FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11048)

Posted by on 02-08-2003 22:47:

Question Nowe UrT.pl 9 sierpnia?

Hmm wielu z Was naciska mnie zebym skonczyl nowe UrT.pl na 9 sierpnia Szczerze mowiac jest to niewykonalne, chyba ze ...

Chyba ze wydam nowe urt.pl bez wielu rzeczy takich jak kalendarz, browser, ankiety itd. ktore dorobie po opublikowaniu nowego sajtu - co wy na to? jesli zrezygnuje z paru rarytasow ktore dla was przewidzialem, to na 9 sierpnia *byc moze* uda sie wrzucic dzialajacy w pelni serwis tyle ze bez kilku istotnych dosc funkcji... Co wy na to? Chcecie stuprocentowe urt.pl za przykladowo 2 tygodnie czy moze mocno okrojona wersje juza za tydzien 9 sierpnia? Czekam na opinie

Aha dodam jeszcze ze moge i tak zmienic zdanie ale ciekaw jestem waszego zdania...

Posted by -=BzN=-M[]nar on 03-08-2003 02:17:

Re: Nowe UrT.pl 9 sierpnia?

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
Hmm wielu z Was naciska mnie zebym skonczyl nowe UrT.pl na 9 sierpnia Szczerze mowiac jest to niewykonalne, chyba ze ...

Chyba ze wydam nowe urt.pl bez wielu rzeczy takich jak kalendarz, browser, ankiety itd. ktore dorobie po opublikowaniu nowego sajtu - co wy na to? jesli zrezygnuje z paru rarytasow ktore dla was przewidzialem, to na 9 sierpnia *byc moze* uda sie wrzucic dzialajacy w pelni serwis tyle ze bez kilku istotnych dosc funkcji... Co wy na to? Chcecie stuprocentowe urt.pl za przykladowo 2 tygodnie czy moze mocno okrojona wersje juza za tydzien 9 sierpnia? Czekam na opinie

Aha dodam jeszcze ze moge i tak zmienic zdanie ale ciekaw jestem waszego zdania...

Ja tam wole za 2 tygodnie zby by6�a jooz fool wersia bo i tak teraz 9tego bendzie co robi� nowa beta i wogoole wszyscy bend� gra� a ut.pl zaraz za tuydzie� to bendzie oka bendzie co tydzien lolek takie moje zdanie a pozatym 9tego na zjezdzie bende

Posted by thor on 03-08-2003 10:58:

Sajt

Moja opinia na ten temat jest taka, �e te 2 tygodnie kt�re przyjdzie (raczej napewno przyjdzie ) nam czeka� na w 100% uko�czona wersje ut.pl s� niczym w por�wnaniu do tego czasu jaki ju� min�� od pierwszych zapowiedzi o nowym ut.pl, wi�c jak ju� sie tyle czasu naczekali�my to i mo�emy chyba poczeka� te 2 weeks.

Posted by DARK_ANGEL on 03-08-2003 13:15:

Lepiej Majes zrob cale ut.pl niz cz�stkowo to wrzucac tak mi sie zdaje. Zreszta MOnar dobrze mowi 9tego bedzie sie testowalo bete 3.0 a ut.pl moze byc pozniej ;p

Posted by on 03-08-2003 14:40:

ok as u wish

Posted by Totem6 on 04-08-2003 10:34:

ale:
lepiej na 9tego bo potem bedzie za duzo rzeczy naraz i nie bede wiedzial w jaki dzia� wejsc, a tak to stopniowo wszytkiego po troche i bede mial pocieche na dluzej tak to w 1en dzien zobacze wszystko i lipa, jakby 1norazowe ut.pl
lol nikt mnie nie zrozumia�

Posted by on 04-08-2003 10:56:

hmm stwierdzilem jednak ze opublikuje to w calosci za 15 dni gdzies

Posted by -=BzN=-M[]nar on 04-08-2003 11:51:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
ale:
lepiej na 9tego bo potem bedzie za duzo rzeczy naraz i nie bede wiedzial w jaki dzia� wejsc, a tak to stopniowo wszytkiego po troche i bede mial pocieche na dluzej tak to w 1en dzien zobacze wszystko i lipa, jakby 1norazowe ut.pl
lol nikt mnie nie zrozumia�

9 tego to dopiero bendzie wszystko naraz...

Zjazd....Pifko...Paintboll...Poffko....Zgon....nowe ut.pl.... ...nowa beta.... piffko..2dzien zjazdu...piffko...paintboll... ognisko... wszama..pifko.. zgon....testowanie bety 3,0.... sen ...rano kac...

Posted by Sniezek on 05-08-2003 09:17:

widze monar ze juz wszystko dokladnie zaplanowales : ]

Posted by dook on 05-08-2003 09:32:

W zasadzie w planach mam napisanie kolumno-recenzji bety 3.0 i coz... lepiej, zeby pojawila sie jeszcze na starej stronie, niz na nie dokonczonej nowej (chyba, ze miala by juz logowanie wzorem esp.pl czy q3arena :>, to wtedy mozna by juz wczesniej)

Monar ehh, powiekszasz grono animowa... ano.. kurde anonimowych alkomatow... ee.. alkoholikow, bys sie wstydzil

Posted by -=BzN=-M[]nar on 05-08-2003 16:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez dook
W zasadzie w planach mam napisanie kolumno-recenzji bety 3.0 i coz... lepiej, zeby pojawila sie jeszcze na starej stronie, niz na nie dokonczonej nowej (chyba, ze miala by juz logowanie wzorem esp.pl czy q3arena :>, to wtedy mozna by juz wczesniej)

Monar ehh, powiekszasz grono animowa... ano.. kurde anonimowych alkomatow... ee.. alkoholikow, bys sie wstydzil

hmmm... nie jaram jooz prawie rok to co mam robic?? piffko pi� :d a pozatym bendzie zajebista okazjia!!! www.zjazd-urt.prv.pl!! zapisywa� sie..

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:15.