FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11461)
koniec
koniec niema dla mnie miejsca w bhd polska bo mnie niechca
wywalili mnie zato ze radzioo traktowal mnie jak smiecia ,posranca etc. bede wpadal tu czasem
btw nie wylewajcie tu swoich kompleksów
update...
aha...już doczytałem o co chodzi...
Re: koniec
quote:
Napisane oryginalnie przez 101st_AIRBORN
wywalili mnie zato ze radzioo traktowal mnie jak smiecia ,posranca etc. bede wpadal tu czasem
Re: koniec
quote:
Napisane oryginalnie przez 101st_AIRBORN
Re: Re: Re: koniec
quote:[/B][/QUOTE]
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
ZONKU SKASUJ TEGO POSTA BO "CÓŚ" ŹLE KLIKNĄŁEM A NIE MOGĘ GO USUNĄĆ
CIACH
Po drugie o ile wiem to Tomcat nie wyrzucił Cię " na zbity pysk" ( i na pewno nie pod moją presją) lecz najpierw też próbował dojść do porozumienia z Tobą na co Ty zostałeś obojętny wręcz uniosłeś się honorem i to TY praktycznie sam odszedłeś. Więc przestań tu ściemniać że to moja czy kogolwiek innego wina bo cała leży TYLKO po TWOJEJ stronie.
P.S. BHD Polska to nie tylko grupa *SAS*, jest wiele innych klanów, wiele serwerów oraz zawsze można być wolnym strzelcem.
P.S2 Ten Twój "podpis" w Twoich postach (airborn z głową w chmurach) akurat do Ciebie pasuje(sorry za złośliwość)
Pozdrawiam
ZonK zostaw taj jak jest BOLD lepiej się czyta
"wstrętny" Radzioo(PL)
Re: Re: Re: Re: koniec
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
a o co chodzi? to mam usuwac czy nie?
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
a o co chodzi?to mam usuwac czy nie?
autor postu moze usunac, ale tylko wtedy kiedy nikt jeszcze nie odpowiedzial na tego posta
quote:
autor postu moze usunac, ale tylko wtedy kiedy nikt jeszcze nie odpowiedzial na tego posta
quote:
prawda, nalezy tylko zaznaczyc okienko "USUN post" i potwierdzic "Delet Now"
quote:
prawda, nalezy tylko zaznaczyc okienko "USUN post" i potwierdzic "Delet Now"![]()
no ja dzis specjalnie napisalem pewnien post w dziale "Kosz" po chwili weszlem w "Edytuj/Usun" i go usunalem ... a moderatora tam nie mam
quote:
no ja dzis specjalnie napisalem pewnien post w dziale "Kosz" po chwili weszlem w "Edytuj/Usun" i go usunalem ... a moderatora tam nie mam
tomacat
..........powiedzial zebym skasowal tag bo nieangazuje sie i zebym odszedl pozaty gram teraz w cal of duty licht-owa giera
Witam. Problem AirBorna leży nie w tym że ktoś sie z nim nie zgadza, nie taki mamy układ w grupie. Chodzi poprostu o chęć wspólnej gry i w miare poważne podejscie do tematu (owszem jest to zabawa, ale trzeba umieć sie bawic także na poważnie).
A co do AirBorna to niewykazywał najmiejszej inicjatywy co do gry w zespole.
To nie jest tylko moje zdanie i też nie ja proponowałem Airowi odejscie...tą decyzje podjeliśmy większością grupy po tym jak sugerowaliśmy mu (również Radzioo w postach mu to sugerował) by z nami zagrał.
Sorki za to co powiem, ale nie potrzebujemy takich ludzi. Rozumiemy że każdy ma jakieś obowiązki (rodzina, praca) ale chyba też każdy znajdzie wolną godzinke na wspólną gre choć raz w tygodniu?
Zauważcie jak Air odnosił sie do innych ludzi w Grupie (patrz posty *SAS* i "Koordynacja w grupie")
Więc AirBorn poprostu sam sobie zasłużył na to co go spotkało.
P.S. Wybaczcie "pranie brudów" ale nie pozwole by ktoś niesłusznie mnie lub kogoś z Grupy o coś posądzał
To chyba tyle...pozdrawiam
Witam. Problem AirBorna leży nie w tym że ktoś sie z nim nie zgadza, nie taki mamy układ w grupie. Chodzi poprostu o chęć wspólnej gry i w miare poważne podejscie do tematu (owszem jest to zabawa, ale trzeba umieć sie bawic także na poważnie).
A co do AirBorna to niewykazywał najmiejszej inicjatywy co do gry w zespole.
To nie jest tylko moje zdanie i też nie ja proponowałem Airowi odejscie...tą decyzje podjeliśmy większością grupy po tym jak sugerowaliśmy mu (również Radzioo w postach mu to sugerował) by z nami zagrał.
Sorki za to co powiem, ale nie potrzebujemy takich ludzi. Rozumiemy że każdy ma jakieś obowiązki (rodzina, praca) ale chyba też każdy znajdzie wolną godzinke na wspólną gre choć raz w tygodniu?
Zauważcie jak Air odnosił sie do innych ludzi w Grupie (patrz posty *SAS* i "Koordynacja w grupie")
Więc AirBorn poprostu sam sobie zasłużył na to co go spotkało.
P.S. Wybaczcie "pranie brudów" ale nie pozwole by ktoś niesłusznie mnie lub kogoś z Grupy posądzał o coś niesłusznie.
To chyba tyle...pozdrawiam
No chyba że też w nocy grywa ...
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
No chyba że też w nocy grywa ...![]()
No faktycznie sie powtórzyłem, a czemu? Napisałem posta potem go edytowałem i umieściło dwa? No trudno
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Piszcie tak dalej, a najprawdopodnie znowu się odezwie i znowu będziecie mieli oczym pisać.Pozdrawiam.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:33.