FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11555)
Które mapy nie lubicie
Proponuje ankietę jakiej mapy ludzie nie lubią. Piszcie to je troche napiętnujemy i nie będziemy musieli na nich grać jeśli admini wezmą to sobie do serca
ale nie mogę znaleźć więc...
Nie lubię Double Barrel oraz
Wet Work
Trochę denerwuje mnie też Sniper Oase, po zajęciu dobrych pozycji przez przeciwnika, w zasadzie mapa w plecy... Ale ogólnie ciekawa.
Od razu piszę o najfajniejszej (zmieniło mi się :)) - Rampage.
Tak wogóle to szkoda, że na Moście nie ma już Hornets Nest... no chyba, że nie mogę na nią trafić...
dałem ciała... ankieta o podobnym temacie (ale o mapach, które lubimy) wyżej... :]
$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}
Wg ankiety "Które mapy lubicie" (prawda Longbow ? ) Ogólnie gracze wolą mapy o zagęszczonej aglomeracji tam gdzie jest dużo budynków, zaułków itp.
P.S. Hornets Nets ??... nazwa znajoma ale nie mogę sobie przypomnieć, co to za mapa ?
Ja nie lubię Rampage (chyba że jest max 20 osób bo przy większej ilości to już głównie morderstwa) oraz mapy War Theatre Night czy jakoś tak.
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
P.S. Hornets Nets ??... nazwa znajoma ale nie mogę sobie przypomnieć, co to za mapa ?
$doSth -> kill($him);
}
quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
to takie duuuuuuuże coś, gdzie masz 2 bazy fifnaście kilometrów od siebie i do przeciwnika leci się najlepiej helikopterem... nie jest to jasne co napisałem, ale mam nadzieję, że zrozumiesz![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Aaaa taaakCałkiem sympatyczna mapka o ile heli coś się nie popier.... i nie wisiał w powietrzu jak zaklęty. Raz tylko nie chciało mi się czekać na "taksówkę" i wyciąłem z buta - więcej tego nie zrobiłem
![]()
Napisane oryginalnie przez *SOG*Kapi
Chłopie to ja spóżniłem sie na heli w Irene na cooperative. Jogging do mogadishu jest równie ciekawe jak obrady komisji śledczej![]()
Nie cierpie
Nie podobaja mi sie te nowe mapy na moscie (ta platforma piramida itp..., a szczegolnie to miasto na wodzie co jest polaczone tymi mostkami , bardzo lubie hornest nest'a i rampage i uwielbiam (kiedys gralem na zagranicznym serverku) super twister (genialna mapka)
Napisane oryginalnie przez Longbow
gdzieś było już coś podobnego..
ale nie mogę znaleźć więc...
Nie lubię Double Barrel oraz
Wet Work
Trochę denerwuje mnie też Sniper Oase, po zajęciu dobrych pozycji przez przeciwnika, w zasadzie mapa w plecy... Ale ogólnie ciekawa.
Od razu piszę o najfajniejszej (zmieniło mi się) - Rampage.
Tak wogóle to szkoda, że na Moście nie ma już Hornets Nest... no chyba, że nie mogę na nią trafić...
dałem ciała... ankieta o podobnym temacie (ale o mapach, które lubimy) wyżej...![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
A ja lubię Wet Work![]()
$doSth -> kill($him);
}
Wogule ostatnio most ma jakies p******** mapy. Wielkie, nie można się znaleśc albo 1 strona nie ma szans z drugą bo tak jest mapa zrobiona :/
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:46.