FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11463)

Posted by Jaro(PL) on 14-10-2003 09:13:

Lightbulb Patch do Delty

W news przeczytałem, że "już 13. października ma ujrzeć światło dzienne kolejny patch do Delty". Czy ktoś już miał z nią do czynienia?

Posted by [FPP]ZonK on 14-10-2003 09:31:

tak jak bylo do przewidzenia, wydanie patcha zostaje opoznionoe... moze dzis dadza linki do downloadu

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by Jaro(PL) on 14-10-2003 09:50:

W związku z powyższym nasuwa się pytanie, czy wobec pewnych ograniczeń o których informowałeś dot.
"usunięcie białej otoczki wokół min Claymore
zredukowanie liczby min podkładanych przez jednego gracza z 8 do 2
łopaty wirników śmigłowca będą zabijać
zredukowanie liczby granatów dymnych do 3
poprawienie zmiany magazynków w karabinach maszynowych
"Auto Range" dla snajperek i wyrzutni rakiet będzie ustawiane przez serwer ", administratorzy MOST i organizatorzy ligi wypowiedzą się co do obligatoryjnego (lub też nie) instalowania ww. nakładki.

Posted by Jaro(PL) on 14-10-2003 10:12:

Swoją drogą to bezsens "zredukowanie liczby min podkładanych przez jednego gracza z 8 do 2 " oraz "zredukowanie liczby granatów dymnych do 3". Zamiast tego wystarczyło w profilu gracza ustwić prostą możliwość wyboru np. bierzesz 8 min, ale idziesz bez granatów i świec dymnych. I po sprawie.

Posted by on 14-10-2003 12:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Swoją drogą to bezsens "zredukowanie liczby min podkładanych przez jednego gracza z 8 do 2 " oraz "zredukowanie liczby granatów dymnych do 3". Zamiast tego wystarczyło w profilu gracza ustwić prostą możliwość wyboru np. bierzesz 8 min, ale idziesz bez granatów i świec dymnych. I po sprawie.

Po co ? Lepiej wszystko ograniczyć Aczkolwiek pomysł z minami nie jest zły biorąc pod uwagę zdarzające się dywany utkane z nich w grze

Posted by [FPP]ZonK on 14-10-2003 12:31:

wlasnie z instalowaniem patcha na serwery i gra w Lidze moze sprawic klopot, dlaczego? zapewne duza czesc graczy grajacych w klanach ma pirackie wersje gry, a na cracka trzeba czekac troche czasu, ale to juz zalezy tylko i wylacznie od organizatorow co wybiora.

Posted by Jaro(PL) on 14-10-2003 12:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
wlasnie z instalowaniem patcha na serwery i gra w Lidze moze sprawic klopot, dlaczego? zapewne duza czesc graczy grajacych w klanach ma pirackie wersje gry, a na cracka trzeba czekac troche czasu, ale to juz zalezy tylko i wylacznie od organizatorow co wybiora.

"duza czesc graczy grajacych w klanach ma pirackie wersje gry" No to trzeba powołać super klan z dodatkiem[ PIRAT] w niku

Posted by Jaro(PL) on 14-10-2003 12:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Po co ? Lepiej wszystko ograniczyć Aczkolwiek pomysł z minami nie jest zły biorąc pod uwagę zdarzające się dywany utkane z nich w grze

"Lepiej wszystko ograniczyć " jasne każdy miałby do wyboru nowa specjalizcję "Droga Smoka"
to są takie latające dywany, czasmi to jedyne wyjście na przeżycie w "gunner city"

Posted by [FPP]ZonK on 14-10-2003 12:50:

nie no [PIRAT] to fajna nazwa sam bym chcial byc w klanie z taka nazwa hehe (uzupelniajac: ja mam oryginalna gre )

Posted by on 14-10-2003 13:33:

quote:
nie no [PIRAT] to fajna nazwa sam bym chcial byc w klanie z taka nazwa hehe (uzupelniajac: ja mam oryginalna gre )

Ja też Swoją drogą ciekawe ile osób by się wykruszyło do czasu wyjścia cracka

Posted by Jaro(PL) on 14-10-2003 13:41:

quote:
Ja też Swoją drogą ciekawe ile osób by się wykruszyło do czasu wyjścia cracka

Na chwilę obecną wiem , że napewno zostałyby cztery
Po zalogowaniu do gry dostałby [PIRAT] specjalność Training Crack (Enforcer)

Posted by Jaro(PL) on 16-10-2003 10:09:

Question

Jak poinformował właśnie przed chwilą ZonK, ukazał sie nowy patch do DF:BHD. Czekamy na opinie.Pozdrawiam.

Posted by [FPP]ZonK on 16-10-2003 10:13:

jak narazie bedzie on cieszyl oczy chyba tylko posiadaczy gier oryginalnych. piraci musza czekac na cracka

Posted by on 16-10-2003 10:21:

quote:
jak narazie bedzie on cieszyl oczy chyba tylko posiadaczy gier oryginalnych. piraci musza czekac na cracka

Yupppiii Chyba się zwolnię z pracy żeby go zainstalować

Posted by Jaro(PL) on 16-10-2003 10:21:

czyżby klan [ PIRAT] miał zostać posłany do naroznika

Posted by on 16-10-2003 10:25:

quote:
czyżby klan [ PIRAT] miał zostać posłany do naroznika

I to duży klan ... ale tylko do czasu wyjścia "poprawki" do tego patcha

Posted by Jaro(PL) on 16-10-2003 12:43:

Question

Właśnie ukazał sie patch do DF:BHD. Czekamy, czy wobec pewnych ograniczeń w profilu gracza oraz "prawnych" administratorzy MOST i organizatorzy ligi, mając na uwadze zrównanie szans graczy wypowiedzą się co do obligatoryjnego (lub też nie) instalowania ww. nakładki.

Posted by on 16-10-2003 23:16:

quote:
Właśnie ukazał sie patch do DF:BHD. Czekamy, czy wobec pewnych ograniczeń w profilu gracza oraz "prawnych" administratorzy MOST i organizatorzy ligi, mając na uwadze zrównanie szans graczy wypowiedzą się co do obligatoryjnego (lub też nie) instalowania ww. nakładki.

Wszyscy mogą się uspokoić crack już jest (co za szybkość)

Posted by on 17-10-2003 09:56:

quote:
Jak poinformował właśnie przed chwilą ZonK, ukazał sie nowy patch do DF:BHD. Czekamy na opinie.Pozdrawiam.

Pit[PL] mowil na ircu, ze zainstalowal patch'a i go serwy nie wpuszczaja. Stad ja na razie zostaje przy starej wersji - niech inni testuja

Posted by on 17-10-2003 10:23:

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Pit[PL] mowil na ircu, ze zainstalowal patch'a i go serwy nie wpuszczaja. Stad ja na razie zostaje przy starej wersji - niech inni testuja

Bo większość serwerów nie ma jeszcze patcha

Posted by [FPP]ZonK on 17-10-2003 10:46:

quote:
Wszyscy mogą się uspokoić crack już jest (co za szybkość)

chodzi o ten NOCD Patch?
to chyba nie pomoze piratom odpalic gry na nowym patchu

Posted by on 17-10-2003 11:52:

quote:
chodzi o ten NOCD Patch?
to chyba nie pomoze piratom odpalic gry na nowym patchu

Dlaczego ? Ja mam oryginał ale korzystam z tych "patchy" żeby nie mieszać cedekami w stacji i chyba jednak działa.... jak nie to go przeinstaluje. Z resztą po tym patchu nie da się (chyba) wejść na serwery które są w starszej wersji

Posted by [FPP]ZonK on 17-10-2003 12:10:

tak, ale zeby grac na piracie trzeba miec cracka (nie cracka NOCD), po zainstalowaniu cracka, gra nadal nie odpali jak nie ma plyty w napedzie (przynajmniej ja tak mialem w kilku grach )

Posted by on 17-10-2003 12:25:

quote:
tak, ale zeby grac na piracie trzeba miec cracka (nie cracka NOCD), po zainstalowaniu cracka, gra nadal nie odpali jak nie ma plyty w napedzie (przynajmniej ja tak mialem w kilku grach )

A mnie się wydaje że sam NOCD chyba wystarczy z resztą nieważne

Posted by Jaro(PL) on 22-10-2003 08:33:

Czy problemy z patchem już zostały wyjaśnione? bo zamierzam to coś przyinstalować

Posted by on 22-10-2003 08:44:

quote:
Czy problemy z patchem już zostały wyjaśnione? bo zamierzam to coś przyinstalować

Patch chodzi poprawnie ale tylko na serwerach które też go posiadają (z resztą jest ich coraz więcej), porzebny będzie także pinger w v 3.2. Ja mam też problem z serwerkiem bo zaobserwowałem że nie działa poprawnie Manager oraz uploader (sprawdzę to jeszcze bez cracka NOCD, może to jego wina)

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:11.