FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11134)
UPS na cos1_beta7a
Na boardzie teraz coraz częściej wieje nudą, a ja wpadłem na pomysł jak to zmienić i przy okazji się dobrze bawić, mam przynajmniej taką nadzieję. Chciałem ogłosić konkurs, którego celem jest sprawdzenie ile boardowicze wyciągną ups na mapie cos1_beta7a. Rekordu nie znam ale może akurat ktoś z was go osiągnie :p
ZASADY:
1. W całej zabawie będą nam potrzebne dwa mody: CPMA 1.1 i OSP 1.03a
2. Będą dwie tzw. ligi, jedna CPMA, a druga vQ3
3. Demka z vQ3 muszą być nagrane na OSP 1.03a z zavotowanym promode 0 i pmove 0 (votowanie musi być jawne, czyli widoczne na demie)
3. Zmagania będą toczyć się na bierzni (obojętne czy niebieska czy czerwona)
4. Zabrania się używać rocket jumpów, używamy tylko "czystego" strefowania
5. Jeśli natomiast chcemy nagrać demko na CPMA 1.1 to nie należy już nieczego votować, mozna odrazu przystąpić do nagrywania dema
6. Areną naszych zmagań jest mapa cos1_beta7a, którą mozna znaleźć na: www.clanterminators.prv.pl lub http://q3arena.gry.wp.pl/defrag/ (w dziale mapy/trickz)
7. Zamieszczając dema proszę napisać czy jest na vq3 czy na CPMA (wiem, że to widać podczas odtwarzania demka ale mimo to bardzo proszę o zamieszczanie opisu)
To chyba tyle pozostaje mi życzyć wszystkim dobrej zabawy i jak najwięcej ups na liczniku
Demko jest na vQ3, wykręciłem na nim 2211ups. Widać na nim także jak powinno wyglądać jawne votowanie.
Jeśli chodzi natomiast o CPMA to poprzeczkę do ustalenia pozostawiam wam
1. W całej zabawie będą nam potrzebne dwa mody: CPMA 1.1 i OSP 1.03a
^M^ daj tu jakieś swoje demko jak strefujesz . Ja jestem lamerem w strefowaniu, chciałem tylko zabaczyć ile możmy(boardowicze) wydrzeć na tej mapie ale widocznie nikogo o już nie bawi
Napisane oryginalnie przez ShreQ
[...] chciałem tylko zabaczyć ile możmy(boardowicze) wydrzeć na tej mapie ale widocznie nikogo o już nie bawi![]()
917123
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lipas
Moj topik o Trickach tez juz nie zyje ;/
chyba, ze go zaraz odgrzeje :>
Napisane oryginalnie przez ShreQ
Pewnie dlatego, że trcki na tych standardowych mapach już zostały wyczerpane. Można popróbować zrobić coś na custom mapach tylko wątpię żeby pojawiły się tricki, które mogę przydać się podczas normalnej gry bo mało kto gra na takich mapach![]()
quote:
^M^ daj tu jakieś swoje demko jak strefujesz
quote:
Pewnie dlatego, że trcki na tych standardowych mapach już zostały wyczerpane
oo.. eMek, ty tutaj? =)
o dm6 nawet mi nie wspominaj... bleeee...
ja tam wole granie na custom mapach... fastcapsy, w tym to trzeba umiec strafowac, nie tylko bieg po prostej... w tunelu nie osiagam wiele, ok. 2000-1900ups tylko... ale co tam bieganie po prostej... nudne... pff... dema, niemam chyba... przynajmiej niechce mi sie szukac...
okno edycji, u mnie na netscape tez jest male.
quote:
Napisane oryginalnie przez SzakaL
oo.. eMek, ty tutaj? =)
o dm6 nawet mi nie wspominaj... bleeee...
ja tam wole granie na custom mapach... fastcapsy, w tym to trzeba umiec strafowac, nie tylko bieg po prostej... w tunelu nie osiagam wiele, ok. 2000-1900ups tylko... ale co tam bieganie po prostej... nudne... pff... dema, niemam chyba... przynajmiej niechce mi sie szukac...
okno edycji, u mnie na netscape tez jest male.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:20.