FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11204)
Eliminacje Mistrzostw Europy 2004 w piłce nożnej (#2)
Rodacy gora!!!
Nie bedzie sequel'a "Potopu".
Remis tez bedzie ok
Nasi 1:0 Szwecja :O
BTW. Kolejny mecz ostatniej szansy :>
pici-polo
POLSKA !! MIESZKAM W POLSCE...
ale i tak mysle ze oni wygraja, wiec stawiam na szwecje znadzieja ze jednak polska podola
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
postawilem 20 pln u bukmachera na szwecje. jak ****e przegraja to sie powiesze bo nie mam ani grosza wiecej
Mi kiedys tulup to tlumaczyl ... jak graja Polacy z kims innym to trzeba kase stawiac na tych drugich... dlaczego? Jak przegraja to czlowiek dostaje kase i pocieszenie jest ze przegrali... a jak wygrali to co tam kasa.. naszym sie udalo
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.
Roger Zelazny „Książe chaosu”
quote:
Napisane oryginalnie przez Hakan
/vote oni
Co oznacza ze Polacy jak zwykle nie wejda do Mistrzostw Europy 2k4. Takowych zagramy dopiero wtedy kiedy zostaniemy organizatorami :/
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.
Roger Zelazny „Książe chaosu”
to wtedy bedzie jeszcze pilka kopana? raczej jakies odmiana tego ]
quote:
Napisane oryginalnie przez Hakan
Nigdy moze nie, ale na pewno nie predzej jak za 20-30 lat![]()
w Krakowie to wogole paranoja jest bo weszla era jako sponsor wisly, wlasciciel tez ma w kurwe kasy z telefoniki, a transfery zalosne, podgrzewana murawe robili z dotacjami (jakies 30%) od miasta, posprzedawali najlepszych zawodnikow zamiast dac im wiecej kasy, a na dodatek nie chcieli zaplacic 2,5mln euro za Kuzbe, ktory po prostu wymiatal pod koniec tamtej rundy, byl niemalze w zyciowej formie i strzelalby pewnie mnostwo bramek razem z Zurawskim, bo sie swietnie rozumieli... ale od pewnego czasu Wisla zyje jak skromny 2-ligowy klub... smutne, az sie zbulwersowalem
mam nadzieje ze Cracovia wejdzie do 1 ligi za rok (bo w tym sezonie chyba nie) i jakis sensowniejszy sponsor do niej wejdzie...
to wtedy bedzie jeszcze pilka kopana? raczej jakies odmiana tego]
to wtedy bedzie jeszcze pilka kopana? raczej jakies odmiana tego]
achtung minen!
kopac mine glebinowa
ahahahah
achtung minen!![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Mi kiedys tulup to tlumaczyl ... jak graja Polacy z kims innym to trzeba kase stawiac na tych drugich... dlaczego? Jak przegraja to czlowiek dostaje kase i pocieszenie jest ze przegrali... a jak wygrali to co tam kasa.. naszym sie udalo![]()
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
I Wilk syty i owca cała ?![]()
:/
Mozna jeszcze oddac glos w ankiecie
wariant pesymistyczny 5:0 dla nich
://
Ankiete uniewazniam (zbyt prosta byla )
Baj de łej musze sie wyzalic... strasznie nie podoba mi sie jak sie komentatorzy podniecaja przy ewidentnie zalosnej sytuacji np. koles leci do bramki... wysoko leci pilka i widac ze wyladuje zaraz kolo bramkarza.. pilkarz nie ma szans pierwszy do niej dobiec... a ci komentatorzy sie wtedy podniecaja prawie jakby juz ten koless gola strzelil lol... bezsens.. imo :>
Ja wiem ze ja pilki nie czuje bo sie tym nie interesuje za bardzo ale jak jest sytuacja pod bramka ze pilka lata blisko to rozumiem ... ale jak jest taka ewidentna sytuacja to nie rozumiem o co ten halas.. przeciez z gory wiadomo ze i tak nic nie bedzie...
Btw.. w chwili obecnej obstawiam na 3:0 :/ Byl przez jedna chwilke moment miedzy pierwsza a druga bramka kiedy pomyslalam - moze moze jednak cos wyjdzie.. no i .. wyszla druga bramka szwedom.
oddalem na NICH (juz dostajemy w dupe 1:0)
wariant pesymistyczny 5:0 dla nich
62 min.
Czerwona kartka dla Hajty
Dobrze ze mam pod reka
Dalismy dupy jednym slowem. Nie ma reprezentacji, zero zgrania. Nawet dwoch meczy nie rozegrano w takim samym skladzie...Dzisiejszy mecz ciezko komentowac. Z jednej strony pierwsza polowa od ok. 5 min. byla najlepsza ze wszystkich meczy eliminacyjnych do ME - z drugiej Polacy znowu pokazali swoja bezradnosc wobec silniejszego (aczkolwiek nie az tak gigantycznie) rywala. Plus dla Krzynowka za swietna gre, dla Klosa za to, ze walczyl, dla Zurawia, ze chociaz probowal walczyc. No niestety bramka strzelona na poczatku meczu zawsze deprymuje druzyne ktora wtedy przegrywa, ale Polska wlasnie wtedy zaczela grac lepiej ... Niestety, brakuje tego wykonczenia akcji, celnych strzalow - no i szwankuje obrona - przy tej pierwszej bramce Hajto niewiele mogl pomoc - ale inni obroncy zaspali...
Co do posta Saari: W dzisiejszej pilce kazda akcja jest na wage zlota. Jedna druzyna moze atakowac przez 60 minut, wytworzyc 10 dobrych sytuacji i nie strzelic bramki. Za to druga jednym dobrym kontraatakiem potrafi zdobyc gola, czesto z pozornie niegroznej sytuacji. A jesli chodzi o mecze takiej rangi, to kazdy, nawet nieudany, strzal na bramke jest cenny. Bo liczy sie wola walki, wiara we wlasne sily i chec zwyciestwa.
eee... ile znowu przegralismy?
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
eee... ile znowu przegralismy?
co do Saari: nasi to nic... sa tak powolni w komentowaniu ze to az porazka.. wole ogladac po angielsku eurosport.. tam sie kolesie tak dra ze to czasem nie przechodzi przez glosniki inaczej jak w postaci trzaskow
kurwa przespalem mecz
wrocioem do domu wyjebany jak kon po westernie i usnalem
nedza
Redaktor naczelny http://qw.fpp.pl || Autor www.psychomod.tk || Clan Leader www.EIDclan.org || Admin mp3.wsisiz.edu.pl || Admin sexy.frag.pl
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:59.