FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11448)

Posted by patryk pl on 11-10-2003 23:30:

jak się dostać na most

Chciałbym sobie z wami pograć i mam pytanie jak wejść na wasz serwer bo kedyś mogłem was znaleśc na liście serwerów w grze a teraz gdzieś wasz serwer zniknoł, czy musze należeć do jakiegoś klanu i czy wogule chcecie u siebie nowicjuszy w necie gram od niedawna i jeszcze nie załapałem zbyt dobrze jakie tu obowiązują zasady nie mówiąc już o sprawach technicznych.
p.s. grałem jako patryk pl i się już spotkaliśmy

Posted by Tomcat27 on 11-10-2003 23:44:

Re: jak się dostać na most

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Chciałbym sobie z wami pograć i mam pytanie jak wejść na wasz serwer bo kedyś mogłem was znaleśc na liście serwerów w grze a teraz gdzieś wasz serwer zniknoł, czy musze należeć do jakiegoś klanu i czy wogule chcecie u siebie nowicjuszy w necie gram od niedawna i jeszcze nie załapałem zbyt dobrze jakie tu obowiązują zasady nie mówiąc już o sprawach technicznych.

Czesc. Po pierwsze zainstaluj sobie program "Pinger" np. z tej strony. Po drugie na stronie www.most-pl.prv.pl w którym dziale (już nie pamiętam ale chyba w download) jest opisane jak masz znaleśc Most.pl.
Pozdroooo *SAS*Tomcat

Posted by patryk pl on 11-10-2003 23:51:

Re: Re: jak się dostać na most

dzieki własnie sciągam pingera może mi się uda

Posted by Jaro(PL) on 12-10-2003 00:42:

quote:

Cze Patryk.
Na temat zasad możesz poczytać w topicu "Przekret" . Miłej strawy duchowej. Reszta j.w. Pozdrawiam.

Posted by on 12-10-2003 09:31:

Na tym forum już wyjaśniłem jak wejść na MOST, czytać ludzie, czytać.

Posted by on 12-10-2003 09:33:

quote:

Jak już sobie pograsz to nie zapomnij zagłosować w naszych ankietach.

Posted by on 12-10-2003 09:35:

Co do klanu ... na tym forum jest także topic że dwie drużyny szukają chętnych w swoje szeregi. Przejrzyj całe forum.

Posted by Longbow on 12-10-2003 18:16:

uhhh... sorki, że narzekam... ale nie można odpowiedzieć w jednym poście? bo 3 posty pod sobą tego samego użytkownika po 1-3 zdania ciężko się czyta... przecież nie piszecie chyba tego dla nabijania liczby postów
pozdro

Posted by on 12-10-2003 18:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
uhhh... sorki, że narzekam... ale nie można odpowiedzieć w jednym poście? bo 3 posty pod sobą tego samego użytkownika po 1-3 zdania ciężko się czyta... przecież nie piszecie chyba tego dla nabijania liczby postów
pozdro

eeeee.. no tak, poprawie się
czasami za szybko kliknę
nabijanie postów ?? to jest myśl

Posted by patryk pl on 12-10-2003 19:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Co do klanu ... na tym forum jest także topic że dwie drużyny szukają chętnych w swoje szeregi. Przejrzyj całe forum.

czesc
Nie pytam czy chce i gdzie lecz, czy muszę zpisac sie do jakiegos klanu żeby z wami grać.

Posted by [FPP]ZonK on 12-10-2003 19:49:

nie, to byla tylko propozycja przeczytania tematow tego forum

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by 101st_AIRBORN on 12-10-2003 20:26:

Talking ale:re:re:re:re:re:re

co do naszego klanu to jestesmy otwarci na nowych boysow a tak wogle to pozrdo for *SAS*
medyk gora!!!!! a *SAS* tez :devil2:

Posted by 101st_AIRBORN on 12-10-2003 20:27:

Talking beszczelnie napisalem

no nie ale beszczel zemnie jak lol gga mowia gunerzy a ja mowie takekuschi ale jazdy mam

Posted by 101st_AIRBORN on 12-10-2003 20:29:

Talking propozycja

na motto "nikt niezostaje w tyle" lub "kto planuje ten wygrywa" oto propo na mottttttttto takekuschi

Posted by 101st_AIRBORN on 12-10-2003 20:31:

Talking radzioo

wal mocniej z granatnika bo dzis cie pochlastalem z cara 15 a ty nawet nic niezrobiles a szkoda

Posted by 101st_AIRBORN on 12-10-2003 20:32:

Talking kto..

....kto z cara przywali ten piekny i gladki

Posted by [FPP]ZonK on 12-10-2003 22:20:

Airborn... czy zrobiles to specjalnie, czy nieswiadomie (w co watpie) chodzi mi o 5 postow twojego autorstwa z rzedu, uspokuj sie, bo bede musial ja ciebie uspokoic... jak chcesz pisac posta, to zamiast pisac nowego mozesz go edytowac... bez potrzeby pisania nowych bzdurnych postow

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by patryk pl on 13-10-2003 21:49:

Angry

Czesc
To znow ja "niewiedza" mam problem z niektórymi mapami ciągle tymi samymi po paru sekundach mnie rozłącza z serwerem, może wie ktoś dlaczego i jak to wyleczyć

Posted by on 13-10-2003 21:59:

quote:
Czesc
To znow ja "niewiedza" mam problem z niektórymi mapami ciągle tymi samymi po paru sekundach mnie rozłącza z serwerem, może wie ktoś dlaczego i jak to wyleczyć

zrobiłeś update gry ??

Posted by patryk pl on 13-10-2003 23:04:

tak ale może sa jakis nowe laty

Posted by on 13-10-2003 23:06:

quote:
tak ale może sa jakis nowe laty

a która "version" ? z reszta w grze masz auto-update. Z kazdego serwa Cię wywala ?

Posted by patryk pl on 13-10-2003 23:13:

quote:
a która "version" ? z reszta w grze masz auto-update. Z kazdego serwa Cię wywala ?

Ostatno wgrałem łate potege 111 mg wer 4.0.100.1190 gra jest w wer. 1.2.1 głownie chodzi o mape House of Pain B ale na innych też mam problemy serwer niema znaczenia lecz mapy, a jesli chodzi o aktualizacje z poziomu gry to po jeje urucomieniu gra sie zawiesza a mam orginał w polskiej wersji

Posted by Jaro(PL) on 14-10-2003 09:05:

quote:
Ostatno wgrałem łate potege 111 mg wer 4.0.100.1190 gra jest w wer. 1.2.1 głownie chodzi o mape House of Pain B ale na innych też mam problemy serwer niema znaczenia lecz mapy, a jesli chodzi o aktualizacje z poziomu gry to po jeje urucomieniu gra sie zawiesza a mam orginał w polskiej wersji

Zupełnie nie mam pojęcia w czym jest problem, też mam oryginał lecz nie instalowałem polskiej nakładki ( po zainstalowaniu nakładki miałem bardzooo dziwne kolory). Może problem tkwi po stronie systemu np. za mało pamięci operacyjnej lub wirtualnej lub coś podobnego.

Posted by on 14-10-2003 09:22:

Ja też mam oryginał ale polskiej wersji nie używam, gram na angielskiej. Jeśli to nie sprawi Ci kłopotu to skasuj polską wersję zainstaluj tylko angielską i zaktualizuj ją. No i standardowy bełkot - zainstaluj najnowszy directx, stery do grafy i wbrew pozorom do muzy też. Powoli może dojdziemy o co chodzi.

Posted by Jaro(PL) on 14-10-2003 09:38:

quote:
Ja też mam oryginał ale polskiej wersji nie używam, gram na angielskiej. Jeśli to nie sprawi Ci kłopotu to skasuj polską wersję zainstaluj tylko angielską i zaktualizuj ją. No i standardowy bełkot - zainstaluj najnowszy directx, stery do grafy i wbrew pozorom do muzy też. Powoli może dojdziemy o co chodzi.

"wbrew pozorom do muzy też" święta racja, też kiedyś miałem z tego powodu małe problemy w RTCW. Pomogło.

Posted by patryk pl on 14-10-2003 15:27:

quote:

Nie poto wywaliłem tyle kasy żeby sie męczyć z angielskim tymbardziej że jestem z angielskiego noga a jesli chodzi o stery to wszendzie mam najnowsze ale moge sie pomeczyc i kiedyds spróbuje i dam cynk czy pomogło

Posted by Jaro(PL) on 14-10-2003 15:33:

quote:
Nie poto wywaliłem tyle kasy żeby sie męczyć z angielskim tymbardziej że jestem z angielskiego noga a jesli chodzi o stery to wszendzie mam najnowsze ale moąe sie pomecze i kiedyds spróbuje sie pomenczyc i dam cynk czy pomogło

Witaj w klubie i daj sobie spokój z polskim patchem i tak nie jest do niczego potrzebny. Pozdrawiam.

Posted by on 14-10-2003 18:01:

quote:
Nie poto wywaliłem tyle kasy żeby sie męczyć z angielskim tymbardziej że jestem z angielskiego noga a jesli chodzi o stery to wszendzie mam najnowsze ale moge sie pomeczyc i kiedyds spróbuje i dam cynk czy pomogło

ale spróbować nie zaszkodzi. Jaką masz kartę graficzna i jakie stery do niej ?

Posted by patryk pl on 14-10-2003 22:55:

quote:
ale spróbować nie zaszkodzi. Jaką masz kartę graficzna i jakie stery do niej ?

Wywaliłem plską wersję i narazie jest dobże ale nie powiem że podoba mi się grać angielską wersją do pl już się przyzwyczaiłem jeśli chodzi o karte to WinFast GeForce 2 Pro stery Detonator 45.23 DirectX 9b napisałem już do cenegi ciekawe co oni nato.
A tak pozatym to fajny pomysł z tematem "Masz problem z grą".

Posted by on 15-10-2003 00:08:

quote:
Wywaliłem plską wersję i narazie jest dobże ale nie powiem że podoba mi się grać angielską wersją do pl już się przyzwyczaiłem jeśli chodzi o karte to WinFast GeForce 2 Pro stery Detonator 45.23 DirectX 9b napisałem już do cenegi ciekawe co oni nato.
A tak pozatym to fajny pomysł z tematem "Masz problem z grą".

Cenegę to sobie odpuść bo o ile ich znam to dostaniesz 3 odpowiedzi (po baaardzo długim czasie) i kontakt się urwie. Co do sterów do grafy to te się niekoniecznie nadają bo są optymalizowane pd FXy - proponuję detonatory z serii 41.xx to chyba najlepszy pakiet dla GF 2

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:34.