FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1099)
no comment
j.w... tej glupoty z zalacznika nie warto komentowac.. co sie dzieje na tym swiecie? :/
Wlasnie tez to zauwazylam i juz zwrocilam sie z tym do Majesa ale uciekl chyba zanim przeczytal wiadomosc...
Moim zdaniem trzeba albo przekonac nowego uzytkownika ze ten nick jest nie na miejscu albo usunac go z boarda ...
Bardzo dziekujemy
Ciesze sie, ze mamy takich porzadnych moderatorow ( ale wazelinka )
Napisane oryginalnie przez DisposableHero
j.w... tej glupoty z zalacznika nie warto komentowac.. co sie dzieje na tym swiecie? :/
"Kiedy ludzie staj� si� naprawd� �li, jedynym uczuciem, jakie pozostaje, jest rado�� z cudzej krzywdy"
Jakiemus lamasowi sie nudzilo i tyle....
"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO
Co do tego goscia
Zalozyl bardzo lamerski topic na boardzie CS'a, zreszta zostal zamkniety, zeby nie bylo balaganu. Mozecie poczytac, koles totalnie sie osmieszyl przed ludzmi...
Troche to dziwne, ze czepiacie sie goscia za xywe, to tak samo jakbyscie zobaczyli Palestynczyka na ulicy i zaczeli go wyzywac/wysmiewac czy mowic, zeby spierdalal do Arabii tylko dlatego, ze podobno OBL wykonal akt terroru na USA.
Skoro gosciu z klanu CS`a, ma xywe Jesus, to dlaczego nie mozna miec xywy OSAMA BIN LADEN. Jesli ktos takie rzeczy potepia to nie musi czytac postow ktore on napisze. Oprocz tego moze grzecznie zapytac sie z jakiego powodu owy czlek ma taka, a nie inna xywe. Burdel na boardzie sie przez to nie robi.
Takie jest moje zdanie...
Troche to dziwne, ze czepiacie sie goscia za xywe, to tak samo jakbyscie zobaczyli Palestynczyka na ulicy i zaczeli go wyzywac/wysmiewac czy mowic, zeby spierdalal do Arabii tylko dlatego, ze podobno OBL wykonal akt terroru na USA.
Skoro gosciu z klanu CS`a, ma xywe Jesus, to dlaczego nie mozna miec xywy OSAMA BIN LADEN. Jesli ktos takie rzeczy potepia to nie musi czytac postow ktore on napisze. Oprocz tego moze grzecznie zapytac sie z jakiego powodu owy czlek ma taka, a nie inna xywe. Burdel na boardzie sie przez to nie robi.
Takie jest moje zdanie...
zgadzam sie z DEiMOss'em. za sama xywke nie mozna nikogo potepiac. i zaloze sie ze wiekszosc ludzi ktorzy to zrobili nie czyta�o tamtego CS'owego topika. przyk�ad z xywa Jesus, czy Satan (takich tez jest kilku) jest dobry.
btw wiecie jaka siare wsrod nowych ludzi mam przez xywe tramwaj? hrhrhr
1.nie mialbym nic do neigo, gdyby facet mial ta xywe na boardzie od dawna... w obecnej sytuacji zachowal sie tak jakby utozsamial sie ze sprawcami zamachu, a to jest raczej niedopuszczalne, w chwili gdy wszystkie flagi w naszym kraju sa opuszczone do polowy masztu....
DEiMOss i nie tylko: palestynczyk urodzil sie palestynczykiem i to nie jego wina. osobnik, o ktorym mowimy pewnie wybral sobie taka xywe, bo spodobala(?) mu sie obecna sytuacja na swiecie i chcial pokazac jaki z niego jest mastah...
2.xywa Jesus: Jesus to nie tylko imie syna bozego (Syna Bozego ), ale tez popularne latynoskie imie...
3.xywa Satan: a moge wiedziec jaka grupa spoleczna sprzeciwia sie uzywaniu takiej xywy? bo jakos jeszcze nie slyszlaem protestow
PONIZEJ
\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
1.nie mialbym nic do neigo, gdyby facet mial ta xywe na boardzie od dawna... w obecnej sytuacji zachowal sie tak jakby utozsamial sie ze sprawcami zamachu, a to jest raczej niedopuszczalne, w chwili gdy wszystkie flagi w naszym kraju sa opuszczone do polowy masztu....
quote:
2.xywa Jesus: Jesus to nie tylko imie syna bozego (Syna Bozego), ale tez popularne latynoskie imie...
3.xywa Satan: a moge wiedziec jaka grupa spoleczna sprzeciwia sie uzywaniu takiej xywy? bo jakos jeszcze nie slyszlaem protestow
Some days, some nights. Some live, some die. In the way of the samurai.
quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
hm, nawet jesli sie utozsamia to chyba ma do tego prawo, niezaleznie czy flagi sa w polowie masztu czy leza na ziemi. kazdy ma prawo miec swoje wzorce, nawet takie
quote:
jak myslisz dlaczego prawie nikt nie ma xywek "Jose" czy "Manuel" a tylu jest Jesusow? to drugie "s" jest tylko dla zmylki, a niektorzy pisza po prostu "Jezus". pewnie to ich idol tak samo jak tamten koles jest wielbicielem Bin Ladena. a xywa Satan to byl tylko przyklad, nie popadaj w szczegoly.
btw czemu ludzie widzac cos takiego nie oburzaja sie "alez to okropne, jak mozna miec nicka Satan, ble ble ble..." ? nie wiem ale to jest analogia (ile zla dotad uczynil Szatan a ile Bin Laden? kropla w morzu...)
quote:
zahaczamy o ciekawe tematy
nie mam syna (ani corki) ale to chyba lepiej. w chwili obecnej nie sadze ze mogloby mi to przeszkadzac, moze kiedys zmienie zdanie
a z tymi xywami nie mozna powiedziec czy wlasciwa czy niewlasciwa bo kazdy ma swoje zdanie...
Hitler - jego dzialania byly wymierzone bezposrednio w Polske, dlatego taka xywa bylaby bardziej (akurat u nas) przesladowana, z powodu naszej (nieco kulawej) "swiadomosci narodowej"
ok podsumuje to co mysle:
xywa Jezus/Bin Laden/Satan/Hitler itp - niech bedzie, nie przyczepie sie do kogos takiego i nie bede o nim zle myslal... niewazne co zrobil osobnik ktory oryginalnie "ukrywal sie" pod takim nazwiskiem/imieniem
ok podsumuje to co mysle:
xywa Jezus/Bin Laden/Satan/Hitler itp - niech bedzie, nie przyczepie sie do kogos takiego i nie bede o nim zle myslal... niewazne co zrobil osobnik ktory oryginalnie "ukrywal sie" pod takim nazwiskiem/imieniem
quote:
xywa Hitler - zalezy czy to tylko xywa, czy xywa+przekonania
nikt tutaj nikogo raczej nie przekona,![]()
a jesli z xywa ida w parze przekonania? co wtedy?
a jesli z xywa ida w parze przekonania? co wtedy?
quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
Yazoo: jesli jest islamskim fanatykiem to postepuje wedle wlasnej religii - i to jest dla niego sluszne (choc nie sadze zeby ten kolo z borda mial cokolwiek wspolnego z islamem)
ale wszystko wyszlo z jednego: czy tolerowac "ekstremalne" xywki
bo ja mowie: TAK
Some days, some nights. Some live, some die. In the way of the samurai.
ja juz swoje powiedzialem. eot niekoniecznie, mozna najwyzej skierowac dyskusje na inne (acz podobne) tory
pici-polo
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:19.