FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11260)

Posted by on 15-09-2003 04:14:

Question

Oczywiście komentarze mile widziane

Posted by on 15-09-2003 04:23:

aha, możecie jeszcze dorzucać propozycje (max 5 sztuk)

Posted by Jaro(PL) on 15-09-2003 07:06:

Cześć i pierwsze pytanko Radzioo . Jak się robi taką ankietkę?
Już o tym pisałem ale co tam. Oddaję głos na Mean Streets . Spytacie dlaczego? Po pierwsze mapa jest rozległa, mnóstwo na niej zakamarków i nie preferuje żadnego rodzaju broni. Salut!
Ej maderator!!!

Posted by [FPP]ZonK on 15-09-2003 09:39:

ja oddalem swoj glos na Mean streets, ta mapa mi sie bardzo podoba, inne bije na glowe, wygodnie mi sie na niej gra ze wzgeldu na dosc wysokie "FPSy poniewaz posiadam dosc slaby sprzet to na innych mapach mi gra strasznie tnie, a na mean streets bardzo fajno mi sie gra

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by tmat on 15-09-2003 12:21:

Najlepsza jest mapka o nazwie BAD JUJU. Szkoda tylko ze jest ona dostępna jedynie w CTF, ale przecież od dzis MOST puszcza ten tryb walki więc wszyscy będziecie mogli pograć na tej mapce. I jeszce tylko pytanie czy ktoś zna sposob na wyciągniecie tej mapki z gry i dołączenie jej do innych trybów gry ????

Posted by on 17-09-2003 19:41:

Właśnie wróciłem z wyjazdu służbowego Jak się robi ankietę? Zakładasz nowy temat i gdzieś na dole stawia się ptaszka przy opcji "Dołącz ankietę"

Posted by on 17-09-2003 21:17:

Zonk grywasz na MOST ?? Pod innym nickiem ??

Posted by [FPP]ZonK on 17-09-2003 22:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Zonk grywasz na MOST ?? Pod innym nickiem ??

ja we wszystkie gry ktore gram po necie gram pod wslanym nickiem.. czyli Zonk lub Zonku, ostatnio w ogole nie gram w delte...nie mam czasu zabardzo, a na serwie gdzie gra 40 graczy to by mi sie komp spalil z przeciazenia grafiki

Posted by on 18-09-2003 05:27:

no tak a swoją drogą ja też wolę kameralną grę do 20 graczy

Posted by Jaro(PL) on 19-09-2003 11:26:

ZonK! Daj Pan też na stronę główną tą ankietę. Mam kolejny pomysł, ale najpierw zobaczmy , co się bedzie działo dalej z tym co już mamy. narka

Posted by [FPP]ZonK on 19-09-2003 11:30:

narazie nie, bo jest juz tam ankieta dotyczaca Screeena miesiaca

Posted by on 19-09-2003 12:04:

Postaram się dziś pyknąć pare "skriników" do bhd.fpp.pl (obsadzę się gdzieś minami i strzelę fotkę jak gość wykręca salto mortale)

Posted by on 19-09-2003 14:23:

Zonk czy dalo by rade tak umieścić ankiete żeby byla caly czas na gorze pod regulaminem Mostu ?? Bylaby lepiej zauwazalna. No i moze jakos pogrubic czcionke .... :

Posted by on 22-09-2003 05:44:

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Najlepsza jest mapka o nazwie BAD JUJU. Szkoda tylko ze jest ona dostępna jedynie w CTF, ale przecież od dzis MOST puszcza ten tryb walki więc wszyscy będziecie mogli pograć na tej mapce. I jeszce tylko pytanie czy ktoś zna sposob na wyciągniecie tej mapki z gry i dołączenie jej do innych trybów gry ????

A próbowałeś otworzyć ją edytorem map i tam przełączyć na TDM ?? Nigdy nie robiłem mapki ale tam chyba jest taka opcja o ile pamiętam ....

Posted by [FPP]ZonK on 22-09-2003 14:38:

tak to raczej tego nie zrobi bo musi miec plik mapy nie skompresowany, a ten co ma to juz jest skompresowany i mozna na nim grac... jesli chce mzienic musi zdobyc ten plik od autora mapy (bo pewnie tylko on posiada ) i wtedy moze przerabiac

Posted by on 22-09-2003 14:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
tak to raczej tego nie zrobi bo musi miec plik mapy nie skompresowany, a ten co ma to juz jest skompresowany i mozna na nim grac... jesli chce mzienic musi zdobyc ten plik od autora mapy (bo pewnie tylko on posiada ) i wtedy moze przerabiac

Aaaaa... nie wiedzialem..... no coz to moze byc problem....

Posted by Jaro(PL) on 25-09-2003 00:06:

quote:
Oczywiście komentarze mile widziane

Radzioo jest mapa nad mapami "Wet Work" cool! To jest to. Dodaj to do rankingu

Posted by on 25-09-2003 05:30:

Ta z Basenem ?? Ale to nie ja mogę dodać tylko ZonK więc prośba o dodanie
No i w czym jest cool? Widziałem ją przez chwilę .....

Posted by Jaro(PL) on 25-09-2003 06:41:

quote:
Ta z Basenem ?? Ale to nie ja mogę dodać tylko ZonK więc prośba o dodanie
No i w czym jest cool? Widziałem ją przez chwilę .....

Twoja strata. Właśne widziałem jak się zmyłeś, a szkoda!. Woda, a w niej pojedynki na noże, granaty to jest to! Tu nie ma prostego naciskania na spust. Musisz kombinować i pamietać o oddychaniu, bo inaczej bul, bul. Strzasnęliśmy się wczoraj z Yogasem he he. Uparty z niego gościu , ale to był mój tor wodny.

Posted by on 25-09-2003 07:51:

MOST nie zaliczył mi wczorajszych statów.... A tak ładnie pojechałem....

Posted by Jaro(PL) on 25-09-2003 08:08:

quote:
MOST nie zaliczył mi wczorajszych statów.... A tak ładnie pojechałem....

Nie byłeś jedyny i co robiłes w Red? Chyba nie w celu przetestowania moich min

Posted by on 25-09-2003 08:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Nie byłeś jedyny i co robiłes w Red? Chyba nie w celu przetestowania moich min

Automat nie chciał mnie wpuścić do Blue a co do min to odreagowałem później ołowiem na Twoim korpusie

Posted by Jaro(PL) on 25-09-2003 10:37:

Hey ZonK
jest cool! mapa "Wet Work" się nazywa, prosiłbym o dodanie jej do ankiety

Posted by on 25-09-2003 10:39:

dodaj jeszcze mapę BAD JUJU

Posted by on 25-09-2003 15:29:

Nie wiem Jaro czy czytałeś mojego maila na temat mapy którą mi podesłałeś, oglądałem ją. Jest świetna (extra umieszczone PSP`y)i ogromna, idealna dla dużej ilości graczy. Przydałby się też ranking (coś jak moja ankieta) na MOST z ulubionymi mapami + propozycje... może by powstał wtedy "dream packet" czyli dla każdego coś dobrego.

Posted by Jaro(PL) on 25-09-2003 18:25:

quote:
Nie wiem Jaro czy czytałeś mojego maila na temat mapy którą mi podesłałeś, oglądałem ją. Jest świetna (extra umieszczone PSP`y)i ogromna, idealna dla dużej ilości graczy. Przydałby się też ranking (coś jak moja ankieta) na MOST z ulubionymi mapami + propozycje... może by powstał wtedy "dream packet" czyli dla każdego coś dobrego.

Hey Radzioo, mam takich jeszcze 6. Jak je otworzyłeś?

Posted by Jaro(PL) on 26-09-2003 07:12:

Unhappy

quote:
aha, możecie jeszcze dorzucać propozycje (max 7 sztuk)

gdzie się głosuje , bo nie mogę znaleźć

Posted by on 26-09-2003 07:29:

quote:
gdzie się głosuje , bo nie mogę znaleźć

Można głosować tylko jeden raz

Posted by Jaro(PL) on 26-09-2003 07:37:

quote:
Można głosować tylko jeden raz

to nie fer, jeden głos ale na daną mapę to się zgodzę> ZonK da się z tym coś zrobić?

Posted by on 26-09-2003 07:39:

quote:
to nie fer, jeden głos ale na daną mapę to się zgodzę> ZonK da się z tym coś zrobić?

Chyba jednak fair, inaczej mógłbyś zagłosować na każdą mapę po kolei a chodzi o ulubioną mapę, w innym wypadku ankieta byłaby niewiarygodna

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:08.