FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11516)
MOST po 1.3.0
Ja jeszcze dodam do informacji z Mostu że gdyby ktoś miał problemy z dodaniem Mostu w pingerze (koniecznie v3.2) to może to zrobić poprzez "add server" - "nova key" i tam wpisać NK=fjocrpcgiedejmhjnjo&CK=ghmi, zaznaczyć button przy nowo powstałym serwerze i kliknąć "Start DFBHD i close DFBHD Pinger"
Z przyjemnoscią zauwazyłem , że po załadowaniu najnowszego patch'a MOST , a także inne ciekawe miejsca pojawiają się na liscie severów, więc pinger nie jest już tak niezbędny
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Z przyjemnoscią zauwazyłem , że po załadowaniu najnowszego patch'a MOST , a także inne ciekawe miejsca pojawiają się na liscie severów, więc pinger nie jest już tak niezbędny![]()
Koledzy dajcie kilka dobrych adresów. Mam tylko mościka
quote:
Napisane oryginalnie przez legolas
Koledzy dajcie kilka dobrych adresów. Mam tylko mościka![]()
zmiany w dostaniu się do serwa przez Pingera :)
teraz trzeba wprowadzić:
NK=fjocrpcgiedejmhjnjo&CK=cVXT
to taka mała aktualizacja...
$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}
Qrde co do tego co jaest napisane na poczatku Posta o wchodzniu na mosta i o tym co trzeba zrobic w pingerze mam problem , wczoraj jak to zrobiłem to zadziałało a dzisiaj jak chciałem wejsc to znowu pisze BAD KEY RECEIVED from server i nie moge wejsc czemu ? na inne serwery z neta bez problemu wchodze... prosze o pomoc
quote:
Napisane oryginalnie przez Kłak
Qrde co do tego co jaest napisane na poczatku Posta o wchodzniu na mosta i o tym co trzeba zrobic w pingerze mam problem , wczoraj jak to zrobiłem to zadziałało a dzisiaj jak chciałem wejsc to znowu pisze BAD KEY RECEIVED from server i nie moge wejsc czemu ? na inne serwery z neta bez problemu wchodze... prosze o pomoc
Sorry dopiero teraz zauwazyłem ze jest nowa aktualizacja i co innego trzeba wpisac do PINGERA jeszce raz sorry no i jestem happy bo most działa!
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A mało ich masz w pingerze ?Ja osobiście "szczelam" na Antymoscie, Normandy, Destilierer czy jak mu tam, *SAS* serwer
i jeszcze kilka
Cześć!
Jak zrobie jakąkolwiek zmiane w ustawieniach klawiatury lub myszy to nie mogę kółkiem robić zooma w snajperce(słychać tylko klikanie) ani zmiany broni. Wszysko przez tego patcha. Też tak macie?
Cześć!
Jak zrobie jakąkolwiek zmiane w ustawieniach klawiatury lub myszy to nie mogę kółkiem robić zooma w snajperce(słychać tylko klikanie) ani zmiany broni. Wszysko przez tego patcha. Też tak macie?
zauważyliście że nie ma już 'Connection Interupted' ? :)
jest jednak jakiś pozytyw ;)
no cyba, że to tylko u mnie...
$doSth -> kill($him);
}
quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
zauważyliście że nie ma już 'Connection Interupted' ?
jest jednak jakiś pozytyw
no cyba, że to tylko u mnie...
Bo ja wiem... przed instalacją patcha dosyć często miałem zrywane połączenia, a teraz jeszcze mi się to nie zdarzyło... Być może to tylko u mnie coś się poprawiło (tepsa poprawiła jakość łącza ;)), ale wiadomo...?
$doSth -> kill($him);
}
To chyba jednak problem łączy a nie wersji gry. Admini MOSTu coś wspominali o skargach z łączami.
Dziś grałiśmy na klanowym serwerku i mimo ostatniego patcha 2 razy zdarzyło się "connection intrrupted"
zmiana statów
z najnowszych newsów wynika, że staty będą wrócone do stanu z przed instalacji patcha...
$doSth -> kill($him);
}
Re: zmiana statów
quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
z najnowszych newsów wynika, że staty będą wrócone do stanu z przed instalacji patcha...
wiem, wiem...
w trakcie gry niejasno zrozumiałem...mea culpa... :]
$doSth -> kill($him);
}
UWAGA! TO JEST POZYTYWNA WIADOMOŚĆ.
Wszystko się zmienia staty, liderzy tylko stary dobry "rejestr zgonuf" pozostaje nadal ten sam.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:00.