FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=33)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1121)

Posted by S4i1or on 16-09-2001 13:29:

Question Operation Flashpoint

Zna ktoś może adres serwera FTP, z którego można by wziąć tą gierkę ? Zacząłem ściągać z KaZaA, ale raczej powoooooli to idzie

Posted by CE3RDE on 16-09-2001 13:41:

Re: Operation Flashpoint

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Zna ktoś może adres serwera FTP, z którego można by wziąć tą gierkę ? Zacząłem ściągać z KaZaA, ale raczej powoooooli to idzie

Przylaczam sie do prosby S4i1or'a tez bym sobie chetnie pocial w ta gierke...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Posted by S4i1or on 17-09-2001 14:41:

Hmmm... KaZaA to trochę jebnięty program...:/ Wczoraj wieczorem miałem ściągnięte 90 MB ze 180 (spakowane WinACE'm) Operation Flashpoint... Zostawiam kompa na noc (na pewno by się ściągnęło)... Wracam dzisiaj ze szkoły, ucieszony, że zaraz będę grać i co widzę? Ściągniętych... 60 MB! Jeśli user, od którego zacząłem ściągać przejdzie w stan offline, wtedy głupi program (zamiast poczekać, aż koleś wróci) zaczyna ściągać od 0% od innego użytkownika, który akurat jest online... Głupota :/ Ale cóż... Nie ma innego wyjścia

Posted by ^Blood^ on 17-09-2001 16:07:

yo yo yo joł

Posted by OGO on 17-09-2001 16:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez ^Blood^
yo yo yo joł

LOL fajny pierwszy post hie hie.

Posted by S4i1or on 17-09-2001 17:20:

[FPP]OGOrek (): może Ty wiesz cuś o Operation Flashpoint? Ba... Na pewno wiesz Pamiętam Jak coś powiesz, masz u mnie i u CE3RDEa

Posted by OGO on 17-09-2001 17:39:

S4i1or a co byś chciał wiedzieć? Szczegóły na irc. Zapytaj się giBBeR`a lub MajeS`a jak i co można załatwić.

Posted by S4i1or on 18-09-2001 13:17:

Dzięx, [FPP]OGO dla Ciebie, przy najbliższej okazji (FPP.PL party'2002? )

Posted by on 18-09-2001 19:17:

Re: Operation Flashpoint

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or

cierpliwosc to cnota =]

Posted by on 18-09-2001 19:18:

quote:
yo yo yo joł

podroba blooda? a mzoe nowy blood... ale ja wole blo =P

Posted by ^Blood^ on 19-09-2001 18:19:

Angry

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE

podroba blooda? a mzoe nowy blood... ale ja wole blo =P

bLADE ja juz od 2 lat jetem na arenie vq3 jako Blood wiec nie jestem rzadna podruba wrrrr !!!!

Posted by ^Blood^ on 19-09-2001 18:23:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO

LOL fajny pierwszy post hie hie.

yhyh [FPP] testowalem ustawienia! wiec ne mialem innego pomyslu na pierwszego posta!!! eheh

Posted by on 19-09-2001 18:57:

quote:
bLADE ja juz od 2 lat jetem na arenie vq3 jako Blood wiec nie jestem rzadna podruba wrrrr !!!!

dzifne... a slawny jestes? bo kiedys byl dobry w vq3, moze kiedys pykniemy czy cos =]

sorrx, za pomyslke =]

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:01.