FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11137)

Posted by on 19-08-2003 14:24:

Unhappy Błąd(?) w multiplayer

Gram w multi od niedawna ale zauważyłem pewna rzecz. Wszyscy starzy wyjadacze (majacy tysiace zabitych na koncie) używają praktycznie tylko ciężkiej broni. Dlaczego ? Weźmy taki M60 - 200 naboi w magazynku, ogromna szybkostrzelność i potężne pole rażenia. I wszystko byłoby w porządku gdyby nie to że osoba używająca tej broni jest tak samo sprawna i zwinna jak ta która używa lekkiego karabinu typu Car15. Mnie się przynajmniej wydaje że ta ogromna siła rażenia powinna być okupiona mniejszą sprawnością ruchową i trochę mniejszą celnością (sam zdjąłem takim karabinem 2 osoby z odległości hmm 300- 400 metrów)

Posted by rodrigez on 08-12-2003 20:29:

Re: Błąd(?) w multiplayer

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Gram w multi od niedawna ale zauważyłem pewna rzecz. Wszyscy starzy wyjadacze (majacy tysiace zabitych na koncie) używają praktycznie tylko ciężkiej broni. Dlaczego ? Weźmy taki M60 - 200 naboi w magazynku, ogromna szybkostrzelność i potężne pole rażenia. I wszystko byłoby w porządku gdyby nie to że osoba używająca tej broni jest tak samo sprawna i zwinna jak ta która używa lekkiego karabinu typu Car15. Mnie się przynajmniej wydaje że ta ogromna siła rażenia powinna być okupiona mniejszą sprawnością ruchową i trochę mniejszą celnością (sam zdjąłem takim karabinem 2 osoby z odległości hmm 300- 400 metrów)

zgadzam sie w pelni z kolega z klubu.

Posted by on 08-12-2003 22:21:

Czytałeś wszystkie posty ?

Posted by rodrigez on 08-12-2003 23:19:

Smile

quote:
Czytałeś wszystkie posty ?

a tak mnie naszlo. zrobilem sobie wieczor archeologii.

Posted by lame on 09-12-2003 09:38:

Re: Błąd(?) w multiplayer

quote:

tak jest, tylko wiąże się to ze zmianą profesji CQB dużo szybciej niż gunner CARuje, nie mówiąć o medyku... Natomiast to i tak nie ma znaczenia, albo od tyłu albo wcale

Posted by Jaro(PL) on 20-12-2003 12:30:

A może multi to jest błąd w całości?. Z perspektywy tych 4 miechów wydaje się ,że niektórzy winni dostac receptę od psychologa na zakup DF:BHD wyłącznie w wersji z komputerowymi botami
Taki nie odpyskuje i pada posłusznie jak na komendę

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:50.