Posted by DEiMOss on 15-09-2001 18:21:

Powiedz/zobacz jeszcze raz co przedstawia zalacznik, ktory zaprezentowal nam DisposableHero. A potem mnie przepros...
[ joke ofz ]

Posted by deathcrush on 15-09-2001 18:45:

zgadzam sie z DEiMOss'em. za sama xywke nie mozna nikogo potepiac. i zaloze sie ze wiekszosc ludzi ktorzy to zrobili nie czyta�o tamtego CS'owego topika. przyk�ad z xywa Jesus, czy Satan (takich tez jest kilku) jest dobry.

btw wiecie jaka siare wsrod nowych ludzi mam przez xywe tramwaj? hrhrhr

Posted by DisposableHero on 15-09-2001 18:55:

1.nie mialbym nic do neigo, gdyby facet mial ta xywe na boardzie od dawna... w obecnej sytuacji zachowal sie tak jakby utozsamial sie ze sprawcami zamachu, a to jest raczej niedopuszczalne, w chwili gdy wszystkie flagi w naszym kraju sa opuszczone do polowy masztu....
DEiMOss i nie tylko: palestynczyk urodzil sie palestynczykiem i to nie jego wina. osobnik, o ktorym mowimy pewnie wybral sobie taka xywe, bo spodobala(?) mu sie obecna sytuacja na swiecie i chcial pokazac jaki z niego jest mastah...
2.xywa Jesus: Jesus to nie tylko imie syna bozego (Syna Bozego ), ale tez popularne latynoskie imie...
3.xywa Satan: a moge wiedziec jaka grupa spoleczna sprzeciwia sie uzywaniu takiej xywy? bo jakos jeszcze nie slyszlaem protestow

Posted by deathcrush on 15-09-2001 19:22:

PONIZEJ
\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Posted by deathcrush on 15-09-2001 19:24:

quote:
1.nie mialbym nic do neigo, gdyby facet mial ta xywe na boardzie od dawna... w obecnej sytuacji zachowal sie tak jakby utozsamial sie ze sprawcami zamachu, a to jest raczej niedopuszczalne, w chwili gdy wszystkie flagi w naszym kraju sa opuszczone do polowy masztu....

hm, nawet jesli sie utozsamia to chyba ma do tego prawo, niezaleznie czy flagi sa w polowie masztu czy leza na ziemi. kazdy ma prawo miec swoje wzorce, nawet takie

quote:
2.xywa Jesus: Jesus to nie tylko imie syna bozego (Syna Bozego ), ale tez popularne latynoskie imie...
3.xywa Satan: a moge wiedziec jaka grupa spoleczna sprzeciwia sie uzywaniu takiej xywy? bo jakos jeszcze nie slyszlaem protestow

jak myslisz dlaczego prawie nikt nie ma xywek "Jose" czy "Manuel" a tylu jest Jesusow? to drugie "s" jest tylko dla zmylki, a niektorzy pisza po prostu "Jezus". pewnie to ich idol tak samo jak tamten koles jest wielbicielem Bin Ladena. a xywa Satan to byl tylko przyklad, nie popadaj w szczegoly. btw czemu ludzie widzac cos takiego nie oburzaja sie "alez to okropne, jak mozna miec nicka Satan, ble ble ble..." ? nie wiem ale to jest analogia (ile zla dotad uczynil Szatan a ile Bin Laden? kropla w morzu... [jesli wogole to byl Bin Laden - w calej tej nagonce ludzie zapominaja ze on jest tylko podejrzewany o zamach, a jeszcze nie zostalo to 100% potwierdzone])

chcialbym jeszcze duzo pisac ale wiem ze zdanie moje i DEiMOss'a to mniejszosc... poza tym gubie sie w nawiasach

btw zahaczamy o ciekawe tematy

***chwile pozniej***
cholera dwa posty dodalem bo mi sie browser zwiesil :/

Posted by DEiMOss on 15-09-2001 19:43:

Hm, nie mam nic do dodania, tramwaj powiedzial all za mnie

Posted by DisposableHero on 15-09-2001 19:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
hm, nawet jesli sie utozsamia to chyba ma do tego prawo, niezaleznie czy flagi sa w polowie masztu czy leza na ziemi. kazdy ma prawo miec swoje wzorce, nawet takie

ale takie wzorce zawsze beda uznane przez opinie publiczna za niewlasciwe i dyskryminacja(?) tej osoby nie powinna nikogo dziwic... cieszylbys sie gdyby idolem Twojego syna byl OBL, czy probowalbys wytlumaczyc mu, ze to zly czlowiek?

poza tym ja caly czas utrzymuje, ze ten na boardzie to byl jakis dzieciak, ktory nawet nie rozumial co ta xywa znaczyla...

quote:

jak myslisz dlaczego prawie nikt nie ma xywek "Jose" czy "Manuel" a tylu jest Jesusow? to drugie "s" jest tylko dla zmylki, a niektorzy pisza po prostu "Jezus". pewnie to ich idol tak samo jak tamten koles jest wielbicielem Bin Ladena. a xywa Satan to byl tylko przyklad, nie popadaj w szczegoly.
btw czemu ludzie widzac cos takiego nie oburzaja sie "alez to okropne, jak mozna miec nicka Satan, ble ble ble..." ? nie wiem ale to jest analogia (ile zla dotad uczynil Szatan a ile Bin Laden? kropla w morzu...)

a czemu obrazaja sie jak widza nicka Jesus (tudziez Jezus)? przeciez Jezus tyle dobra zrobil :>
Jezus i szatan to postacie, z ktorymi nikt (z zyjacych ) nie mial kontaktu, ktore nie wplywaja bezposrednio na wydarzenia na swiecie.. pan OBL jest najprawdopodobniej odpowiedzialny za zabicie na naszych oczach (na caly swiat widzial w TV na zywo walace sie wieze) tysiecy osob - czy utozsamianie sie z nim w takiej sytuacji to nie choroba psychiczna?... jestem gotow zrozumiec ludzi, ktorzy niechetnie wspolczuja Amerykanom, ale taka xywa to juz przesada

imho porownywanie tego nicka do Jesusa czy Szatana jest niesluszne... bardziej blizsza jest mu xywa Hitler, a z nia masz gwarantowanego kicka/bana na kazdym serwie CSa, na ktorym jest myslacy admin... zwlaszcza jesli przywitasz sie 'heil'...

quote:
zahaczamy o ciekawe tematy

to chyba dobrze?

Posted by deathcrush on 15-09-2001 20:00:

nie mam syna (ani corki) ale to chyba lepiej. w chwili obecnej nie sadze ze mogloby mi to przeszkadzac, moze kiedys zmienie zdanie

a z tymi xywami nie mozna powiedziec czy wlasciwa czy niewlasciwa bo kazdy ma swoje zdanie...
Hitler - jego dzialania byly wymierzone bezposrednio w Polske, dlatego taka xywa bylaby bardziej (akurat u nas) przesladowana, z powodu naszej (nieco kulawej) "swiadomosci narodowej"

ok podsumuje to co mysle:
xywa Jezus/Bin Laden/Satan/Hitler itp - niech bedzie, nie przyczepie sie do kogos takiego i nie bede o nim zle myslal... niewazne co zrobil osobnik ktory oryginalnie "ukrywal sie" pod takim nazwiskiem/imieniem

Posted by DisposableHero on 15-09-2001 20:07:

quote:

ok podsumuje to co mysle:
xywa Jezus/Bin Laden/Satan/Hitler itp - niech bedzie, nie przyczepie sie do kogos takiego i nie bede o nim zle myslal... niewazne co zrobil osobnik ktory oryginalnie "ukrywal sie" pod takim nazwiskiem/imieniem

ok ja tez podsumuje to co mysle:
xywa Jezus/Satan - niech bedzie
xywa Bin Laden - niech nie bedzie, a przynajmniej nie w takiej sytuacji jak teraz
xywa Hitler - zalezy czy to tylko xywa, czy xywa+przekonania

nikt tutaj nikogo raczej nie przekona,

Posted by deathcrush on 15-09-2001 20:23:

quote:
xywa Hitler - zalezy czy to tylko xywa, czy xywa+przekonania

nikt tutaj nikogo raczej nie przekona,

a jesli z xywa ida w parze przekonania? co wtedy?

Posted by Yazoo on 15-09-2001 20:36:

quote:

wtedy gosc o ksywce bin laden jest islamskim fanatykiem i terrorysta. nawet jesli to nie Osama Bin Laden (prawdziwy) stoi za atakiem na NYC, to i tak ma juz na "koncie" inne zamachy ktore doprowadzily do smierci setek ludzi... imho w obliczu ostatnich wydarzen idiotyzmem jest uzywanie takiej ksywki. w 100% zgadzam sie z disposable.

Posted by deathcrush on 15-09-2001 20:51:

Yazoo: jesli jest islamskim fanatykiem to postepuje wedle wlasnej religii - i to jest dla niego sluszne (choc nie sadze zeby ten kolo z borda mial cokolwiek wspolnego z islamem)

ale nie o to chodzi, zle mnie zrozumiales. pytalem Disposalble Hero : co jesli z xywka Hitler ida w parze przekonania, wogole co sadzi (nie tylko on) na ten temat (nazi itp)

Posted by DisposableHero on 15-09-2001 20:52:

quote:

Yazoo powiedzial juz o OBL
jezeli chodzi o xywe Hitler, to jego przekonania nie przemawiaja do mnie . jakos nie wydaje mi sie, zeby czlowiek chcacy wymordowac wszystkich Zydow, Arabow, Polakow itp. byl zdolny do funkcjonowania w spoleczenstwie... osoba z taka xywa moze byc jednym z tych, co na codzien na ulicach daja w pysk za dlugie wlosy...

Posted by DisposableHero on 15-09-2001 20:55:

quote:
Yazoo: jesli jest islamskim fanatykiem to postepuje wedle wlasnej religii - i to jest dla niego sluszne (choc nie sadze zeby ten kolo z borda mial cokolwiek wspolnego z islamem)

to nie musi byc zgodne z jego religia... trafilismy na trudny temat. niektorzy muzulmanie uwazaja, ze jihad w takiej formie, jaka mamy okazje ostatnio ogladac, jest sprzeczny z Koranem (sic)

Posted by deathcrush on 15-09-2001 20:57:

ale wszystko wyszlo z jednego: czy tolerowac "ekstremalne" xywki
bo ja mowie: TAK

Posted by DEiMOss on 15-09-2001 20:58:

Jak dla mnie EOT. Eh, to tylko xywa...

Posted by deathcrush on 15-09-2001 21:02:

ja juz swoje powiedzialem. eot niekoniecznie, mozna najwyzej skierowac dyskusje na inne (acz podobne) tory

Posted by deathcrush on 15-09-2001 21:04:

why edytowales post !? z tym kubanskim terrorysta to byl l33t pomysl!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:19.