FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11047)
ten teges i takie tam...
ano po gadce na standartowym kanale roznych dziwnych rzeczy i spraw mam pytanko.....
jakie tanie wina (przedzial cenowy 0-6zl) preferujecie?
sam preferuje marki mix, o smaku porzeczkowym.. koniecznie mocne
chociaz zdarzylo sie kiedys pic dobra porzeczke zpod golubia.. niestety nie pamietam jej marki ani etykietki....
Zazwyczaj arizone, Reszta ma po prostu naklejony obrazek z obiekteem, ktorego smak nasladuje [toffi, sliwka, cytryna, wisnia, morela, czekolada, banan]
Slyszalem ze dobre sa kavaliery mietowo jablkowe...
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
pij tylko nalwki bo zdrowsze, na spirycie a nie jak wina na siarcea cena dosc podobna, no moze ok 5zl, proponuje Wisniowa
![]()
nie lubie win.. ale jak juz mam pic - bo raz na ruski rok sie zdarza - to pije domowe nie dosc ze o pare klas lepsze od sklepowych siar to jeszcze znacznie tansze
jesli chodzi o... rodzaj - to preferuje jasne polwytrawne
"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
byl okres czasu, jakis 7 miechow, ze pilem z kumplami tylko wina i nalewki... i nie powiem, co bylo najlepsze, ale co najgorsze, wiec tak Nalewka Dziadunia, Sperma Szatana i Krew Soltysa [te dwie ostatnie nazwy moga byc na odwrot] ssa, a reszta co pilem to przejdzie... ale osobiscie odradzam wina i polecam przerzucic sie na drozsza vodke, zlozyc sie z kumplami i juz
hm, juz nie pijam takich wynalazkow, ale kiedys sie pilo, oj jak sie pilo... Goliaty (cytrynowy, jablkowo-mietowy, malinowy, wisniowy, czasem pomaranczowy) Tur, Byk (tanie gowno o tanim smaku szczura, z braku kasy) i wspanialy wynalazek - Cherry za 4zl, cos wspanialego po prostu
bywaly tez nalewki wisniowe Mocne, ale jebaly czekolada :S
wczoraj kumpel przyniosl mi jakis miejscowy specyfik - litrowa naleweczka porzeczkowa za 4zlote z groszami pociagnalem malego lyka na sperobowanie, niezla byla trzeba przyznac
Trzeba by� gorszym, by potem sta� si� lepszym
Trzeba by� g�upim, by m�c sta� si� m�drzejszym
jest takie cos jak wino w kartonie... 1 L za 6,50 i to jest cos... Grand Cherry ostatnio loilem i jest b.dobre ale tylko 12/14 procentow.... jest tez LSD 18proc ale to... nie radze Wisniowe w kartonie z wielka 18 na froncie polecam... z butelkowych Zloty Potok - niebo w gebie
wazna jest tez atmosfera, najlepiej pod most - marsz!
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
wazna jest tez atmosfera, najlepiej pod most - marsz!
Redaktor naczelny http://qw.fpp.pl || Autor www.psychomod.tk || Clan Leader www.EIDclan.org || Admin mp3.wsisiz.edu.pl || Admin sexy.frag.pl
hehehe kto byl kolo mojej szkoly (a nie wiele wie hehehehe ;d) ten zna klimacik mostku w lesie mlasq zarabista sprawa ;D mostek, kosciolek, lasek.. ehhh ile lekcji sie tam przesiedzialo ;(
quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
DO LASU!
Niewa�ne, kim jeste� I co z tob� zrobiono. Pr�dzej czy p�niej zyskasz
prawo wyboru. Jeste� czym� wi�cej ni� tylko sum� swoich cz�ci...
Niewa�ne jak dosz�o do twoich urodzin, jak do tej chwili toczy�o si� twoje �ycie!
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.
Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�
Max21 - wisniowe, sliczne, tanie winko. Przysmaczek, i tylko 3.40.
Komandos - jabczan w najczystrzej postaci. Nie ma co ukrywac. Jak ma sie juz te 4 zl, to naprawde warto kupic. Spotykane tylko w Zabkach.
Nalewka Zoladkowa - swietnie smakuje z metalowego kubka, bardzo dobra zmieszana z woda mineralna.
Piwa - wszystkie marki, procz francuzkich, i angielskich (chodzi mi o ta importowane, a nie te rozlewane w Polsce).
Nie ma to jak zaszyc sie w jakies bramie, i obalic jabola. Do tego papierosik, i to jest zycie. Jabole gora. :>
quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Komandos - jabczan w najczystrzej postaci. Nie ma co ukrywac. Jak ma sie juz te 4 zl, to naprawde warto kupic. Spotykane tylko w Zabkach.
You are not going to believe this story. But it is a true story, as true as I sit here writing it - as true as I will die in the morning.
Yes, this story ends with my end, with my death tomorrow
(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
nie wiem czemu kommandos zawsze zajezdzal mi landrynkami i ciezko bylo to dla mnie wypic..
mi zajezdzal octem
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Jestem burzujem tanich win nie kupuje
Nawet nie czuje kiedy rymuje
Je je je
![]()
Tanszego qfna nie ruszam
![]()
tego nie
Tego nie pijcie, strasznie haftop�dne jest.
b * d r u n k * and b * p r o u d *
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
nie wiem czemu kommandos zawsze zajezdzal mi landrynkami i ciezko bylo to dla mnie wypic..![]()
plemnik.com[/size]
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
ja proponuje stworzyc Klub Przyjaciol Wina w Kartonie... ludzie, to czysty zysk [jak dosia]
Za zadne skarby nie pijcie taniego wina Mustak. Jest to najohydniejsze wino jakie kiedykolwiek pilem. Smakauje jakby do octu dodac zeskrobana siarke z zapalek, aczkolwiek po zmieszaniu z nalewka Mocna Porzeczkowa, i z piwem Tara Mocna kopie jak stara kobyla, i nawet dobrze smakuje...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:30.