FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11261)

Posted by Jaro(PL) on 15-09-2003 07:25:

Lightbulb Screen MiesiĄca

Cześć wszystkim!

Dzięki Radzioo(PL) - na naszym forum - mamy wreszcie z prawdziwego zdarzenia ankietę dot. map.

Wpadłem na nowy pomysł . Wybierzmy screen miesiąca. Trzeba tylko uzgodnić format i sposób prezentacji. Liczę na Wasze pomysły , a szczególnie pomoc - moderatora też- gdyż nie wiem, jak to zorganizować od strony technicznej. Co o tym myślicie?

Powiedzmy, że screeny wysyłamy do końca miesiąca, potem do 10 tego następnego miesiąca głosujemy? Salut!

Posted by [FPP]ZonK on 15-09-2003 09:20:

hm, mozemy zrobic wieksze przedsiewziecie... wszystkie przyslane screeny beda umiesczane na bhd.fpp w newsach, wraz z ich autorami, zostanie stworzony nowy dzial z "Screen miesiaca". Jezeli bedzie duzo screenow mozna podzielic je na 2 grupy, z dwoch grup, wybrac np. po 3 screeny, ktore tworzyly bby nowa grupe (cos w rodzaju polfinalow). Na koniec z pozostalych 6 screenow, 2 na ktore oddano by najwieksza ilosc glosow w ankiecie (ktora zostanie stworzona po wylonieniu polfinalistow, ankieta zostanie stworzona prawdopodnbnie na baordzie, nie na www ). Po wylonieniu finalistow zostanie stworzona nowa ankieta, ktora wyloni zwyciezce (lecz nagrod komercyjnych nie bedzie, poniewaz Cenega nie zgodzila sie na organizowanie konkursow i zeby ona byla sponsorem )
Jesli macie sugestie co do tego pomyslu to piszcznie, narazie sie wstrzymam, zaczniemy dopiero jak wszystko bedzie ustalone

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by Jaro(PL) on 15-09-2003 10:39:

Thumbs up

ZonK! to może się sprawdzić
Nie pozostaje nic innego, jak polować na dobry screen.Narka

Posted by on 17-09-2003 19:51:

Przede wszystkim dziękuję za uznanie no i dołączam się do pomysłu z screenami

Posted by [FPP]ZonK on 18-09-2003 21:14:

no to startujemy (ciekawe czy wypali hehe)

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by Jaro(PL) on 17-10-2003 13:33:

Lightbulb

Wszystkim chętnym do wzięcia udziału w zabawie na screen miesiąca pragnę przypomnieć o zbliżającym się upływie terminu na przesłanie screena z gry ( na chwilę obecną mamy już 26 screenów ) . Zostało już niewiele czasu. Pozdrawiam.

Posted by Jaro(PL) on 19-12-2003 21:31:

Screen roku

Korzystając z okazji chciałbym odświeżyć ten topick i ponownie zaproponować kolejną turę zabawy w screen roku. Tym bardziej, że pojawiły się arcyciekawe fotki , które warto upowszechnić szerokiej publiczności ku uciesze gawiedzi

Posted by on 19-12-2003 21:52:

Ewentualnie dla CBŚ

Posted by Jaro(PL) on 19-12-2003 22:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Ewentualnie dla CBŚ

Masz na mysli Centralne Biuro Ścreenów

Posted by on 19-12-2003 22:02:

Posted by Jaro(PL) on 19-12-2003 22:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)

dalczego te dwa śmiejące się ryje zawsze chodzą parami?

Posted by lame on 21-12-2003 16:52:

Thumbs up

Nie ma to jak pośmiać się z kolegą
Ja moje puszczam trójkami

A odnośnie meritum topikowego to ja bardzo chętnie swe skrinszoty powysyłam

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:05.