FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11048)
Nowe UrT.pl 9 sierpnia?
Hmm wielu z Was naciska mnie zebym skonczyl nowe UrT.pl na 9 sierpnia Szczerze mowiac jest to niewykonalne, chyba ze ...
Chyba ze wydam nowe urt.pl bez wielu rzeczy takich jak kalendarz, browser, ankiety itd. ktore dorobie po opublikowaniu nowego sajtu - co wy na to? jesli zrezygnuje z paru rarytasow ktore dla was przewidzialem, to na 9 sierpnia *byc moze* uda sie wrzucic dzialajacy w pelni serwis tyle ze bez kilku istotnych dosc funkcji... Co wy na to? Chcecie stuprocentowe urt.pl za przykladowo 2 tygodnie czy moze mocno okrojona wersje juza za tydzien 9 sierpnia? Czekam na opinie
Aha dodam jeszcze ze moge i tak zmienic zdanie ale ciekaw jestem waszego zdania...
Re: Nowe UrT.pl 9 sierpnia?
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
Hmm wielu z Was naciska mnie zebym skonczyl nowe UrT.pl na 9 sierpniaSzczerze mowiac jest to niewykonalne, chyba ze ...
Chyba ze wydam nowe urt.pl bez wielu rzeczy takich jak kalendarz, browser, ankiety itd. ktore dorobie po opublikowaniu nowego sajtu - co wy na to? jesli zrezygnuje z paru rarytasow ktore dla was przewidzialem, to na 9 sierpnia *byc moze* uda sie wrzucic dzialajacy w pelni serwis tyle ze bez kilku istotnych dosc funkcji... Co wy na to? Chcecie stuprocentowe urt.pl za przykladowo 2 tygodnie czy moze mocno okrojona wersje juza za tydzien 9 sierpnia? Czekam na opinie
Aha dodam jeszcze ze moge i tak zmienic zdanie ale ciekaw jestem waszego zdania...![]()
Moja opinia na ten temat jest taka, �e te 2 tygodnie kt�re przyjdzie (raczej napewno przyjdzie ) nam czeka� na w 100% uko�czona wersje ut.pl s� niczym w por�wnaniu do tego czasu jaki ju� min�� od pierwszych zapowiedzi o nowym ut.pl, wi�c jak ju� sie tyle czasu naczekali�my to i mo�emy chyba poczeka� te 2 weeks.
Lepiej Majes zrob cale ut.pl niz cz�stkowo to wrzucac tak mi sie zdaje. Zreszta MOnar dobrze mowi
9tego bedzie sie testowalo bete 3.0 a ut.pl moze byc pozniej ;p
ok as u wish
ale:
lepiej na 9tego bo potem bedzie za duzo rzeczy naraz i nie bede wiedzial w jaki dzia� wejsc, a tak to stopniowo wszytkiego po troche i bede mial pocieche na dluzej tak to w 1en dzien zobacze wszystko i lipa, jakby 1norazowe ut.pl
lol nikt mnie nie zrozumia�
hmm stwierdzilem jednak ze opublikuje to w calosci za 15 dni gdzies
quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
ale:
lepiej na 9tego bo potem bedzie za duzo rzeczy naraz i nie bede wiedzial w jaki dzia� wejsc, a tak to stopniowo wszytkiego po troche i bede mial pocieche na dluzej tak to w 1en dzien zobacze wszystko i lipa, jakby 1norazowe ut.pl
lol nikt mnie nie zrozumia�
W zasadzie w planach mam napisanie kolumno-recenzji bety 3.0 i coz... lepiej, zeby pojawila sie jeszcze na starej stronie, niz na nie dokonczonej nowej (chyba, ze miala by juz logowanie wzorem esp.pl czy q3arena :>, to wtedy mozna by juz wczesniej)
Monar ehh, powiekszasz grono animowa... ano.. kurde anonimowych alkomatow... ee.. alkoholikow, bys sie wstydzil
quote:
Napisane oryginalnie przez dook
W zasadzie w planach mam napisanie kolumno-recenzji bety 3.0 i coz... lepiej, zeby pojawila sie jeszcze na starej stronie, niz na nie dokonczonej nowej (chyba, ze miala by juz logowanie wzorem esp.pl czy q3arena :>, to wtedy mozna by juz wczesniej)
Monar ehh, powiekszasz grono animowa... ano.. kurde anonimowych alkomatow... ee.. alkoholikow, bys sie wstydzil![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:15.