FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11359)

Posted by Jaro(PL) on 29-09-2003 06:51:

Weapon Points ?

Może ktoś z Was wie czy trafienia z 50 tki Hummer'a są gdzieś podliczane .Ciekawe ale na serwerze nie jest wymieniona przy punktacji Weapon Points :
Colt .45 0.5
M9 Beretta 0.5
Remington Shotgun 0.5
CAR15 0.4
CAR15/M203 0.4
CAR15/M203 - Grenade 0.2
M16 0.4
M16/M203 0.4
M16/M203 - Grenade 0.2
M21 0.3
M24 0.4
MCRT .300 Tactical 0.4
Barrett .50 Cal 0.3
M249 SAW 0.2
M60 0.2
M240 0.2
MP5 0.5
Frag Grenade 0.3
AT4 0.2

Posted by on 29-09-2003 07:33:

Re: Weapon Points ?

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Może ktoś z Was wie czy trafienia z 50 tki Hummer'a są gdzieś podliczane .Ciekawe ale na serwerze nie jest wymieniona przy punktacji Weapon Points :
Colt .45 0.5
M9 Beretta 0.5
Remington Shotgun 0.5
CAR15 0.4
CAR15/M203 0.4
CAR15/M203 - Grenade 0.2
M16 0.4
M16/M203 0.4
M16/M203 - Grenade 0.2
M21 0.3
M24 0.4
MCRT .300 Tactical 0.4
Barrett .50 Cal 0.3
M249 SAW 0.2
M60 0.2
M240 0.2
MP5 0.5
Frag Grenade 0.3
AT4 0.2

Chyba tak. Jak obejrzysz inne stat serwery to zobaczysz że inne "drobiazgi" też są zliczane (to chyba zależy od wersji statów) np. claymore, apteczka itp... mało tego zliczane są też oddzielnie ... noże a co ciekawe ich wynik jest inny niż na górnym panelu statów.

P.S. Obaj podskoczyliśmy o 2 punkty w średniej punktacji a to chyba dobrze wróży.

Posted by Jaro(PL) on 29-09-2003 07:34:

Jeszcze jedno pytanie, co z punktacją za minowanie?

Posted by on 29-09-2003 07:36:

quote:
Jeszcze jedno pytanie, co z punktacją za minowanie?

j.w. punkty są ale "rozpiska" zależy od wersji statów (chyba). Obejrzyj staty np. na serwerze Nowego Sącza.

Posted by Jaro(PL) on 29-09-2003 07:39:

Re: Re: Weapon Points ?

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Chyba tak. Jak obejrzysz inne stat serwery to zobaczysz że inne "drobiazgi" też są zliczane (to chyba zależy od wersji statów) np. claymore, apteczka itp... mało tego zliczane są też oddzielnie ... noże a co ciekawe ich wynik jest inny niż na górnym panelu statów.

P.S. Obaj podskoczyliśmy o 2 punkty w średniej punktacji a to chyba dobrze wróży.

tylko czemu dorabiasz na mnie ?
Co sobie biegnę to nagle łup! Radzioo(Pl) gave Jaro(Pl) a lethal ending

Posted by Jaro(PL) on 29-09-2003 07:42:

Lightbulb

swoją drogą, czy ktoś oprócz Nas to czyta?

Posted by on 29-09-2003 07:43:

Re: Re: Re: Weapon Points ?

quote:
tylko czemu dorabiasz na mnie ?
Co sobie biegnę to nagle łup! Radzioo(Pl) gave Jaro(Pl) a lethal ending

Nie wspomne ile razy oglądałem z bliska pociski z Twojego granatnika A jedyne wyjście to być w jednej drużynie.
Przecież nie jesteś jedyny który obrywa... Gdybyś tak miał np. sombrero na głowie jako znak rozpoznawczy to omijałbym Cię szerokim łukiem

Posted by on 29-09-2003 07:46:

quote:

owszem, tylko nikomu nie chce się rejestrować ......

Posted by Jaro(PL) on 29-09-2003 08:59:

Re: Re: Re: Re: Weapon Points ?

quote:
Nie wspomne ile razy oglądałem z bliska pociski z Twojego granatnika A jedyne wyjście to być w jednej drużynie.
Przecież nie jesteś jedyny który obrywa... Gdybyś tak miał np. sombrero na głowie jako znak rozpoznawczy to omijałbym Cię szerokim łukiem

Jak to ? To ja- z pogardą dla śmierci w oczach- kroczę środkiem plansz bitewnych wzbudzając postrach w szeregach wroga. Lub stojąc w Hummer oparty o 50-tkę z sztandarem w dłoni sieję rozpacz . Uaaaaaaahhhhhhhaaaa!
Sambrero nie używam - choc faktycznie takowe posiadam - odkąd po wystrzale z AT4 zajęło się żywym płomieniem

Posted by on 29-09-2003 09:02:

Re: Re: Re: Re: Re: Weapon Points ?

quote:
Jak to ? To ja- z pogardą dla śmierci w oczach- kroczę środkiem plansz bitewnych wzbudzając postrach w szeregach wroga. Lub stojąc w Hummer oparty o 50-tkę z sztandarem w dłoni sieję rozpacz . Uaaaaaaahhhhhhhaaaa!
Sambrero nie używam - choc faktycznie takowe posiadam - odkąd po wystrzale z AT4 zajęło się żywym płomieniem

To po tym "podgrzaniu" AT4 to pewnie wygląda teraz jak melonik

Posted by on 30-09-2003 13:03:

quote:

Czyta, czyta :>

Posted by on 30-09-2003 13:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Czyta, czyta :>

Mistrz scyzoryków i innych broni białych Jak widać potwierdza to teorię że im cięższa broń tym lżejszy.....
A Ty sileo grywasz gdzieś jeszcze oprócz na MOST ??

Posted by on 30-09-2003 13:30:

quote:
Mistrz scyzoryków i innych broni białych Jak widać potwierdza to teorię że im cięższa broń tym lżejszy.....

Wlasnie glownie grywam na zagranicznych. Nie bardzo lubie TDM (wole TKOTH), ale czasem na MOST wpadam, bo nie wypada na polskim nie pograc czasem

Posted by on 30-09-2003 13:33:

quote:
Wlasnie glownie grywam na zagranicznych. Nie bardzo lubie TDM (wole TKOTH), ale czasem na MOST wpadam, bo nie wypada na polskim nie pograc czasem

To może daj garść dobrych adresów, TKOTH, Capture the Flag bo TDM trochę się nudzi....

Posted by Jaro(PL) on 30-09-2003 14:12:

quote:
To może daj garść dobrych adresów, TKOTH, Capture the Flag bo TDM trochę się nudzi....

Mam pewien pomysł? umówmy się na jakiś server i zagrajmy tam razem. Narobilibyśmy trochę zamieszania. Macie jakieś sugestie co do serverka?

Posted by Jaro(PL) on 30-09-2003 14:15:

quote:

Świeta racja .Szkoda, że brakuje innych alternatywnych i skutecznych broni np: saperki

Posted by on 30-09-2003 14:15:

quote:

Ja po prostu wybieram z listy te serwy, na ktorych mam niskiego pinga, nie ma standardowych map i wlaczone sa "morderstwa" (wtedy jest malo min i mozna z nozem biegac ). Polecic moge serwa teamu DT30 (a jak zabijesz tam K9=DT30= to pozdrow go ode mnie PPP)

Posted by on 30-09-2003 14:32:

quote:
Ja po prostu wybieram z listy te serwy, na ktorych mam niskiego pinga, nie ma standardowych map i wlaczone sa "morderstwa" (wtedy jest malo min i mozna z nozem biegac ). Polecic moge serwa teamu DT30 (a jak zabijesz tam K9=DT30= to pozdrow go ode mnie PPP)

Spróbuję chyba że ten gość to taki sam wariat jak Ty i z nożem przyczajkę w trawię odstawia

Posted by Jaro(PL) on 30-09-2003 14:34:

quote:

Nóż to fajna zabawa, ale na dłuższą metę męczy mnie intensywne skakanie i obracanie się ekranu podczas walki. No chyba, że używasz dwóch ekranów Wczoraj dopadł mnie jeden taki "komar" wiedziałem , że mu nie ucieknę(Car 15/M203 )więc posłałem go zza grobu do piekła podrzucając w ostatnim tchnieniu minę. Tak się kręcił , że sie przekręcił!
Z takich niekonwencjonalnych broni można wskazać klucz do opon i wycior do lufy. Nie wiem czy tym ostatnim można zabić ale wystraszyć napewno

Posted by on 30-09-2003 14:36:

quote:
Nóż to fajna zabawa, ale na dłuższą metę męczy mnie intensywne skakanie i obracanie się ekranu podczas walki. No chyba, że używasz dwóch ekranów Wczoraj dopadł mnie jeden taki "komar" wiedziałem , że mu nie ucieknę(Car 15/M203 )więc posłałem go zza grobu do piekła podrzucając w ostatnim tchnieniu minę. Tak się kręcił , że sie przekręcił!:p
Z takich niekonwencjonalnych broni można wskazać klucz do opon i wycior do lufy. Nie wiem czy tym ostatnim mozna zabić lae wystraszyć napewno

zależy do jakiej lufy?? np. czołgowej ....

Posted by Jaro(PL) on 30-09-2003 14:37:

quote:
Spróbuję chyba że ten gość to taki sam wariat jak Ty i z nożem przyczajkę w trawię odstawia

Co masz na głowie? wygląda jak stary dekiel od Syrenki

Posted by on 30-09-2003 14:51:

quote:
Co masz na głowie? wygląda jak stary dekiel od Syrenki

Spadłem z krzesła Lepszy dekiel od syrenki niż to co Ty masz czyli felga od malucha

Posted by Jaro(PL) on 30-09-2003 15:00:

quote:
Spadłem z krzesła Lepszy dekiel od syrenki niż to co Ty masz czyli felga od malucha

A u was biją murzynów

Posted by on 30-09-2003 15:10:

quote:
A u was biją murzynów

A u Was jeszcze ich nie widzieli ..... a prąd macie czy dalej Łukasiewicz panuje ?

Posted by Jaro(PL) on 30-09-2003 15:12:

quote:

Tak poważnie to noża używam jedynie do "otwierania" snajpów vide screen miesiąca

Posted by Jaro(PL) on 30-09-2003 15:18:

quote:
A u Was jeszcze ich nie widzieli ..... a prąd macie czy dalej Łukasiewicz panuje ?

Kogo my tu Panie nie widzieli hej. My są zgodne Panocku i jak sie kto nie wychyla i zyje Jak Pan Bócek przykozoł to jest hej.
To nie te gory hej. Tamte so Beskid Niski hej. Gdyby nie Łukasiewicz, to byś se Panocku furkom po mazowieckich piaskach pomykał hej.

Posted by Jaro(PL) on 30-09-2003 15:26:

patrząc na ankietę w sprawie map to mamy 11 uczestników forum
Zapraszamy do dyskusji

Posted by Jaro(PL) on 30-09-2003 15:39:

Saperka/M203 uaaahhaaa

Posted by on 30-09-2003 15:42:

quote:
patrząc na ankietę w sprawie map to mamy 11 uczestników forum
Zapraszamy do dyskusji

aż 11 tu ? przy takiej ilości board powinien dymić z przeciążenia

Posted by on 30-09-2003 15:46:

quote:
Saperka/M203 uaaahhaaa

Nie, nóż z lunetą

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:15.