FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11463)
Patch do Delty
W news przeczytałem, że "już 13. października ma ujrzeć światło dzienne kolejny patch do Delty". Czy ktoś już miał z nią do czynienia?
tak jak bylo do przewidzenia, wydanie patcha zostaje opoznionoe... moze dzis dadza linki do downloadu
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
W związku z powyższym nasuwa się pytanie, czy wobec pewnych ograniczeń o których informowałeś dot.
"usunięcie białej otoczki wokół min Claymore
zredukowanie liczby min podkładanych przez jednego gracza z 8 do 2
łopaty wirników śmigłowca będą zabijać
zredukowanie liczby granatów dymnych do 3
poprawienie zmiany magazynków w karabinach maszynowych
"Auto Range" dla snajperek i wyrzutni rakiet będzie ustawiane przez serwer ", administratorzy MOST i organizatorzy ligi wypowiedzą się co do obligatoryjnego (lub też nie) instalowania ww. nakładki.
Swoją drogą to bezsens "zredukowanie liczby min podkładanych przez jednego gracza z 8 do 2 " oraz "zredukowanie liczby granatów dymnych do 3". Zamiast tego wystarczyło w profilu gracza ustwić prostą możliwość wyboru np. bierzesz 8 min, ale idziesz bez granatów i świec dymnych. I po sprawie.
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Swoją drogą to bezsens "zredukowanie liczby min podkładanych przez jednego gracza z 8 do 2 " oraz "zredukowanie liczby granatów dymnych do 3". Zamiast tego wystarczyło w profilu gracza ustwić prostą możliwość wyboru np. bierzesz 8 min, ale idziesz bez granatów i świec dymnych. I po sprawie.
wlasnie z instalowaniem patcha na serwery i gra w Lidze moze sprawic klopot, dlaczego? zapewne duza czesc graczy grajacych w klanach ma pirackie wersje gry, a na cracka trzeba czekac troche czasu, ale to juz zalezy tylko i wylacznie od organizatorow co wybiora.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
wlasnie z instalowaniem patcha na serwery i gra w Lidze moze sprawic klopot, dlaczego? zapewne duza czesc graczy grajacych w klanach ma pirackie wersje gry, a na cracka trzeba czekac troche czasu, ale to juz zalezy tylko i wylacznie od organizatorow co wybiora.
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Po co ? Lepiej wszystko ograniczyćAczkolwiek pomysł z minami nie jest zły biorąc pod uwagę zdarzające się dywany utkane z nich w grze
![]()
nie no [PIRAT] to fajna nazwa sam bym chcial byc w klanie z taka nazwa hehe (uzupelniajac: ja mam oryginalna gre )
quote:
nie no [PIRAT] to fajna nazwa sam bym chcial byc w klanie z taka nazwa hehe (uzupelniajac: ja mam oryginalna gre)
quote:
Ja teżSwoją drogą ciekawe ile osób by się wykruszyło do czasu wyjścia cracka
![]()
Jak poinformował właśnie przed chwilą ZonK, ukazał sie nowy patch do DF:BHD. Czekamy na opinie.Pozdrawiam.
jak narazie bedzie on cieszyl oczy chyba tylko posiadaczy gier oryginalnych. piraci musza czekac na cracka
quote:
jak narazie bedzie on cieszyl oczy chyba tylko posiadaczy gier oryginalnych. piraci musza czekac na cracka![]()
czyżby klan [ PIRAT] miał zostać posłany do naroznika
quote:
czyżby klan [ PIRAT] miał zostać posłany do naroznika![]()
Właśnie ukazał sie patch do DF:BHD. Czekamy, czy wobec pewnych ograniczeń w profilu gracza oraz "prawnych" administratorzy MOST i organizatorzy ligi, mając na uwadze zrównanie szans graczy wypowiedzą się co do obligatoryjnego (lub też nie) instalowania ww. nakładki.
quote:
Właśnie ukazał sie patch do DF:BHD. Czekamy, czy wobec pewnych ograniczeń w profilu gracza oraz "prawnych" administratorzy MOST i organizatorzy ligi, mając na uwadze zrównanie szans graczy wypowiedzą się co do obligatoryjnego (lub też nie) instalowania ww. nakładki.
quote:
Jak poinformował właśnie przed chwilą ZonK, ukazał sie nowy patch do DF:BHD. Czekamy na opinie.Pozdrawiam.
quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Pit[PL] mowil na ircu, ze zainstalowal patch'a i go serwy nie wpuszczaja. Stad ja na razie zostaje przy starej wersji - niech inni testuja![]()
quote:
Wszyscy mogą się uspokoićcrack już jest (co za szybkość)
quote:
chodzi o ten NOCD Patch?
to chyba nie pomoze piratom odpalic gry na nowym patchu![]()
tak, ale zeby grac na piracie trzeba miec cracka (nie cracka NOCD), po zainstalowaniu cracka, gra nadal nie odpali jak nie ma plyty w napedzie (przynajmniej ja tak mialem w kilku grach )
quote:
tak, ale zeby grac na piracie trzeba miec cracka (nie cracka NOCD), po zainstalowaniu cracka, gra nadal nie odpali jak nie ma plyty w napedzie (przynajmniej ja tak mialem w kilku grach)
Czy problemy z patchem już zostały wyjaśnione? bo zamierzam to coś przyinstalować
quote:
Czy problemy z patchem już zostały wyjaśnione? bo zamierzam to coś przyinstalować
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:11.