FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=13)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=11578)

Posted by K.A.B-2 on 01-11-2003 15:44:

Ulubiony pojazd w Halo

Jaki jest wasz ulubiony pojazd w Halo ?? Bo mój to Buggy

Posted by [FPP]Liv3sMack on 01-11-2003 18:00:

Osobiscie preferuje male pojazdy jak smigacz z palacu mocy lecz jest cholernie wolny Gdyby byl tak szybki jak Wildcat z Tribes 2 to by bylo miodzio. A tak buggy moze byc ;> A tak naprawde to najbardziej lubie Assault Rifle z pelnym magazynkiem i paczuszka granatow w garsci ;>

Posted by =RA= Mr_Death on 01-11-2003 23:30:

czołg ... to jest cos pieknego, a szczegolnie jak jeszcze mam przyszykowanego Rocet Lanczera . i ja jakis denat mnie atakuje z bunsi [to gufno latajace ;p] to wyskakuje i po czlowieku

Posted by [FPP]Liv3sMack on 02-11-2003 01:10:

Ale smigacz z gwiezdnego palacu moglby byc szybszy :/

Posted by K.A.B-2 on 02-11-2003 10:38:

Prawda...

No żeczywiście... ani to za szybkie ani to za precyjne... jakby się dało robić ataki kamikaze to co innego ;>

Posted by =RA= Mr_Death on 02-11-2003 16:09:

dobre to jest ... mozna latwiej wiechac tym do bazy wroga [jesli gramy ctf'a] bo tym dzipem troche wiecej precyzji trzeba miec P

Posted by =RA= Devil on 02-11-2003 22:09:

Hm... ja mam dylemat Wszystko zalezy od sytuacji . Ale Buggy jest najfajniejszy . Ten z wyrzutnia rakiet na tyle to juz wypas

Posted by =RA= Mr_Death on 03-11-2003 12:41:

ale i tak mi brakuje tego transporotwca ktory to byl pokazaywany na zwiastunach niby trybu multiplayer :/... bylby full wypas wtedy, taki maly desanciq

Posted by K.A.B-2 on 04-11-2003 18:01:

Buuu....

A mnie tam najbardziej brakuje takiego pożądnego Helikoptera...

Posted by Deytonus on 01-04-2004 20:39:

Ja nie lubię czołgu - ma za słaby, jeśli w ogóle ma, pancerz. Kierowcę zabija granat, lub rakieta !!! Jedna sztuka ! Co to za czołg ? Moim zdaniem czołg powinien być wolniejszy o wiele, ale lepiej opancerzony min. 4 rakiety bądź 7 granatów, żadne inne bronie oprócz fuel roda by nie działały na niego .
Ja bym chciał dostać tą artylerię, co była w SP, albo jej ludzkie wydanie . Transporterek też by się sprzydał (latający) .

Posted by K.A.B-2 on 02-04-2004 15:08:

:)

Ogólnie to w Halo jest to tak downowato zrobione, że gdy Ty lub inny żywy gracz wsiądzie do pojazdu to pojazd ma taką wystrzymałość jak Ty (tzn. Twój panczerz). DEBILNE rozwiązanie

Posted by Deytonus on 02-04-2004 15:10:

Dobrze o tym wiem ... może w Halo 2 coś będzie lepiej . A póki co jest UT 2k4, gdzie pojazd ma osobną wytrzymałość .

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:12.