FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11126)

Posted by Sinbad on 17-08-2003 10:00:

Angry Fake

Cześć, chcę ogłosić mały apel, otóż od pewnego czasu badzo denerwują mnie ludzie, którzy to grają pod fakami, zatem zwracam się do Ciebie droga gawiedzi czytelnicza abyście takich graczy zwyczajnie bojkotowali i z nimi nie grali. z góry dziękuje...

Posted by toFu on 17-08-2003 10:09:

Popieram ,ale nie przejdzie

Posted by t0d on 17-08-2003 11:16:

no i co z tego ze ktos gra na fejku??? tak czy siak wyjdzie z kim grasz - w ra3 gram juz cos kolo dwoch lat i wiem kto prezentuje dany styl gry, jakich broni uzywa, czy ma skrypt na rj, zbindowane teksty itp itd - takze nie ma co bojkotowac - bo i po co??? a tak btw pamietam jak na jednym turnieju (pierwszy slizg o ile mnie pamiec nie myli) niejaki Makler gral na fejku vq3_sux - i co zbojkotowali go?? nie

osobiscie gram ciagle pod jedna ksywka: cienias| t0d dla scislosci

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Posted by oxygen on 17-08-2003 12:11:

nie vq3_sux tylko q3_sux

ostatnio pogrywalem troche na servach pm na xywce noskill zeby sobie odswiezyc troche zapomniane umiejetnosci i oczywiscie dostalem zjebke od sindbada za fejka, chociarz moj real nick mogl rownie dobrze traktowac jako fejka (ani to ani to nic mu nie mowilo) wiec...

ja bede gral na fejkach jezeli ktos nie bedzie chcial ze mna zagrac to wali mnie to.....mnie nie obchodzi z kim gram, byle by byl dobry i moze miec nawet xywe dziadek jozek.....co mnie to obchodzi kim on jest?
gram zeby grac, nie musze wiedziec z kim wygrywam/przegrywam....poco?

Posted by MAr-n on 17-08-2003 17:59:

to tak troche bez sensu kiedys grajac na necie (juz nie gram) gralem na nicku arn caly czas wygrywajac duele 1v1 na ca pytano mnie sie jaki mam prawdziwy nick a ja po co ci to wiedziec i tak mnie nie znasz

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Posted by Q on 17-08-2003 18:09:

ja tam sie nie mam czego wstydzic i zawsze gram pod Q (niebieskie ) blu Q; ale i tak czasami jemioly jakies (pewnie takie jak ty ) biora to za fejka

Posted by Sinbad on 17-08-2003 20:23:

hmm.. z bojkotem, owszem przesadzielm, ale nie moge zrozumiec po co grac pod fakem, wstydzic chyba nie ma sie czego.
To co napisal tod tym bardziej przemawia za tym aby pod fakem nie grac: i tak wszycy wiedza km jestes mniejsza z tym. Oprócz tego ten post nie byl kierowany do ludzi, ktorzy graja pod fakami, a (prawie) tylko tacy odpowiedzieli; Q sam jestes jemiołą ; dla mnie faki to lamerstwo i myslcie/piszcie sobie co chcecie..

ps. kiedy dzisaij staralem sie nie grac z fakami okozalo sie, ze musze sobie pograc z botami(aczkolwiek zdania nie zmieniam) ...

Posted by Q on 17-08-2003 22:18:

skoro nie wiesz dlaczego sie gra pod fejkami to znaczy ze lamka jeszcze jestes, niedoswiadczona. Kcesz wiedziec po co sie gra na fejach?

Posted by oxygen on 17-08-2003 23:47:

taak a popatrz na przyklad na taka sytuacjie.

mistrz quake 3 arena promode wraca sobie wytyrany z imprezki do domu, ale jako ze jest maniakalnym graczem zamiast isc spac wchodzi sobie na necik aby zagrac jeszcze ze 2 mecze. jako ze podziela twoj poglad w sprawie fejkow w chodzi na swoim real nicku, wielki zachwyt na serverze lizanie dupy itd pan xxx nas zaszczycil. ale ok przychodzi jego kolejka, dostaje po dupie od jakiegos lamera, traci szacunek, wszyscy sie z niego smieja i nabijaja, a czemu? bo chcial sobie zagrac dla rozluznienia! ja na real nicku gram tylko wtedy gdy wiem ze dam 100% swoich mozliwosci w innym wypadku gram na fejku i nie staram sie az tak, przykladam sie do gry ale jakby bardziej na luzie, bezstresowo nie przejmuje sie az tak utraconymi fragami...

chociarz z drugiej strony, na qw fake nickow jest bardzo malo....dlaczego? bo w ta gre nie graja juz dzieci ktore nie potrafia zrozumiec ze kazdy ma swoje dobre i zle dni i gdy w 1 dzien wygrasz a w nastepny przegrasz sromotnie z tym samym przeciwnikiem wcale nie wystawia cie na posmiewisko. a w swiatku q3 to juz by o tym newsy pisali na orgu.

sorx jezeli to sie kupy nie trzyma ale wlasnie jestem na imprezce i sie za bardzo skupic nie moge, zreszta alc tez robi swoje...

Posted by Q on 18-08-2003 09:32:

caly czas pracujesz na swoją xwe; ja juz jestem na tym etapie ze na serwie wszyscy znaja mnie, niektorzy nawe pytaja " czy to ten Q " ; no i wlasnie tak jak oxy mowil- kce sobie pograc jak jestm na fazie albo po nocce, albo na pingach ponad 100, a taki jakies lamuski siedzą no to nie bede im dawal satysfakcji z wygrania z Q wiec faka daje i mam looz;

Posted by ShreQ on 18-08-2003 11:14:

Ja gram zawsze na real nicku bo już nie mam się czego wstydzić i tak wszyscy wiedzą, że lamię w q3
Do fejków nic nie mam bo dla mnie liczy się gra, to z kim gram jest sprawą drugorzędną. Tylko nie rozumiem ludzi, którzy grają pod fejkami i wygrywają z tobą np. 32:0, a gdy się zapytasz kim owa osoba jest to albo ci nie odpowie albo daje disconnect.
Podoba mi się zachowanie mess'a (jeśli tu zagląda to pozdrawiam) bo on wogóle podczas grania nie używa fejków. Ostatnio widziałem go na serverze vq3 i grał na reali nicku, mimo iż jak twierdził wogóle nie umie grać w vq3 (to jest sprawa dyskusyjna bo pojechał jakiegoś kolesia, a wynik był bardzo wysoki, powyżej 35:0) i nie bał się żadnych durnych komentarzy, że dostał z jakimś lamerem. Jeśli jednak ktoś gra na fejkach to nie mam nic przeciwko temu bo mi to zwisa

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Posted by t0d on 18-08-2003 11:23:

ja bym sie martwil (a przy okazji bojkotowal) takich ludzi co robia odwrotna sytuacje - nie umieja wogule grac - a graja pod ksyfka jakis mastahow... bo ladnie wyglada i sie wszyscy boja - to niszczy reputacje a nie jak ktos ma zly dzien i gra pod nic nieznaczacym fejkiem...

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Posted by ShreQ on 18-08-2003 12:12:

Ale takich ludzi zawsze poznasz bo odrazu widać różnice w skillu. Tak jak kiedyś siedziałem sobie z kumplami na serverze i wszedł koleś o ksywie V, mówił, że jest Venom (tak ta legenda). Na serverze był akurat nDc:mess no i do gościa odrazu, że zaraz się okarze czy jest naprawdę venomem. Jednak wszyscy się zdziwnili bo koleś mówił prawdę, mam nawet demko, które teraz zaliczam do ścisłej czołówki dem jakie mam na dysku
Fajnie się ogląda mecz dwóch gwiazd CPMA, jeśli ktoś chce demko to mogę przesłać bo naprwadę warto obejrzeć, a na CHTV go nie znajdziecie

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Posted by Hakan on 18-08-2003 12:15:

Dawaj, duze to demo?

PS. Jak nie masz gdzie tego dac to wyslij na CH-TV

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Posted by ShreQ on 18-08-2003 13:10:

Wyślę ci na maila bo demko po spakowaniu zajmuje coś ponad 1,67mb. Na CHTV nie będę dawał bo nie wiadomo czy mess i venom by sobie tego życzyli
Acha zapomniałbym daj maila
może znajdziesz tam jakieś akcje do filmu, na www.clanterminators.prv.pl jest fajne demko mess vs player1, fajne fragi lecą jak chcesz to zobacz

Posted by Hakan on 18-08-2003 13:38:

Nie wysylaj mi na maila !!! Gdzie ja po telefonie bede sciagal 1,67 megowego maila?

Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!

Posted by ShreQ on 18-08-2003 14:05:

To daj maila jakiegoś kumpla, który ma stałkę on sobie ściągnie i ci pewnie da, chyba, że masz inny pomysł

Posted by Hakan on 18-08-2003 16:19:

Jesli mowisz ze demo jest warte ogladania to tu: http://www.challenge-tv.com/index.php?mode=upload-demo

Posted by ShreQ on 18-08-2003 17:25:

Demko nie jest ciekawe jeśli chodzi o fragi (chyba) ale to jest mecz Venom vs Mess. Żywa legenda pm, która wpadła na server i zagrała z jednym z najlepszych polskich promodowców. To jest w tym demku ciekawe. Na CHTV ludzi i tak by nie wiedzieli z kim gra mess, bo venom grał pod fajkiem: "V"
Demko jest swego rodzaju unikatowe

Posted by Hakan on 18-08-2003 18:36:

W komentarzu do demka mozesz zaznaczyc ze V to prawdopodobie ven0m stary polski gracz PM i tyle A poza tym to na CH-TV pelno jest malo ciekawych dem

Posted by ShreQ on 18-08-2003 18:50:

ok, demko jest już na CHTV

Posted by Q on 18-08-2003 19:41:

gg? to jest topik o fejkach a nie fejkowy topic

Posted by [FPP]Lipas on 19-08-2003 10:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
nie vq3_sux tylko q3_sux [...]

Znowu sie zaczyna...

A co do fake'ow, to jesli ktos lubi, to nie mozesz mu zabronic :o
Polska - wolny kraj

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Posted by oxygen on 19-08-2003 12:33:

nic sie nie zaczyna

tylko makler na cglu gral na xywce q3_sux a nie vq3_sux

Posted by zoom on 19-08-2003 15:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
taak a popatrz na przyklad na taka sytuacjie.

mistrz quake 3 arena promode wraca sobie wytyrany z imprezki do domu, ale jako ze jest maniakalnym graczem zamiast isc spac wchodzi sobie na necik aby zagrac jeszcze ze 2 mecze. jako ze podziela twoj poglad w sprawie fejkow w chodzi na swoim real nicku, wielki zachwyt na serverze lizanie dupy itd pan xxx nas zaszczycil. ale ok przychodzi jego kolejka, dostaje po dupie od jakiegos lamera, traci szacunek, wszyscy sie z niego smieja i nabijaja, a czemu? bo chcial sobie zagrac dla rozluznienia! ja na real nicku gram tylko wtedy gdy wiem ze dam 100% swoich mozliwosci w innym wypadku gram na fejku i nie staram sie az tak, przykladam sie do gry ale jakby bardziej na luzie, bezstresowo nie przejmuje sie az tak utraconymi fragami...

chociarz z drugiej strony, na qw fake nickow jest bardzo malo....dlaczego? bo w ta gre nie graja juz dzieci ktore nie potrafia zrozumiec ze kazdy ma swoje dobre i zle dni i gdy w 1 dzien wygrasz a w nastepny przegrasz sromotnie z tym samym przeciwnikiem wcale nie wystawia cie na posmiewisko. a w swiatku q3 to juz by o tym newsy pisali na orgu.

sorx jezeli to sie kupy nie trzyma ale wlasnie jestem na imprezce i sie za bardzo skupic nie moge, zreszta alc tez robi swoje...

Jak wlaze na server na****** to zawsze gram pod swoim nickiem :-))) ale kilka razy bylo smiechowo bo ktos nabijal na mnie fragi i mnie od fakow wyzwali ze sie podszywam :- )))

Posted by ShreQ on 19-08-2003 15:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez zoom
Jak wlaze na server na****** to zawsze gram pod swoim nickiem :-))) ale kilka razy bylo smiechowo bo ktos nabijal na mnie fragi i mnie od fakow wyzwali ze sie podszywam :- )))

Widzisz nie ładnie się pod kogoś podszywać :p

Posted by Grzesioo on 19-08-2003 22:10:

quote:
Napisane oryginalnie przez ShreQ
Ale takich ludzi zawsze poznasz bo odrazu widać różnice w skillu. Tak jak kiedyś siedziałem sobie z kumplami na serverze i wszedł koleś o ksywie V, mówił, że jest Venom (tak ta legenda). Na serverze był akurat nDc:mess no i do gościa odrazu, że zaraz się okarze czy jest naprawdę venomem. Jednak wszyscy się zdziwnili bo koleś mówił prawdę, mam nawet demko, które teraz zaliczam do ścisłej czołówki dem jakie mam na dysku

no i kto wygral?

Posted by ShreQ on 19-08-2003 22:16:

Z góry było wiadomo, że wygra mess bo venom nie gra w pm już ponad rok

ps. wygrał mess :p

Posted by oxygen on 20-08-2003 15:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez zoom

bywa

widzialem tez kilku zoomow ktorzy po paru fragach w*******u uciekali z gry

Posted by Grzesioo on 20-08-2003 16:03:

mnie tam tez draznia fake nicki ale coz robic... mamy demokracje, nikt im nie moze zabronic a i uznawanie tego za lamerstwo to dla mnie lekka przesada
mi juz bardziej pasuje text "to sa cipy ktore boja sie przegrac" (c) moj koles, niezy gracz

zreszta... mi tez zdarzalo sie grac czasem pod fake kiedy mialem wyjatkowo duze lagi

gl man

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:33.