FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11491)

Posted by Rekin on 18-10-2003 17:14:

Problem !!

Gralem w delte w multi od wrzesnia i bylo wszystko ok. Teraz (17.X )musialem przeinstalowac system i po instalacji gry od nowa sciagnieciu updata i nalozeniu craka (roznych probowalem) wywala mnie po 5 sekundach gdy wejde na jakikolwiek serwer(nic nie pisze ze ping za wysoki). Czy to wina zlego craka ktory jest nie zgodny z updatem?? Skopiowalem caly katalog zainstalowanej gry od kumpla ktory instalowal gre 2 miesiace temu wkleilem ten katalog do mnie i gra dziala.
POMOCYYYYYYY szczegolnie od tych ktorzy instalowali gre ostatnio?

Posted by on 19-10-2003 08:47:

Re: Problem !!

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
Gralem w delte w multi od wrzesnia i bylo wszystko ok. Teraz (17.X )musialem przeinstalowac system i po instalacji gry od nowa sciagnieciu updata i nalozeniu craka (roznych probowalem) wywala mnie po 5 sekundach gdy wejde na jakikolwiek serwer(nic nie pisze ze ping za wysoki). Czy to wina zlego craka ktory jest nie zgodny z updatem?? Skopiowalem caly katalog zainstalowanej gry od kumpla ktory instalowal gre 2 miesiace temu wkleilem ten katalog do mnie i gra dziala.
POMOCYYYYYYY szczegolnie od tych ktorzy instalowali gre ostatnio?

Przeinstaluj ponownie gr� ale �ci�gnij na razie stare update podnosz�cy do wersji 1.2.1. Z wersj� 1.3.0 poczekaj do listopada

Posted by Rekin on 19-10-2003 10:41:

Re: Re: Problem !!

Ale wlasnie jak sciagnac starszego updata, przeciez to sie dzieje automatycznie. Prosze o wyjasnienie PLEASE.

Posted by on 19-10-2003 10:48:

Re: Re: Re: Problem !!

quote:
Ale wlasnie jak sciagnac starszego updata, przeciez to sie dzieje automatycznie. Prosze o wyjasnienie PLEASE.

bardzo prosz� :
ftp://ftp.novalogic.com/pub/updates/bhdrev1/xx/bhdupd

Odinstaluj gr� (skasuj r�cznie pozosta�e katalogi np. cache, pliki mo�esz pozostawi�, w jednym z nich s� Twoje ustawienia np. klawiatury) a nast�pnie zainstaluj ponownie. Nie r�b automatycznego update z emnu gry tylko �ci�gnij plik z adresu kt�ry Ci poda�em i uruchom go, to w�a�nie on podniesie Ci wersj� do 1.2.1

Posted by Rekin on 19-10-2003 16:14:

Rozumiem ze chodzi ci o uruchomienie tego pliku: dfbhd_update_101503_xx.exe Jezeli bedzie dzialac to WIELKIE DZIEKI odezwe sie czy dziala.

Posted by on 19-10-2003 17:18:

quote:
Rozumiem ze chodzi ci o uruchomienie tego pliku: dfbhd_update_101503_xx.exe Jezeli bedzie dzialac to WIELKIE DZIEKI odezwe sie czy dziala.

NIEEEEEE STOPPPP. obci�o mi posta. Nie instaluj tego patcha bo to w�a�nie 1.3.0 tylko bhdupd8d.exe to jest wersja 1.2.1
I sorry za wprowadzenie w b��d

Posted by Rekin on 20-10-2003 01:27:

Na szczescie jeszcze nie zainstalowalem, dzieki za poprawke i dokladna nazwe pliku.

Posted by Rekin on 21-10-2003 18:23:

Thumbs up DZIEKI !!!!!!!!!!

WIELKIE WIELKIE DIEKI. TO W TYM BYL PROBLEM. GRA WYMIATA I WSZYSTKO JEST OKI.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:45.