FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11508)
"Wyscig Szczurow"
Propozycja nowej Rozgrywka:
1. Wybieramy 2 kapitanow (Steel i Ke3 - propozycja), kapitanowie druzyn wybieraja krotka nazwe (nie Tag) dla druzyny;
2. Każdego dnie na forum (po losowaniu) kapitanowie wybieraja 1 dodatkowego czlonka druzyny na zmiane, po czym określają role zawodnika, lecz tu tkwi malutki problemik – zupełnie dla niego obca (np. homic – capper );[mirc 20.00 cet kazdego dnia]
3. 3 dnia ustalane są 2 mapy do grania, oraz maxymalne liczby rol dla druzyn, oraz wstepny termin rozegrania meczu;
4. Po naborze zaczynamy walke w ustalonych teamach i czasie. Nieobecnych nie zastepujemy NIKIM;
5. Można dobrac 1 zawodnika zza granicy, jeśli się da namowic
Cel rozgrywki:
Poznanie zadan dla zupełnie sobie obcej pozycji w grze i jej zrozumienie
Proszę o wypowiedzi na temat czy warto zawracac sobie glowe i czy macie chec brac w tym udzial , będzie to również wazne (kto chce) dla przyszłych kapitanow teamow
zabawy.
Milej zabawy
ja boge brac w tym udziala, a pomysl jezd ql )), chociaz dla co poniektórych ciezko bedzie znalezc jakies zajecie którego nie umiejom grac
P
Re: "Wyscig Szczurow"
Bedzie zabawa: np yavor wymazonym HoFem
hahahaha, tak papcio wiem ze tego chcialbys
>Bedzie zabawa: np yavor wymazonym HoFem
Zdziwisz sie, ale grywam. Robie tez za turret mastera, HD, LD, MF, LO, chasera, cappera i co tam jeszcze mamy. Wiec musisz znalezc mapke z transportowcami. Jako pilot transportowca praktycznie nie mialem nigdy szansy sie wykazac
Pomysł jest nadzwyczaj trafny. I bardzo dobże ze homica oświeciło. Na pierwszy rzut oka może wydawać się dziwny, ale po zastanowieniu dochodzimy do wniosku ze grając na ulubionej pozycji np. MF „nie dotykając JUGGA" patrzymy na swoja robotę z tylko jednego punktu widzenia. Grając jugerkiem możemy doświadczyć na własnej skórze, czego ta puszka od nas chce, bo wszak nasza jakość gry jest potężną składowa karzdego udanego bt czy wyczyszczenia okolic falgstandu z turetow. Odnosząc ta analogie do pozostałych pozycji możemy przy pomocy tak prostego zabiegu zdecydowanie poprawić nasze" zrozumienie gry" Oprócz tego niejako zmuszeni pograć przez 20 minut na innej pozycji czy innym pancerzem na pewno podniesiemy swoja uniwersalność, co na pewno zaowocuje większa efektywnością gry podczas np. przymusowej zmiany pozycji lub celowej zmiany mającej zaowocować konkretnymi zyskami na polu walki.
PODPISUJĘ SIĘ OBIEMA RĘKAMI POD TYM POMYSŁEM
WCHODZĘ W TO
Ps. PO za tym będą niezłe jaja
papciu ja sie ciesze ze chcesz i mam nadzeieje ze nie wybiora ci pozycji "wiezyczka" dla bezpieczenstwa
btw szczecin to w polsce? (heheh simonek )
Eksperyment moze byc ciekawy. Ja sie pisze
Trza sie zaczac organizowac, bo zapach nowego servera juz sie unosi w powietrzu
Jestem ZA.
W moim wypadku kiedyś bym napisał że może być jaka kolwiek pozycja poza LO, SO, SD (Shirke offence/deffence?), MF...
Ale teraz moge napisać z czystym sumieniem że dla mnie może być to jaka kolwiek pozycja - w żadnej nie mam wprawy, dzięki czemu jestem najbardziej uniwersalny w swoim braku umiejętności
a jako ze gram wlasciwie na kazdej pozycji... to dla odmiany moge zagrac na jakiejs innej
As game journalists, we are the keepers of the flame, the true believers, the chosen few brave enough to keep the moron in oxymoron.
-- Robert Coffey, Computer Gaming World
ja sie pisze na to pod warunkiem ze bedzie to miec miejsce w przyszlym tygodniu
quote:
Napisane oryginalnie przez Futerkowiec
btw szczecin to w polsce? (heheh simonek)
Napisane oryginalnie przez borowies
ehem, nie wiem btw czego, ale co ty masz do gadania jako zwierzak, ktorego sprowadzili z afryki, czy ameryki czy skads tam :p
Tez sie na to pisze, jesli tylko bede mial czas...
Normalnie nie gram w ciezszym pancerzu niz assault, dlatego moge w tym meczu zagrac jako BT, HoF, HO czy co tam jeszcze bedzie potrzebne.
Aha i jeszcze jedno; strasznie kiepski ze mnie pilot, wiec polatac tez moge
Pomysl fajny, problem w tym, ze gram na kazdej pozycji
quote:to tym razem dla odmiany nie zagrasz
Napisane oryginalnie przez sYs|pio
Pomysl fajny, problem w tym, ze gram na kazdej pozycji![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez D3mo
to tym razem dla odmiany nie zagrasz![]()
/me hides
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:05.