FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11260)
Oczywiście komentarze mile widziane
aha, możecie jeszcze dorzucać propozycje (max 5 sztuk)
Cześć i pierwsze pytanko Radzioo . Jak się robi taką ankietkę?
Już o tym pisałem ale co tam. Oddaję głos na Mean Streets . Spytacie dlaczego? Po pierwsze mapa jest rozległa, mnóstwo na niej zakamarków i nie preferuje żadnego rodzaju broni. Salut!
Ej maderator!!!
ja oddalem swoj glos na Mean streets, ta mapa mi sie bardzo podoba, inne bije na glowe, wygodnie mi sie na niej gra ze wzgeldu na dosc wysokie "FPSy poniewaz posiadam dosc slaby sprzet to na innych mapach mi gra strasznie tnie, a na mean streets bardzo fajno mi sie gra
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
Najlepsza jest mapka o nazwie BAD JUJU. Szkoda tylko ze jest ona dostępna jedynie w CTF, ale przecież od dzis MOST puszcza ten tryb walki więc wszyscy będziecie mogli pograć na tej mapce. I jeszce tylko pytanie czy ktoś zna sposob na wyciągniecie tej mapki z gry i dołączenie jej do innych trybów gry ????
Właśnie wróciłem z wyjazdu służbowego Jak się robi ankietę? Zakładasz nowy temat i gdzieś na dole stawia się ptaszka przy opcji "Dołącz ankietę"
Zonk grywasz na MOST ?? Pod innym nickiem ??
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Zonk grywasz na MOST ?? Pod innym nickiem ??
no tak a swoją drogą ja też wolę kameralną grę do 20 graczy
ZonK! Daj Pan też na stronę główną tą ankietę. Mam kolejny pomysł, ale najpierw zobaczmy , co się bedzie działo dalej z tym co już mamy. narka
narazie nie, bo jest juz tam ankieta dotyczaca Screeena miesiaca
Postaram się dziś pyknąć pare "skriników" do bhd.fpp.pl (obsadzę się gdzieś minami i strzelę fotkę jak gość wykręca salto mortale)
Zonk czy dalo by rade tak umieścić ankiete żeby byla caly czas na gorze pod regulaminem Mostu ?? Bylaby lepiej zauwazalna. No i moze jakos pogrubic czcionke .... :
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Najlepsza jest mapka o nazwie BAD JUJU. Szkoda tylko ze jest ona dostępna jedynie w CTF, ale przecież od dzis MOST puszcza ten tryb walki więc wszyscy będziecie mogli pograć na tej mapce. I jeszce tylko pytanie czy ktoś zna sposob na wyciągniecie tej mapki z gry i dołączenie jej do innych trybów gry ????
tak to raczej tego nie zrobi bo musi miec plik mapy nie skompresowany, a ten co ma to juz jest skompresowany i mozna na nim grac... jesli chce mzienic musi zdobyc ten plik od autora mapy (bo pewnie tylko on posiada ) i wtedy moze przerabiac
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
tak to raczej tego nie zrobi bo musi miec plik mapy nie skompresowany, a ten co ma to juz jest skompresowany i mozna na nim grac... jesli chce mzienic musi zdobyc ten plik od autora mapy (bo pewnie tylko on posiada ) i wtedy moze przerabiac
quote:
Oczywiście komentarze mile widziane![]()
Ta z Basenem ?? Ale to nie ja mogę dodać tylko ZonK więc prośba o dodanie
No i w czym jest cool? Widziałem ją przez chwilę .....
quote:
Ta z Basenem ?? Ale to nie ja mogę dodać tylko ZonK więc prośba o dodanie
No i w czym jest cool? Widziałem ją przez chwilę .....
MOST nie zaliczył mi wczorajszych statów.... A tak ładnie pojechałem....
quote:
MOST nie zaliczył mi wczorajszych statów....A tak ładnie pojechałem....
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Nie byłeś jedyny i co robiłes w Red? Chyba nie w celu przetestowania moich min![]()
Hey ZonK
jest cool! mapa "Wet Work" się nazywa, prosiłbym o dodanie jej do ankiety
dodaj jeszcze mapę BAD JUJU
Nie wiem Jaro czy czytałeś mojego maila na temat mapy którą mi podesłałeś, oglądałem ją. Jest świetna (extra umieszczone PSP`y)i ogromna, idealna dla dużej ilości graczy. Przydałby się też ranking (coś jak moja ankieta) na MOST z ulubionymi mapami + propozycje... może by powstał wtedy "dream packet" czyli dla każdego coś dobrego.
quote:
Nie wiem Jaro czy czytałeś mojego maila na temat mapy którą mi podesłałeś, oglądałem ją. Jest świetna (extra umieszczone PSP`y)i ogromna, idealna dla dużej ilości graczy. Przydałby się też ranking (coś jak moja ankieta) na MOST z ulubionymi mapami + propozycje... może by powstał wtedy "dream packet" czyli dla każdego coś dobrego.
quote:
aha, możecie jeszcze dorzucać propozycje (max 7 sztuk)
quote:
gdzie się głosuje , bo nie mogę znaleźć
quote:
Można głosować tylko jeden raz
quote:
to nie fer, jeden głos ale na daną mapę to się zgodzę> ZonK da się z tym coś zrobić?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:08.